maanantai 26. tammikuuta 2015

Japsien äänenkäyttö

Eikö Japanilaiset osaa saatana ilmaista "itseään" (jota heillä ei siis ole) lainkaan muuten kuin sillä ärsyttävällä, rasittavalla ja hermojaraatelevalla vitun vammaisella kimittävällä rääkynällä ?!?

VITTU.

Katseltuani tässä taas sekalaisia japanilaisiakin videoita tuubista ...olen valmis käymään niiden kimppuun tuosta piuhoja pitkin. Perkele  !! Vitun ynisevät, piipittävät, kumartelevat, tekopyhät, öykkärinpaskat !!

Saatanan vitun luiskaotta elukat. Miksi ne luulee (?) sen äänenkäyttönsä olevan jotenkin a) kiinnostavaa tai b) ihanaa tai c) jännittävää tai d) viihdyttävää tai mikä pahinta e) ihastuttavaa ?!
Vittu se on ihan vitun vituttavaa ja ärsyttävää !! Ja todella keharin kuuloista !! Mutta mitä voikaan odottaa rodulta jonka jokainen jäsen näyttääkin MONGOLOIDILTA !?!?! hahahaaaa.

Vitun Japsit, saatana !
Jumalauta...perkele ! Olen katsellut sekalaisia japanilaisia kissavideoita muunmuassa, ja pistänyt merkille, että ne huutelevat aina niissä niille kissoillekkin juurikin sillä ihan samalla, kimittävän korkealla, korviavihlovalla, vitun äänivallinmurtavalla ...kimityksellään. Käy todella sääliksi niitä vitun kissoja. Ei ihme, etä näyttävät niin vitun vittuuntuneilta. Joutuvat saatana, elukka parat, kuulemaan koko vitun ajan sitä saataan rasittavaa ja ärsyttävän vammaista paskaa.

Sitä ääntä kuullessaan tekisi mieli lyödä niitä mahaan, ja repiä tukasta ! Ja potkia ehkäpä perseellekkin vielä, kaupan päälle.

Ja sitä samaa saatanan keharia, vammailua on joka vitun japsi-asia väärällään ! Kaikki animesta juutuub videoihin on sitä täynnänsä. Ja se on aina yhtä vitun kuvottavaa. Oikeasti: kuvottavaa. Alan jo reagoida siihen snadilla yrjöreaktiolla.
Se on kai japsien "omasta mielestä" jotenkin reipasta ja patrioottista ja kunnollista ja tunnollista tai jotain... mutta se on vain ihan vitun ärsyttävää.

Ja on pakko sanoa, että; jos Japanilaiset on Neanderthaaleja niin ei vittu ihme, että kaikki muut on aina INHONNEET niitä ja halunneet ne hengiltä !! No fucking wonder ! Ja Thaaleillahan sanotaan olleen poikkeavan korkea / kimeä ääni. Joten voi olla, että ne ON neanderilaisen yksi versio. Siltähän ne näyttääkin herran tähden !! Kaikki niissä on oudon paksua ensinnäkin ! Hiukset, hampaat, sylki, ..kaikki. Kaikki piirteet on sellaista vitun peikkomaista paskaa, ja ne on lyhyitä ! ja kimeä-äänisiä ja viihtyvät lähinnä keskenään, aina ärsyttävyyteen asti. Ja ovat hyvin lokaaleja, eivät globaaleja. Ei tosin kovin kekseliäitä ja innovatiivisia, mutta sitäkin juntimpia ja "konservatiivisempia" ja umpimielisempiä ja homofoobisempia jne. Eli kyllä! kyllä ne voi hyvinkin olla Neandertaaleja nykymaailmassa. Tosin Eskimoitahan ne ON ! ja sen on jo tiedekkin jokuaika sitten myöntänyt vaikka sen on saattanut kissakin nähdä, ihan omilla silmillään (joiden käyttö on tässä "Luciferin" maailmassa ehdottomasti kielletty!! suomessa, p-koreassa ju neim it !), sittemmin kun japanilaisia on ylipäänsä nähty.

No, mutta jokatapauksessa... rasittavaa, todella rasittavaa, on niiden se äänenkäyttö.

Raivostuttavaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti