torstai 29. tammikuuta 2015

Lisää MaMuja suomeen !!? 2 0 1 5

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1422497715799.html

Minä ...en enää tiedä mistä edes alkaa. Vittu, että minä alan olla koko-vitun-lailla ryytynyt !!

Saatanan kusipäät jumalauta. te ihan kerjäätte sitä... kerjäätte oikein. Ja tiedätte sen oikein hyvin, oooooooooooooikein hyvin -itsekkin.

Vittu tuollaiset saatanan juutalais-ryssä-kommari myyrät tulisi ruoskia. Vähintäänkin.

Suomi EI edelleenkään, kaikesta vitun jankuttelustanne ja mantrastanne huolimatta, tarvitse YHTÄÄN AINOAA MAAHANMUUTTAJAA !!! Ei ensimmäistäkään.

Se mitä Suomi TARVITSEE on hyvinkin yksinkertaista; vähemmän mitään "johtajia" ja mulkkuja sanelemaan muille, ja parempaa laatua väestöönsä, vähemmän rampauttavia vaatimuksia (paikallisilta) ja esteitä ja komentelua yms paskaa. Suomi tarvitsee ikioman selkärangan ja ikiomia innovaatioita ja sitä, että kaikki hajautetaan mahdollisimman kauas Valtiosta.

"Kun väki vähenee, pidot paranee" kuten sanonta kuuluu. Mutta tuo kommunistinen kusimyyrien sukupolvihan kai nimenomaan tekee kaiken ihan-vain-piruuttaan täsmälleen PÄINVASTOIN kuin mitä satojen tai tuhansien vuosien kokemus ja siksi -sanonnat, sanovat.
Ja siis myös tietenkin, Terve Järki !! Mutta se johtuu siitä, ettei noilla OLE sitä.

Nämä paskapäät tietävät kyllä vallan hyvin itsekkin, miten asiat oikeasti OVAT ja mitä suomalaiset oikeasti ovat mistäkin mieltä, ja SILTI !! saatana SILTI, siitä huolimatta, tekevät tasan kaikkensa ärsyttääkseen mahdollisimman paljon ja haitatakseen (ainakin tietynlaisten lokaalien) elämää niin paljon kuin uskaltavat ja kerkiävät. Ja suomessa he luottavat suomalaisten "poliittiseen velttouteen" -siihen, ettei täällä (ikävä kyllä) ole ns "poliittisen väkivallan kulttuuria" eli siihen luottavat, ettei täällä kukaan yksinkertaisesti esim ammu heitä !! Tai edes puukota tai työnnä kalliolta alas tai edes potkaise mahaan. Tähän kaikkeen kusipäät ja lurjukset ja katurikolliset sekopäät luottavat aina !! Kuten joku joskus sanoikin, "luottavat lurjukset aina uhrinsa hyvään kasvatukseen". Täs-vitun-mälleen !!

Ne luottavat siihen, että SINÄ pidät edelleen kiinni tietystä "tasosta" jotta HE voivat helposti ja muina miehinä mennä mahdollisimman matalalle ja olla niin alhaisia kuin mitä tilanne vaatii, sillävälin kun sinä -hyväuskoinen hölmö- rämmit hämmennyksen ja ehkä jopa kognitiivisen disonanssin synkässä suossa.
Rotat on nähkää alhaisia ! Olivat sitten miten "Virallisia" vain. Nehän niitä pahimpia on muutenkin, kaikista rikollisista "sieluista" eli "Luciferin lapsista" ne joilla on Virallista Valtaa. Ne on usein, tai useimmiten, ihan oikeasti -psykopaatteja yms.

Ne ei kunnioita suomen kansaa vaan Muslimeita, koska Muslimit on ihan-tasan-aikuisten-oikeesti valmiita ja halukkaita ja kyvykkäitä iskemän vastaan !! Ja käyttäen äärimmäistä ja silmittömän brutaalia, vatsaa kääntävää, polvia heikottavaa, väkivaltaa. Ja koska "ihmisistä" SUURIN osa, siis toistan; totaalisen SUURI, suuriN osa -ON apinoita !!!! apinoita (luitko tuon nyt varmasti oikein? siis EI ihmisiä vaan APINOITA !!!? ...no, hyvä..) kunnioittavat he syvällä sisimmässään vain ja ainoastaan niitä kenellä on riittävää Turpaanvetokykyä ja joita heidän täytyy pelätä. Muut ne jättää kylmästi ja tyhmästi yksinkertaisesti huomiotta eli nykykielessä "ignoraa" eli siis suomeksi : jättää huomiotta. 

Ja tässä elämässä on teillä muilla jostain kusipäisestä ja imbesillimäisen typerästä ja omahyväisestä syystä tapana leikkiä asian kanssa aina tyhmää niin kauan kun se on mahdollista, mutta tämä ikuinen apinatotuus ei miksikään koskaan ole vielä muuttunut, tunnetun Histoorian aikana. Eikä tod.näk. muutukkaan ihan äkkiä.

Ne kerjäävät verta nenästään ja jos ja kun saavat sitä, vollottavat ja valittavat sen kun kehtaavat ja syyttävät siitä sitten sinua / teitä !! Sellaisia ovat ne jotka Beelsebuub on luonut, vain ärsyttääkseen kaikkea älykästä ja kunnollista ja hyvää ja rehellistä ja suoraselkäistä ja kunniallisempaa ja näin edes päin. Ja nämäkin vitun kyyt kylä tietävät tämän ! Ja jos jollain ihmeen kaupalle EIVÄT tienneet niin... nyt tietävät !!

- Sivuhuomautus! -

Olen pistänyt eläessäni nootille mm sen, että te muut jostain käsittämättömästä syystä aina uskotte, että joku EI tiedä !! Miksi te AINA uskotte muihin apinoihin ja niiden vitun ahmattien itsekkäisiin tekosyihin ja valheisiin !?!? Ettekö te saatana SEN VITUN VERTAA NÄE tai KUULE MITÄÄN !?!?!!?!?!? Miksi te luulette, että ne EI tietäisi !?!? Totta helvetin vitussa ne tietää !! Ja se muuttaa jo kaiken jos sinä sanot niille, että "minä tiedän, että SINÄ TIEDÄT !!".
Miksette te muut ikinä käsitä tällaista luonnostaan kuten minä !?!?!
(Paitsi siksi, että olette ihan vitun typeriä paskoja, mutta junou... onko siihen jokin muukin, mikä? -syy ?)

* * * * *

No eniwei.
Suomi ei tarvitse yhtäkään MaMua ja me kaikki TIEDÄMME kyllä helvetin, vitun hyvin mistä tarkalleenottaen nämäkin kultsimunat olisivat tuloillaan !!? Eikö ?! Etteivät vaan olisi sitä ns "Nuubialaista" rotua ? Tai kenties tulisi tänne Uskontoineen päivineen, Rauhan lähettiläinä ?!? Tai jopa jonkinlaisen votkalastin kera ?!

Elikkä; nyt kun meillä EI ENÄÄ OLE MITÄÄN TÖITÄ, tänne TARVITAAN (t a r v i t a a n !!! HUOM!! tarvitaan!!!!!) vuosittainen lössi jotain vitun kusipää neekereitä, töllistelemään seiniä ja meitä Suomalaisia, vihaisina ja ylimielisinä ja mölyämään kaupoissa ja raiskailemaankin silloin tällöin ?! Ymmärsinkö oikein vai oikeinko todella väärin ?! (Pyytäisinkin nyt teiltä Neekerit, erästä vastapalvelusta siitä, että saatte toistaiseksi majailla maassani!! Se kuuluu näin; voisittekse, ettekstevois? mennä ja raiskata ! koko tuota vitun vittupää jengiä esim just tuolta "Eva"sta ja myös sekalaisia poliitikoita ja vaikka niitä kusiaisia sieltä Valvirasta!?? Viittisittekste tehä tän ?! Ois aika vitun käheetä ! Pridi fakin nais !)

Tai jos Muslimit, haluatte ne ihan RÄJÄYTTÄÄ niin .....en tottavie heittäytyisi poikkiteloin !! Saattaisin ihan kiittää ja kumartaa. Ja hävetä helvetisti, koska te tekisitte minun työni minun puolestani, koska minusta on tullut liiassa mukavuudessani liian kyvytön siihen. Mutta kyllähän "pakkanen porsaan kotiin ajaa" jos ei muu.

Eli jahka se vääjäämätön ROMAHDUS on jo todella tapahtunut ja me ehkä asumme KAIKKI (ei vain neekerit ja romanit) kaduilla ja pusikoissa ja puissa, tulee paljon iisimmäksi tehdä väkivaltaa ja olla arkaaisen realistinen. Niin kuin niissä "survivaali" leffoissa missä joku hienohelma joutuu selviämään yksin tai kaksin, viidakossa tai erämaassa ja syömään hiekkaa ja muuta paskaa... tai jotain vitun hyöteisiä ja oravia ja vääjäämättä, jossain vaiheessa, juomaan omaa kustaan. (Jota, olen aika varma, moni juo kyllä jo muutenkin. MIKSI !? ...en osaa sanoa... se kai johtuu tyhmyydestä..?)

* * * * *

Enkä ole lainkaan yllättynyt, että tuon kusiremmin nimessä on tuo "valtuuskunta". Se kielii aina kommunisteista ja stalinisteista ja Marxisteista ja muista vitun de facto, SATANISTISISTA paskarotista. Ja helvetinmoisesta tunkkaisuudesta !! Josta tämän pienen ja kusipäisen maan ja kansan olisi jo saatana syytä päästä eroon.

Hei !! Ai gat njyuus foorr juu !! "valtuuskunta" ; minä EN ole ikinä, koskaan, valtuuttanut teitä yhtään !! En paskan vertaa !! Enkä poliisia enkä valdea !! En ketään !! Kenelläkään teistä EI ole MITÄÄN TODELLISIA "valtuuksia" minun tai kenenkään muunkaan ylitse. Se kaikki on vain päissänne ja puheissanne ja teoissanne, ei todellisuudessa.
Ja etteköhän te tämäkin tiedä.

Te olette vain vastenmielisiä ja sielunvihollisia pikku gangsterin paskoja. Valtaajia jotka valtaavat koko maailman, luottaen oikeiden IHMISTEN lauhkeuteen Tyrannianne ja valtanne levitessä kuin jokin vitun rutto.

Eikö kukaan ole koskaan opettanut teille, koska teiltä selvästi puuttuu sisäinen ohjautuvuus mitä esim minulla ON, että -toisia ihmisiä EI SAA MANIPULOIDA !!?!? eikä niille saa valehdella !?!? eikä ajaa omaa etuaan muita jyräämällä ! Eikö mikään tällainen ikinä juolahda teidän pieneen paskapäähänne !? Vitun sadistiset nilkit.

Jos väännän tällaisen yhden detailjin eli yksityiskohdan teille kaikille, für alle da, rautalangasta : jos anastus ja ylimielinen mielivaltainen Valta ja muu paska, jatkuu näennäisesti loputtomiin, se johtaa ns "Yhteiskunnan" purkautumiseen ja "yhteiskuntasopimuksen" raukeamiseen ja siihen, että ennenpitkää ei ole muita vaihtoehtoja ihmisillä kuin kukistaa tuo vitun Cthulhu väkivalloin ja se tarkoittaa luultavasti uutta sisällissotaa. Johon minun nähdäkseni suomalaiset oikein KAIPAAVAT muutenkin.

Vittu mitä raivostuttavia ja lähes VAIKUTTAVAN pikkusieluisia vastarannankiiskejä ja provokaattoreita yms nämä kusilärvät osaavatkaan olla. Todella... vaikuttavaa !!

* * * * *

Jos suomeen tuotte yhtään MaMuja lisää.................................. se tarkoittaa, että Kansainvälinen Juutalaisuus on omalta osaltaan onnistunut mädättämään myös teidät / meidät ja Ryssät tai ketkä tätä sitten kohkaavatkin siellä "verhojen takana" jos siellä ylipäänsä kukaan häärii, voittavat. Se tarkoitta suomen tuhoa. Sen mikä suomen PITI tulla olemaan.
En tunnista edes tätä nykyistä sillisalaattia miksikään niin hirveän.. ."suomeksi". Saati sitten jos täällä maleksisi vielä vittu kymmeniätuhansia murjaaneja enemmän !! Ei saatana...

Sääliksi käy kaikkia esi-isiä yms. Niiden maailmankuva ja visio tulevaisuudesta tuskin sisälsi Valtiota ja Totalitääristä sellaista, ja sitä että maansa asujat korvaa planeetan nurjaltapuolen haetut neekerit ja hiekkapaholaiset yms. Ja sydämmetön anglo-jutkuilta apinoitu kulutus-status-kulttuuri ja pelkkä matkiminen. Yms.
Todella ...."de-motivoivaa". Ei voi muuta sanoa. Myönnän kyllä marksistimätäpäät, että te osaatte tuon! Te olette hyviä tuhoamaan oikean ihmisen elämänhalun ja motivaation ja innostuksen mihinkään !! Ja tuolla metodillahan meitä keskivertoa älykkäämpiä on halki maailmanhistorian AINA pidetty "kurissa". Koska teitä muuleja johtavat aasit pitävät minunlaisiani kaiketi mitä pahimpina "kilpailijoinaan" koska minua ei voi hallita eikä juuri pettää, minun sisältöni on aivan liian erehtymätöntä ja yhteydessä "Jumalaalliseen", olen aivan liian kunnollinen ja tunnollinen ja mitä kaikkea vielä. Joten heidän maailmankuvansa ei veny sallimaan mitään muuta vaihtoehtoa kuin tuhota minut keinolla millä hyvänsä, tai yrittää lahjoa osaksi itseään tai pitää jotenkin, miten vain, sensuroituna ja pelossa ja kontrollissa ja vakan alla, jotten vain pääsisi vapaaksi ja valaisemaan maailmaa. Koska; saattaisin onnistua (hetkellisesti !! [sitten te itse palaatte tyrmäänne]) vapauttamaan typerykset kahleista, joita he suuresti kunnioitavat.

Kuten Tex Arcanekin sanoi; menevät muulit (tai karjankaltainen jengi .."goit" jne) mielellään takaisin talliin ! Miksi niitä totisesti edes yrittää vapauttaa paimeneltaan kun ne vitun itsettömät pölvästit menee vapaaehtoisesti suoraan takaisin hallintaan ja karsinaansa !?

Kaikki se mikä on minulta (ja myös teiltä muilta ylimalkaisen Moderneilta sukupolvilta) pois on taasen neekereille. Se mikä niille annetaan on suoraan minulta pois !! Käsitättehän te edes tämän ?! Tämä ON ns "nollasummapeliä".
Tämä on niiden epäinhimillisten kusilärvien jotka itseään kehtaa saatanan pohjasakat "eliitiksi" tituleerata, metodi / keino pitää kaikkia muita valkoisia tyhminä ja kontrollissa ja siksi epävapaina ja pois "vallankahvasta" (johon he olettavat, virheellisesti, meidän kaikkien pyrkivän). Koska se on heidän oma maailmansa ja vankilansa ja maailmankuvansa. Eikä ne käsitä, kuten te muutkaan, mitään mikä ei kuulu teidänlaistenne genomin ja geneettisen muistin yms maailmankuvaan. Mitään uutta tai enempää tai aidosti poikkeavaa ei ole eikä tule ! Tässä kaikki ! Ota tai jätä ! ....Hyvin juutalainen asenne teillä...

No...jaa... vaivaudun nyt jostain syystä vielä tämän verran sanomaan ; mitä tulee siihen, että "työikäisten määrä laskisi" niin.... ensinnäkin -mitä sitten !?? Millätavoin se kuuluu jotenkin teille Valtuutetut !? Ja toisekseen -mitä sitten? sillä nykyään ei tarvita enää ihmisiä niin paljoa kuin ennen sillä koneet...junou.. "tieto-koneet" hoitavat jo suuren osan sekalaisista asioista. Ja tulevaisuudessa yhä enemmän ja enemmän eli ihmisiä tarvitaan yhä vähemmän ja vähemmän !!! Ja tämän? takia te haluaisitte tuoda LISÄÄ "IHMISIÄ" ?!?
Käsitättekö tuon absurdiuden ja typeryyden ja kusihulluuden !??

Eikö se ole.... vähän kuin... yrittäisi pelastautua hukkumiselta.. sukeltamalla syvemmälle ?

"Heheii !!"
"No ?!"
"Minä tiedän!!"
"..Nooo.. !??"
"No nääx se kun ei o töitä eikä tarvita enää ihmisiä?"
"Niiiin...tiedän..."
"Niin ..nin mä keksin ihan vitun..sikahuippuhyvän ratkasun siihe !!"
" Ei !!?.... wau ! ei o totta ! mikä se on !!?!? kerrokerrokerrokerrokerro...."
"No nääs... otetaan vaa lisää ihmisii !!! yeaaaahaaaaaaaa hahahaah bwahahahahahaaaaa"
".....jaa siis...täh? siis LISÄÄ ihmisii..?..."

Jne.

On vaikea ihan lopullisesti sanoa onko nuo Todella Tyhmiä vai Todella Pahoja. Ja tämä ei ole tässä elämässä, tälla planeetalla kovin harvinaista. Joutua pähkäilemään, että onko kyseessä pahuus vai tyhmyys.

* * * * *

Suomen tarvitsee kiikuttaa pikimmiten Eva ja Valvira ja kaikki muutkin valtiot valtiossa ja valtion osat ja Valtio itse, johonkin missä aurinko ei paista. Mieluiten johonkin sodan ja neekerien runtelemalle piirteettömän karulle sodan näyttämölle.... joka saisi sijaita jollain saarella.
Sitä suomi TARVITSEE.


Haistakaa pitkä vittu ja hävetkää. Hävetkää niin paljon kuin vain voitte saatanan ketkut !

Vittu, että voi olla pilaantunutta tavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti