lauantai 31. tammikuuta 2015

Linkki bruus Tsharlttoniin (taas)

http://charltonteaching.blogspot.fi/2015/01/why-are-secular-people-so-reluctant-to.html

On pitänyt usein joku linkki tarjota tuonne internetin Virallisen Kristityn Huuhaan pakeille, mutten ole vain saanut sitäkään vähää aikaiseksi. Mutta nyt sain tämän verran.

Vaikka itse olen aina selittänyt ja selitän yhä edelleen ja tulen aina selittämään, suurimman osan maailman kaikesta "paskasta" -kaikista ongelmista ja hirvittävistä tapahtumista yms, yksinkertaisesti: ihmisten loputtomalla typeryydellä ja apinamaisuudella (apinan geeneillä) niin kieltämättä joskus selitys totisesti ON myöskin ihan silkka, aito ja oikea Pahuus.

En osaa aina sanoa kumpaan kategoriaan mikäkin kuuluu, niin helposti ne sekoavat, mutta tuon on oltava merkittävään ja huomioitavaan ekstenttiin kyllä totta mitä Bruussi tuossa jankuttaa. Eli, että ; se on lähinnä Valtiot / Hallitukset ja ultra-rikkaat "eliitit" jotka tätä kaikkea vitun "diversiteettiä" eli moninaisuutta eli "monikulttuurisuutta" eli tyhmää ja piirteetöntä ja hallittavaa monotoonista ja varovaista mautonta sillisalaattia tuputtavat ja ajavat eteenpäin.

Ei se mikään vahinko ole.

Sitä minäkin olen tosin ihmetellyt, että eikö ne perkeleet tajua tekevänsä myös itselleen hallaa tuhoamalla valkoiset ja sivistyksen ja Lännen ?! Hehän sahaavat ns omaa oksaansa. Mutta.... toisaalta, he ovat suunnattoman rikkaita ! EI suunnattoman viisaita ! Tai hyveellisiä tai mitään muutakaan. Vain rikkaita.

Eikä suunnattoman rikkaaksi päästä olemalla suunnattoman hyveellisiä tai rehellisiä tai myötätuntoisia tai mitään muutakaan. Matruunahan juuri jankkaili omassa blogissaan tästä aiheesta. Eli siitä miten olla rikas tai tulla rikkaaksi. Ja onhan se ihan päivänselvää kenelle tahansa joka on koskaan elänyt, ettei rikkaat ole mitään puhtaita pulmusia tai pyhimyksiä tai edes ihmisiä. Mutta ne on kyllä rikkaita !

Minulle tulee pääsyyllistä hakiessa välittömästi kyllä mieleen eräs, nimeltämainitsematon, Saksalaista nimeä käyttävä Juutalainen "pankkiiri" tai mitä lie ovatkin Virallisesti olevinaan (lieroja Helvetistä he OVAT) -suku. Ne on niitä jotka "ostavat kun kaduilla virtaa veri". Ja heidän omaisuutensa, joka muuten ohimennen sanottakoon -on salaisuus Virallisesti! on arviolta noin 500 T R I L J O O N A A dollaria ...vai oliko se peräti puntaa..... Triljoonaa siis !! ei edes miljoonaa tai miljardia.

Siinä on SYNTINEN suku jos missä !! Tsiisus vittu !

Helpompi on epätavallisen suuren norsun punkea neulansilmästä läpi kuin noille saavuttaa se maaginen valtakunta / valaistus tjms.

No... lukekaa jos englantia välttävästi osaatte, tuo lätinä. Ei se mikään ällistyttävä ole, mutta ihan hyvä iltapala jos ei muutakaan ole. (Jos on niin vitun köyhä !! ...sitten on jo melko köyhä !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti