sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Dokumentti hampaista ym

https://www.youtube.com/watch?v=5mYN7h7pgyc

Jaaha..... piti syödä tässä suklaata mm,  mutta ...nyt ..täytyy jos ei miettiä niin olla ainakin vähän ahdistunut, hämmentynyt ja snadisti vittuuntunut.

Jos ette jaksa katsoa koko, muinaista, dokumenttia niin pähkinänkuoressa : kala, maitotuotteet ja hedelmät yms on hyvästä. Valkoiset jauhot (varmaan heroiinit ym mukaanluettuna) ja sokerit ja liian jalostetut ja käsitellyt ...mömmöt, ne on pahasta.
Hampaat mätänee suuhun ja koko fysiikka surkastuu. Kirjaimellisesti -surkastuu !!
Ja kropan mukana menee varmasti myös osa älystä. Ja tästä mm johtuu paljon nykyajan länkkärien ongelmista ja piirteistä, kuten olen kai sanonutkin.

Vasurit on kaikki aliravittuja perkeleitä ja usein huonohampaisia ja haisevia ja ihan vitun tyhmiä paskoja. Ja epämuodotkaan ei ole ennenkuulumattomia.

Pistäkääpä mietintämysyyn.

Mainittakoon vielä, että : tämä on nyt sellainen "kauhean valkoisen miehen" maailmankuvan mukainen dokkari jossa primitiivejä kutsutaan "primitiiveiksi". Mitä ne siis ON ! eikä miksikään... no ...jollakin eufemismilla. Naurettavalla eufemismilla. Ja niitä myös kehuttiin ! Eskimoilla ja Masailla oli "aivan loistava fysiikka".
Kun taasen monet modernit valkoiset muistuttavat jotain vitun mutanttia. Joka häviäisi tavauskisan Forrest Gumppiakin vastaan.

En sano mitään itsestäni, mutta sanon, että tuo dokkari ON SYYTÄ OTTAA VAKAVASTI yhä nykyjäänkin.
Ehkä olen "loistava" fysiikaltani tai ehkä ...hirvittävä, surkastunut, mutantti. Mene ja tiedä, mutta tottahan tuo on. Siis tuo dokumentti.
Katsokaa, saatanan vitun lahnat.

Onhan se ihan vitun pitkä, rankaisevan pitkä, nykyihmiselle, mutta kyllä sen nyt kerran tsiigaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti