sunnuntai 4. tammikuuta 2015

"Linkki" Yukkaan

Yleensä en "linkkaa" tai "linkitä" Jukka Aakulan puisevaan proosaan ....no, blogiin. Koska se ..on.. tylsää ja puisevaa ja ärtyisällä tavalla ja pidän häntä ehkä snadisti kajahtaneena, mutta tälläkertaa! !! Tälläkertaa Yukka on pistänyt normaalia paremmaksi....

http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2015/01/suomalainen-valehtelee-patologisesti.html

Totta totisesti !! Suomalaiset on alistettuja ja autoritäärisiä pikku persereikiä. Jotka kuitenkin luulee, TÄSMÄLLEEN kuten Pers-Korealaisetkin, olevansa joka-vitun-mittarilla maailman kärkeä.
Voivoivoi.... voi pyhä Sylvi teidän kanssanne, saatanan vitun tolvanat. Perkele.

Finuiitit ja uniikkiuden uskonto."Suomalainen keskustelukulttuuri on tuttua alistetuista ja autoritaarisista yhteiskunnista. Niissä totuuden sanomisella on vakavat seuraukset. Siksi puheessa on pinta ja syvyys. Pinnalla ovat hokemat. On tärkeää olla sanomatta mitään, minkä totuudellisuutta voi mitata tai arvioida. Ettei jää kiinni."

Oikein hyvin sanottu.

Ei esim "saisi" sanoa... jotain tyyliin... "neekeri ei ole yhtä älykäs ja hoksaavainen kuin valkoinen tai aasialainen" tai ..."juutalaiset omistavat Haliwuudin ja voivat siksi muokata hämmästyttävän paljon valkoisten maailmankuvaa ja omakuvaa ja nuorison makua ja käytöstä ja sitäkautta valkoisten sfäärin tulevaisuutta jne" ....tai ..."mutta...eihän keisarilla ole ...lainkaan vaatteita!!?" tai "naisten paikka ei ole ´työelämässä´ ja sielläkin vieläpä mahdollisimman korkeassa asemassa vaan kotona ja hellanääressä jne". Tai miksei myös...jotain tähän tyyyliin "nainen on miestä tyhmempi ja totaalisesti alhaisempi!! periaatteeton ja opportunistinen itsekäs vitun kusipäinen saaatanan apina!!!" (taisin vähän innostua.. : /  ) tai "ei kaikki suomessa ole hienoa ja mahtavaa ja poikkeuksellista!! vittu täällä on tylsää ja epäinhimillistä ja ...sanoinko jo ´tylsää´?!".
Tai ...voisin myös sanoa, että EI saa sanoa, että "poliitikot on tyhmiä kusipäitä" ..."joilla ei ole mikään vitun Kansallinen Menestys niinkään mielessään vaan oma asema ja iso palkka ja pillu tai ehkä kulli ja kostokaan ei ole pois-suljettu vaihtoehto" jne jne.

Tai, että "Tawja Halonen on lihava, ruma, ämmä" tai "suurimmalla osalla suomalaisista ei ole lainkaan persoonallisuutta" ...tai "suomalaiset ei ole järin seksikkäitä" ......tai "Maahanmuutto ei ole mikään vitun itsestäänselvyys ja lähes välttämätön pakko ja hyödyllistä ja vanhaa kuin taivas vaan tietyn ajan zeitgeistiä ja tyhmää hulluutta ja opportunististen Machiavellististen rottien umpikiero keino hankkia lisää valtaa ja rahaa ja kiiloja itsensä ja kusiaisuutensa seurausten väliin".

Take ya pick.

Tosin on Tawjaa rumempiakin ämmiä. : /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti