perjantai 16. tammikuuta 2015

Aa-Studio

Katsoin tuossa eilen, pätkän tuota A-Studiota (vai mikä se olikin) jossa oli Soini ja Anderssonin Lii ym. Rehniökin!! jankuttelemassa Kreikan asioista.
Pistin muunmuassa merkille, että ; Soini yritti parhaansa mukaan paitsi sopia paitaansa, nappien juuri ja juuri pysyessä kiinni, olla repimättä käsissäänolevaa paperinivaskaa ja ehkä Lii Anderssonin naamaa, silkasta ärtymyksestä -kuunnellessaan sen vitun sekopäisen Kommunistiakan rasittavaa saarnaa. Ja Sasin kaljukin oli kuin puulla päähän lyöty kuunnellessaan sitä luunaamaista ...naikkosta.

Ajattelin, että on aika vitun outoa, että tuollainen joku nuorehko nainen tai nuori tyttö, saarnaa ja raivoaa suomen TeeVeessä Kreikan maan asioista !! Ja sillä tyypillisellä Ylimystön / Vasemmiston, raivoisalla ja Pyhällä pieetillä. Sillä nyrpeän vihaisella saarnaavalla tyylillä.
Käsittämättä itse miten totaalisen käsittämättömän sopimatonta ja outoa on, että joku typy suomessa kiukuttelee telkassa siitä miten jokun muun kokonaisen maan tai "kansan" tai kulttuurin tulisi elää.
Tämä on vasemmistolle tyypillinen sairaus, tällainen tietynlainen Megalomaanisuus (Hitlerkin poti sitä, FYI & BTW) ja Maailmankansalaisuus.

Tuota Vasemmisto juurikin ON ja pullistelee, tuota tuollaista "mä tiiän paremmin kun sä!" tyyppistä saarnaavaa Kristuskompleksimaista soopaa. Ne on niitä samoja tyyppejä jotka aikanaan lynkkasi neekereitä joka vitun petäjään ja koivuun mitä Amerikasta löytyy ja raahasi lava-auton perässä köydellä ja osti ja myi orjiksi. Täsmälleen samoja tyyppejä (tosin valkoiset kohtelivat orjiaan suurimmaksi osaksi lähinnä kuin mitä tahansa sisäkköä, joitain kusipäitä ja sadisteja tottakai oli mukana ja käyttivät ymmärtääkseni neekereitä lähinnä seksiin, nuoria tyttöjä siis. Siitä orjuudessa on kuulemma aika pitkälti yleensä aina kyse, seksistä. Ilmaisesta, seksistä).

Nämä arkkityyppiset konnat mitä Vasurit ON, ei ikinä muutu. Ne vain puhuu erilailla ja eri asioista eri aikakausina ja pukeutuvat erilailla jne. Muuttavat siis vähän "ääntä kellossa" -tarpeisiin sopivaksi, mutta kuten aina, asian ydin pysyy samana. Ja se on : Valta ja Määräily ja Kontrolli !!! Ja komentelu ja kurittaminen ja säännöstely ja pakottaminen ja rajoittaminen ja estäminen ja hankaloittaminen ja kiusaaminen ja pullistelu ja ärsyttäminen ja provosointi ja huono maku ja tyhmyys ja sen pedestalisointi ja levittäminen. Ja vaikka mitä muuta.

Rehniökin yritti parhaansa mukaan muodostaa jonkinlaista koherenttia (johdonmukaista) ajatusta, pyöritellessään silmiään kuin jokin vitun sirkuksen Silmänpyörittäjäfriikki. Ja nostellessaan kulmakarvojaan (tai niitä nahkoja mitä hänellä on kulmien sijaan) ja kurtistellessaan otsaansa. Olli yritti siis ns "näyttää fiksulta". Mutta päätyi vain näyttämään vähän pallohukkaisen pöllämystyneeltä valehtelijalta ja hämmentyneeltä typerykseltä.

"Poliitikolle" eli "ammattivarkaalle" on tietysti hyvin vaikeaa puhua totta ja olla johdonmukainen, se ei kuulu toimenkuvaan. Se on Vihollinen. Sillä tiellä saattaisi odottaa vaivannäöntäyteinen elämä ja "oikeaa työtä" yms paskaa. Tai ainakin paljon kapeampi leipä kuin Poliittisissa pötypuheissa.

Soini oli taas kuin aina: kuin ihmisen ja karjun välinen risteymä joka on liian naiivi käsittääkseen tai hyväksyäkseen sen, että ne muut ei suurimmaksi osaksi välitä alunperinkään mistää faktoista tai totuudesta ja että ne ( he pelaavat mitä peliä vain ja miten vain, vain voittaakseen. Soini kai kuvittelee, että poliitikot yrittävät päästä käsiksi Totuuteen.
Ei tod. nimittäin yritä. Vaan sitä karkuun mahdollisimman nopeasti ja tehokkasti. Kuten suurin osa apinakuntaa ylipäänsä.

Sasi... Sasilla oli pystytukka !! tai sänki. Sasin pää on joko pienentynyt tai sitten ne muutamat harvat hiukset on todella, toden totta! pidentyneet. Muutoin Sasi on samannäköinen kuin varmaan jo päivänä jolloin syntyi. Se on aina näyttänyt täsmälleen samalta. Ja (siteeraan nyt jotain niistä Oikeista Roasteista, en muista mitä) Sasi näyttää siltä kuin haisisi virtsalta. En tiedä miksi, mutta sellaista minä olen aina siitä uskonut. Se vain assosioituu mielessäni aina virtsaan yms.
Ja Sasi on aina niin ...jotenkin ... positiivinen? ..kö? tai jotain.. sellainen innostuneehko hiiri joka sitten pettyy hyvin usein ja sen koko naama ihan valahtaa alas. Putoaa vähäksi aikaa. Kunnes hän sitten taas keksii tai muistaa jotakin ja esittää sitten sen yhtä suurella innolla kuin kaiken ennen naamansa valahdustakin. Sasi on sellainen "söötti pikku apina" tyyppinen tyyppi. Se näyttää aika paljon niiltä joltain apinoilta... se luultavasti ON sellainen "jokin pikku apina".

Ehkä se on apinoiden kasvattama .... kuten Lii Anderssonkin.

Mutta mitä tulee Kreikan lainaan..... WTF do i know !!?
Ei sitä käsitä enää pyhä isäkään. Mitä ja mistä ja mihin ja miksi ja keneltä kenelle ja miksei ja milloin ?!... blaalblablablabla lbab blbaaa albalb lab blaa blaa bllaaalalalal lal lal allaal al alaa Allaa hu ackbaaaaaar...blablabl alba blablaaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti