tiistai 30. joulukuuta 2014

Aamun neekeriuutisia

Hyvää, hyvää huomenta. Fak juu ool.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014123018961521_uu.shtml

"Puolet suomalaisista kaipaa lisää Ryssiä"... niin tai, "ei" !

* * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014123018961426_uu.shtml

Räppäri o hävinny !!!

No, hyvähän se on, että räppäri katoaa. Mutta !! liittyykö se tähän...
* * *

Ja sitten !...... ( sisältää rikoksen uhrin kuvan. Ei niin kunniallisessa asennossa jne.)


Oh.... ´you like diversity, huh?´ ...baaaaad fucking luck !

Eli tuollaisen Ruattalaisen likan raiskasi ja tappoi / murhasi tuollainen Perus Neekerinperkele. Ja väänteli tuollaiseksi, "Modernin Taiteen" ..."tilataideteoksen" näköiseksi, häväistyksi mytyksi ...johonkin vitun kivikkoon.
Nais.

Löysin ...tai "löysin" -tämänkin jutun ihan vain tsiigaamalla Teksin blogia ja siellä joku (oletettavasti Skini tjms) "postasi" kommentteihin moisen linkin.

Se pisti myös tällaisen.... "kiinnostavan" sitaatin kommenttiinsa : 
"Europe will be a nation of negroids and asiatics, ruled over by us, the Jews" - Count Johannes Kalergi-Coudenhove, 1925. Bolshevik.
* * *
Ja kuin luontaiseksi jatkoksi edelliselle, ihan kotomaan uutisia : 
Eli "Siat epäilee" "alaikäisen raiskanneen...". Niin...no, en nyt haluaisi sortua "profiloimaan" ja olettelemaan ja yleistämään ja ennakkoluulemaan ja olemaan Rasisti™    .....muuuuutta.... menen ja oletan nyt kumminkin, että tuo tekijä ja raiskailija ...saattas olla vähän Perusjunttia rusehtavampi. En tiä, mutta luulen näin.

Ja vielä kauniiksi lopuksi, jottette jäisi ihan kylmäksi, tässä on päivän Neekerin Sekoaminen -video.

Voitte itse selailla lisää jos haluatte, laivliikki on pullollaan ja täynnä noita kaikkia sekalaisia, neekerien ym riehumisia ja murhia ja tappoja ja kaikkea kamalaa ja kuvottavaa ja hirvittävää. Tuokin ämmä tiivistää aika hyvin sen, miksei neekeriä pitäisi laskea ns "ihmisten ilmoille". Koska se ei tule toimeen siellä, eikä käsitä mitään, eikä osaa käyttäytyä kuten ihminen. Koska se on tottunut hoitamaan asioita uhittelemalla ja pelottelemalla ja silkalla apinan raivolla ja brutaalilla väkivallalla ja riehumaan ja räyhäämään ja kutsumaan vuuduuhenkiä apuun yms. Koska se vittu sekoaaaaaa!! metrossa. Koska se ei käsitä mikä ON "metro".
Koska se saa paniikkikohtauksen tuollaisissa tilanteissa ja alkaa mesota kuten tuokin hopeaselkänaaras.

Ja sitten se alkaa tuulettaa tyhmyyttään oikein kunnolla !! Se alkaa räyhätä kuin riivattu, jotakin kuvitteellista ns "olkiukkoa" vastaan ja ...jumalauta!! mikä myllytys siitä usein seuraakaan !! Tsiiiiiisus fak !! Se ei vain käsitä mitään, tiedäthän !?
Se riehuu vaikkei ole mitään syytä, koska... koska se ei vain osaa mitään muuta. Sen ei ole omassa ympäristössään kai ikinä tarvinnut muuta kuin riehua ja rähistä ja potkia ja sylkeä ja tappaa ja ryöstää ja ehtiä karkuun yms.

Neekerit vetää nähdäkseni oikein puoleensa kaikkea kaaosta yms, ja siitä syytetään sitten kuten jutkut ja naiset ja vasurit ja poliitikot ja muut rikolliset, -itsensä ulokpuolisia / jopa niitä uhreja. Että "nii!! vittuako aloit mesoon ..saatanan tshiip-ääs matöfakaaa...bitsh !?".

Ja luultavasti se joku vain istui ja tuijotti eteensä tai ehkä katseli ympärilleen ja sattui ottamaan muutaman millisekunnin katsekontaktin tähän(kin) höyrypäähän, tähän vitun viidakon ....asukkaaseen.

(Ei ne KAIKKI ole toki tuollaisia, mutta brutaalin suuri osa. Suurin, osa.)

Neekeri on lopunkaiken vain yksinkertainen ja hengenvaarallisen typerä -elukka. Joka käyttää surutta hyödyksi meidän heikkoutta / "heikkoutta" eli myötätuntoa ja tätä kaikkea valkeaa lälläriä pehmeyttä mistä me valitettavasti(?) koostumme. Tosin se on myös meidän absoluuttisesti PARAS ja HARVINAISIN puolemme, joka tekee meistä ylipäänsä, valkoisia ja erilaisia muihin rotuihin nähden. Jotka on KAIKKI, ilman YHTÄKÄÄN POIKKEUSTA !!!! totaalisia ja täysiä, kusipäitä ja itsekkäitä, itseääntäynnäolevia ihan oikeasti "Rasistisia" öykkäri persläpiä ja murhaajia (suuri osa) ja elukkamaisen alhaisia vitun viiripäitä. Ilman valkoista..... tämä olisi sangen levoton paikka, tämä planeetta.

Muutkin osaa toki hymyillä ! mutta hymy ei ole yhtä kuin hyvyys ja lempeys ja laupeus yms. Itseasiassa (luin juuri jostakin...saattoi olla Crackeddista) eritoten psyko / sosio -paatit hymyilee ja rikolliset yms lierot. Koska ne tietää tai luulee siten saavansa paremman otteen muihin ihmisiin. Tai "ihmisiin". Ei "muihin ihmisiin" vaan "ihmisiin".

Saalistaja usein ymmärtää uhriaan yllättävän hyvin ja osaakin juuri siksi jallittaa tätä "ihan kybällä". Leijona tietää missä gasellit juovat, ja hämähäkki osaa päätellä missä muut hyönteiset kuljeksivat ja mitä reittejä ne lentelevät. Käärmekkin, perkele, tietää yhtä sun toista hiiristä. Ja näin edespäin.
Tätä ei pidä koskaan, ikinä, milloinkaan, missään mielentilassa, ikinä!!! unohtaa. Ei ikinä.

Älkää unohtako tätä.
Mutta ; yrittäkää olla myös luulematta jokaista vastaantulijaa viekkaaksi viholliseksi ja armottomaksi saalistajaksi. Jos teillä ON vaistoja ja ne TOIMII.......... luottakaa niihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti