maanantai 12. tammikuuta 2015

Tyhjänpäiväinen Hajatelma

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015011119004449_ul.shtml

Kävi tuokin sosio/psyko -paattinen kiipijä hakemassa vähän "striidkreddiä" ja PeeÄr pisteitä tuolta Franskasta.
Naurettavaa.

Mitä sekin sinne saatana meni änkemään ?!

Eli siis..... se lähti täältä suomesta, Ranskaan, siksi että siellä muutama päivä sitten kävi Musulmaanit Äärivasemmistolaisen ja ilmeisesti umpisurkean ja räävittömän, lehden kimppuun? ...tätä täytyi lähteä suomesta asti suremaan tai ....jotain.

Whatever.

Mutta sellainen lisähuomio koko tapauksesta, että : hyvä !! Oikeastaan ihan hyvä, nyt kun tarkemmin ajattelee. Sillä kuten on moni jo sanonut, niinsanotusti "omat koirat purivat" vasemmiston ymmärtäjiä ja Monien Kulttuurien Sekoittajia, suoraan naamaan ja perseelle.
Nyt onkin kiehtovaa katsella Vasemmiston vaikerointia ja pöllämystyneisyyttä jonkin aikaa.
Katsotaan nyt, mitä ne tekee.

Nyt jos koskaan, voidaan todellakin todeta, että "shit is getting real". Kaikki skeida alkaa käydä sangen todelliseksi ja kuumottavaksi. Ja se tässä oikeastaan ON erityisen hyvä !
Se saattaa saada länkkärivalkoisia vähän jo hereille. Ja suomalaiset takuulla, enkä usko suurimman osan suomesta ikinä olleenkaan, lähimainkaan, niin unessa ja unelmissa (tässä asiassa ainakaan) kuin varsinaisen Euroopan. Jota me siis emme ole edelleenkään mikään oikea osa, emmekä tule koskaan, ikinä, olemaankaan. Vaikka sitä kuinka jankuttaisitte. Vitun tyhmät muulit ! Perkele !

Ja hyvä uutinen on sekin, että edes ilmeisesti koulutetut, muslimikommando-murhaaja-jihadistit ei saa tuon enempää tuhoa aikaiseksi, keskellä päivää, keskellä vittu Pariisia ! Kun vertaa Breivikkiin. Yhteen ainoaan valkoiseen Norjalaiseen kalast... kaheliin.
Eikö tämä ole lohdullinen juttu ?

Onko Mekka jo nuketettu ?!  Ei vai?
Mitä on tekeillä ? Mikä maksaa ?!

Hei !!?.....haloo !!?....
....heeeeiii !??....
.....heei....

...kuuleeko tätä edes kukaan ?.... heeeeeeeeeeeeiiii !!?......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti