lauantai 3. tammikuuta 2015

Californication ...juttu

Olen katsonut tässä pari tuotantokautta, koska sellaiset hommasin !!! tuota "Californication" sarjaa. Katselin sitä jo silloin kun se suomen ihanan kekseliään innovoivasta TV:stä aikanaan tuli.

Tavallaan inhoan sitä, muttei siitä voi täysin olla pitämättäkään. Se on muuten niitä harvoja jutkuja joita voin näet sietää tuo Duchovnyn Deivid.

No jokatapauksessa, katsoin niitäkin jaksoja missä esiintyi se jokin nekru, räppäri tai jokin.. "RZA" ?vai mikä ?...no joku kirjainyhdistelmä kumminkin ja aloin ärsyyntyä !! En vain siksi, että siinä "valkoinen" juutalainen ja neekeri vittuilivat valkoisille ja kehuskelivat sillä, että sillä nekrulla on valkoinen "Alfred" palvelija, mutta ihan vain siksi, että valkoiset on nykyään ja olleet jo pitkään niin tyhmiä, että pitävät sellaista hölisevää typerää katuneekeriä arvossaan ja jotenkin khuulina ja naureskelevat omalle "tyhmyydelleen". Vittu...ja tyhmiä te olettekin. Joskin....haistelen ja ounastelen tämän jo vähän muuttuneen. Te olette kai jo vähän järkiintymään päin ja häpeissänne ja luultavasti snadisti myös ärtyneitä..?:.. sellaista se on, olla tyhmä.
Mutta älkää huoliko, suurin osa teistä ON. Siis koko vitun planeetasta. Se on vain teidän juttu, ja kohtalo ja sen sellaista.

Se on, se räppineekeri hahmo "Samurai Apocalypse" .... ihan yhtä tyhmä kuin ihan Perus Neekerikin. Joskin vähän varakkaampi ja parempi sanavarasto, koska sen vuorosanat on kirjoittanut valkoinen tai jutku. (Juutalainen on kuitenkin neekeriä älykkäämpi.... jopa ehkä suht paljon tai paljonkin).

Samanlainen vitun tyhmä tiuskija kuin millaisia ne näyttäisi totisesti 99%:sesti olevan. Ikäänkuin kaikki muut olisi tyhmiä heidän ympärillään ja SIKSI kaikki päätyy aina vituiksi ja säpäleiksi ja ruumiskasoiksi ja kaaokseksi ja yleiseksi häiriöksi !!

BTW : TÄMÄN takia nekrua vihataan, vitun pällit, EI "ihonvärin". Vittu ketään kiinnosta vittuakaan KENENKÄÄN IHONVÄRI vitun typerä paviaani. Vaikka olisivat saatana sinisiä, niitä inhottaisiin silti !! Neekerit vain on sellaisia. Ne on, outoa kyllä, samanlaisia kuin jutkutkin; ne pääsee jotenkin ällistyttävän helposti valkoisten "ihon alle" ja sitten valkeat ei enää erota itseään niistä ja alkaa jo unohtaa mitä oli ennen. Mitä oli olla vain mutkattomasti "valkoinen". Mikä oli valkoista makua ja tyyliä ja niin eespäin.

Yksi SUURI syy kaikkeen tähän hämmennykseen on vain se yksinkertainen ...juttu, että valkoiset on ylimalkaan kasvatettu ja johdateltu ja manipuloitu ja pakotettu ja ahdisteltu ja ehdollistettu -ottamaan muitakin kuin itsensä ja kullinsa -huomioon ja ajattelemaan myös toisten kantilta asioita ja käyttäytymään ikäänkuin he itse olisivat tehneet jotain väärin ja pahaa kun joku muu tekee niin. Ja valkoinen menee sitten ja pyytää itse anteeksi sen tekijän puolesta !! (olen itse syyllistynyt tähän pari kertaa, mutta sangen pienissä asioissa).
Valkoinen varmaankin vain pyytelisi vuolaasti ja nöyrästi anteeksi, aiheuttamaansa vaivaa, pyöriessään Afrikkalaista mäkeä alas, palavassa autonrenkaassa ja suurinpiirtein seulaksi ammuttuna. Sillä tuota ne neekerit ahrikassa mm tekee. Pistää jengiä isoihin renkaisiin ja sytyttää tuleen ja työntää pyörimään.
Siis tietenkin, TIETENKIN!! (pitääkö tämä erikseen kirjoittaa ?!!?) tätä kaikkea tasa-arvoa edeltää pahoinpitelyt ja raaka väkivalta johon liittyy usein valtavia lössejä typeriä vuuduuneekereitä.

...niin no, mutta ..taisin eksyä aiheesta. Olin siis kai arvostelemasa tai muuten vain kirjoittelemassa tuosta Kalifornikationista.
Se on aika vitun jutkua menoa ja rietas ja suurelta osin myös mauton. Ja inhoan tai en ainakaan siitä tykkää, sitä niiden tytärtä sitä Pekkaa ("Becca"). Se ei näytä yhtään Hänkin ja Karenin lapselta ja on muutenkin lähinnä ruma, läski Amerikkalaispossu.
Se on kuin jonkun..... kahden ruman ja lihavan Amerikkalaisen.. lapsi. Ei Hänkin ja Karenin.
Kuin yhdistelmä sikaa ja ....jotain rumaa lihavaa lehmää. Ehkä sitä yhtä nättelijätärtä siitä Morsiusneidot leffasta, nimä en tiedä eikä kiinnosta näköjään edes guuklata.

Ja sarja on minusta venynyt vähän naurettavaankin pituuteen ...ottaen huomioon sen, että se kertoo lähinnä juopottelevasta ja pilveäpolttavasta auervaarasta joka silti hinkuu "takaisin kotiin". (Eikä varmaankaan mikään maailman originellein idea! Tosin.. miksi muuttaa sitä mikä toimii, onhan se niinkin).

Sitä on pian 10 tuotantokautta ! Kuten tänä vuonna aletaan kuvata uutta Ramboakin !! ja vielä jumalauta Rokikin on tulossa taaaaaaaaas takaisin. Kyllä se nyt jo riittää Syltty. Jo riittää.
perkele.

Syltty on kai todella tosissaan tämän "haluan tehdä itsestäni elävän parodian itsestäni" juttunsa kanssa. Ainakin...siis... miksi muuten se noin tekisi ? rait ?
Ei voi vittu olla totta !!!! Kymmenes saatanan Rocky !! Eikä kukaan, K U K A A N pyytänyt sitä.
Miksi !!? Miksi tehdä niin... mit... olkoot perkele.

Kalifornblkadblgnlknglglrgs.... ihan jees ja kuvottava.

Katsotaan josko sen jaksaa joskus myöhemmin arvostella vähän paremmin.
Nyt.... voisinkin itseasiassa katsoa nuo loput jäljelläolevat jaksot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti