perjantai 30. tammikuuta 2015

Ravintoloista

Jos jokin "pitäisi kieltää Lailla" (tai jollakin tavalla estää) niin se on ainakin; ravintolassa yskivät, kukovat, niistävät ja ympäriinsä levottomasti vaeltelevat idiootit !!

VITTU !! että ne osaakin sitten ärsyttää ja etoa. Perkele !! PERKELEEEE !!!
Ja siis omana erityiskategorianaan tietysti myös: vanhukset !! Jotka usein tekevät kaikkea tuota yllämainittua !! + todennäköisesti haisevat pahalle, tavalla tai toisella.

Hyi helvetti !!
Harva asia on yhtä vitun kuvottava ja etova kuin jokin räkäisesti koriseva tai niistävä tai yskivä vanhus !! Samalla kun yrittää itse syödä ! Painukaa saatana HELVETTIIIN !!! sieltä, missä ihmiset koettavat syödä, hygieenisesti, siististi, puhtaasti ja rauhassa.

Vanhuksille tulisi olla jokin ihan oma osasto syöttölöissä, mieluiten ulkona. Jokin karsina tai "terassi" osio joka on tavalla tai toisella aidattu tai eristetty. Ehkäpä jollain korkealla pleksilasilla tai jollain.
Ja mieluiten niille saisi antaa vain kertakäyttö aseet ja lautaset tai sitten vaihtoehtoisesti minulle, mutta kunhan emme joudu syömään niillä samoilla. Joita henkilökunta myös tämän tästä, säännönmukaisin väliajoin, tiputtelee lattialle.
Nam Nam.

Sama juttu kaikenlaisten vitun vammaisten yms keharien niille sellaisille ryhmille, mitä aina silloin-tällöin ilmeytyy johonkin ravintolaan tjms. Hyi helvetin vittu sentään !!
Vittu... leikkikää ihan kuinka tyhmää ja Moraalista vain ja tahansa, mutta minua etoo suuresti joutua kuuntelemaan sitä vitun vammaisten ölinää ja vaikerointia ja muuta vitun mongerrusta, JA katselemaan jonkun vitun mongoloidin päätä joka on kuin litistynyt munakoiso ja sitä vitun naamaa !! Yyyyyyyyäääääääk !!!

Teillä jotka tuotte (kukkahattutytöt / avuliaat-vitun-pissaliisat / henk.koht.avustajat yms) niitä vitun kehareita ihmisten sekaan, on asennevamma !! Ja paha sellainen !! Ja TE kehtaatte aina saatana saarnata meille ehjille ja biologisesti onnistuneille yksilöille, että MEILLÄ on "asennevamma" jos emme "fanita" jotain vitun mongoloidia !...haistakaa vittu !
(Ja kuten olen sanonut, minä tunsin lapsena yhden mongoloidin !! Joten.... fak juu !!).

Tiedätte varsin hyvin, ettei ihmiset mielellään dikkaa niistä, ja silti ängette niitä joka paikan täyteen1!!!1111!!!11!!!!!!!11!!!!

Mutta niin .....siis eniwei.... jos ette osaa olla ihmisiks ravintolassa nin.... junou?... kipittäisittekö vaikka vittuun sieltä ? Tai söisittekö vaikka vaan ihan kotosalla ?
Nämä on pohdiskelun väärtejä, nämä kyssärit.

Ja vielä; olen pistänyt merkille, että ravintoloissa on hyvin usein TODELLA vitun likaisia astioita ja "aseita" eli ruokailuvälineitä. Eikö niitä nykyään enää viitsitä pestä? kun täytyis tehdä samaan aikaan jotain oikeasti tärkeääkin, kuten päivittää feisbuukkia ja Instagrammata shittiä !?
"Äääääk hei! Faakkk ! töissä ! jumissa ! vähänx mun pää hajoo !?!?!? oumaigaad !?!?"
"Joku äijä kävi äskne ninq ihan ToTaAlIsestI skitzoooooon ?!?! wat-te-faaaaaaaak kaakakakakaakak"

Jotain tuollaista.


Ja edelleen, P.S kuinka vitussa kaikki voi olla suomessa niin vitun kallista !?!?!?!?! Vittu... kuinka te KEHTAATTE !?!? kuinka te saatanan jutkut KEHTAATTE perkele !! pyytää vittu limuTÖLKISTÄ !! T Ö L K I S T Ä  PERKELE !!!!! 2,90 € !!!?!?!?!?!!?!?!? Vittu TÖLKISTÄ !?!!? Joka maksaa kaupassa 0,99 € eli tasan €uron.

Voitte pitää tunkkinne ja ruokanne vitun kusipäiset, "omien" silmille kusevat, Cro-Magnon mulkut !!

Haistakaa saatana vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti