maanantai 12. tammikuuta 2015

EU-USA-kauppasopparihössötys

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011219007413_ul.shtml

Juu, ei.

Ei tasan käy. En halua ikipäivänä nähdä yhtäkään Amerikkalaista hormooni-geeni lihamöykkyä maassani. Enkä tietenkään ikipäivänä ostaisi sellaista. Ettekä ostaisi tekään.

Hävetkää.

En halua muutenkaan enää yhtään tätä typerää, ajattelematonta ja ennenmuuta -levotonta, naurettavaa heterolevottomuutta.
Jollette voi paeta itseänne muulla keinoin niin ... . . .ampukaa itsenne tai nappailkaa pillereitä ja lähtekää kadulle uhoamaan tai katselkaa tarpeeksi elokuvia ja nettiä ja TV:tä yms. Mutta älkää enää "avatko" suomea muulle planeetalle näin. Tämä on tyhmää eikä mikään vitun etu vitun tyhmä pässi.

Vastenmielistä.

Taas hätähousut kohkaa ja hössöttää sen kun kehtaa ja kerkiää ja sitten myöhemmin me muunlaiset saadaan siivota niiden jäljet ja maksaa kaikki, ihan niinkuin neekerienkin tapauksessa. Tyhmät valkoiset siivoaa neekerin sotkun. Koska neekeri ei osaa sitä eikä osatessaankaan tekisi niin, ihan vain ....koska thät´s whai!! matöfakaaaaaaa !

Mutta hyvä puoli lienee se, että mitä suuremmaksi jokin kasvaa (EU & USA) sitä varmemmin ja komeammin se taas purkautuu ja räjähtää, osiinsa myöhemmin.
Eli ehkä saamme vielä mitä "nurkkapatrioottisimmat"kin visiot toteen elinaikanamme. Ken tietää.


Mutta tälle typerälle hössötykselle jyrkkä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti