torstai 22. tammikuuta 2015

Rash-aur 3

Unohdin raportoida tällaisen FAKTAN!!

Eilen vai nyt jo toissapäivänä, tuli tuo Rush Hour 3 (taas !!) telkasta. Katsoin sitä sivusilmällä koko leffaa, ja eritoten lopputekstejä. Ja havaitsin siellä 2 suomalaista sukunimeä !!!

- Salonen
- Laine 

!!! S U O M A L A I S I A !!!

Vittu suomalaisia !! Haliwuuuuuuuuuudissa !! jiiiiiiiahhahahahahaaaaaaaaaaaaaa, torilla tavataan !

Leffa itse.. jos siitä nyt samalla "sanoo" sanan tai 2... oli (olen toki nähnyt sen jo useasti aiemminkin) ihan... blääääh.../ jees.  Kris Truker oli pullistunut ja pöhöttynyt kuin jokin.... mikä on todella pullistunut ja pöhöttynyt...!?. William Shatner käy ehkä esimerkistä.

Ja Tsäkitsän oli sama kuin aina. Oli Pariisia ja taistelua... tällähetkellä vähän irvistyttävää... ja oli kiinalaisia ja japanilaisia ja niiden miekkoja ja huitomista ja muuta, muttei mitään niin hirveän hyvää. Paitsi pari näyttävää naisen persettä kyllä.

Taas kuvioihin oli pitänyt sotkea joku helvetin, vitun, kiinan-konsuli tai konsulaatti tai suurlähetystö tai jokin, ja se sama siepattava pikkutyttö. Khamoon !!
Keksikää nyt jo perkele jotain muuta ! jotain uutta.

No... siinä kaikki mitä siitä jäi käteen, sanottavaksi.
Mainitsen vielä, että Renny Harlinhan kuvaa käsittääkseni juuri nyt ! ja tälläkin hetkellä, jossainpäin kai aasiaa tai bulgaariaa tai jotain, Tsäkitsänin kanssa vähän tuon tyyppistä rytistystä.
Odotan jo valmiiksi pettyneellä ja vaivaantuneella ärsyyntymyksellä ja mielenkiinnolla kyseistä projektia.
Saas nähdä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti