sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Aku & 7 kääpiötä

Aku ja Kuvausryhmä... ovat matkanneet ympäri planeettaa, filmaten Akun moukkamaisuutta ja kaikkea muuta kuin "herkkyyttä" paikallisille kulttuureille ja ...jotain rakennuksia tai jotain.

"...miten voisin olla mahdollisimman typerä mulkku täällä Kiinassa?.. ja törkeä näille paikallisille?.."   Aku miettii.

Älkääkä jälleen !! käsittäkö täysin väärin, minä jopa vähän diggaan tästä ohjelmasta, mutta Totuus on silti totuus ja SE on senmoinen, että Akulla on jonkin verran puutetta "ihmissuhdetaidoissaan". Se on hengaillut liikaa niiden vitun duudsonien ääliöiden kanssa (joista yksi on "entinen" kiusaaja!! hahaaaha) ja Aku suhtautuukin kaikkiin tapaamiinsa ihmisiin kuin johonkin typeriin ja tyhjiin rekvisiitta pahviolentoihin. Joita voi vain käyttää ja tylyttää. Se vähän häiritsee tässä. Ja se kun yht´äkkiä puhutaan suomea keskenään ja sitten taas mongerretaan englantia ja taas vaihdetaan ja taaaas jne. Tämä on vähän sellaista outoa ja katkonaista ja niitä muunmaanmurjaaneja tylyttävää.

Ei pidä luulla, että vaikken halua suomesta Afrikkaa, haluaisin mennä muiden maihin ja käyttäytyä kuin joku vitun Brittiläinen Perus Ääliö. Koska...en halua. Ja Britit....ne ei vain voi itselleen mitään, sellaisia ne ON. Ne on ääliöitä. Kuten Aku sanoikin "Phritish Barbaars" eli englanniksi "British Barbarians" (joka siltikin lausutaan enemmänkin "barbeerians" kuin "-baarians".. mutta...siitä 5).

No..kokeillaan... elikkä tässä me nyt ollaan, tässä kadulla ja mä kaadan nyt tätä Jallua ton vinosilmän rinnuksille ja ...no katotaan siitä sit, miten se lähtee...? ! "


Minua myös häiritsee ja ärsyttää ja  tuohduttaa tuo jatkuva vitun "suomalaiset on kaikki känniläisiä ja kännissä, aina" juttu. Mitä Akukin viljelee laajati ja taukoamatta (niinkuin ilmeisesti pieruja siellä Kiinanmuurilla).
Se oli muuten ihan oikeasti (suomen TV HUOOOOM !!!) ihan vitun hauska, se kiinanmuurin pierukohtaus. Sitä ihan nauroin. Guud shit.

Aku käyttäytyy ympäristöään kohtaan vähän töksähtäen, se on tämän juttuni idea. Se on vähän sellainen... "suomalainen". Eli kulttuuriton juntti josta Armeija on pessyt pois kaiken senkin inhimillisyyden ja ihmisyyden mitä siinä on ikinä ollut ja tehnyt hänestä sellaisen jäykän ja suht innovointikyvyttömän ihmistyngän.

Se haluaisi, muttei pysty. Tarpeeksi. Kas siinä suomalainen.

Aku yrittää jatkuvasti (jostain syystä) jotenkin, keinolla millä hyvänsä, "nokittaa" kaikki vastaantulijat ja saada nämä ehkä myös näyttämään jotenkin typeriltä ja mitättömiltä.
Aku on autisti, kuten suomalaiset tuppaavat olemaan. Jonka takia suomessa ei ole "keskustelukulttuuria" eikä juuri mitään mikä vaatisi ulospäinsuuntautuneisuutta. Jota silti muistetaan aina pyytää ja hakea ja vaatia -työilmoituksissa. vitun idiootit, saatana. "Haetaan jotakuta joka on mahdollisimman ei-suomalainen ja pätevä, mutta vaatimaton (palkan suhteen) ja nöyrä, mutta ...ei liian nöyrä. Oma aloitteista orjaa siis. Tiedustelut s-postitse".

Tälläst tää on.

"Noooooo"


Miks...miä...mt..mit.. mikä? mikä Aku tässä ON ?!?! "Lumimies" ?.. vai mikä saatanan möykky tuo on olevinaan ?
Vittu miten tyhmän näköinen. Kattokaa ny sitä saatana ! Minkä kokoinen ...tuollainen... tönkönmuotoinen pönäkkä, yläruumiista jykevämpi kuin alaruumiista -muotoinen, omituinen vitun musta karvatuherohattuinen karjuva Maolainen hirviö?
Mikä tuo on.

Tuo hävetti katsella kun se örisi ja ärjyi kaikille tuota "nooo!!"..."nooo!".... juttuaan. Miksi meidät pitää tuollalailla nolata !? Olisi sitten edes esittäytynyt niissäkin tilanteissa vaan Ruotsalaiseksi.

Muistakaa matkaillessanne, että edustatte samalla mielikuvaa maastanne ja sen sellaista. Älköön se olko ; se sellainen örisevä, karvainen moukka joka tinki ja piereskeli mennessään, ja pukeutui halpaan kamalahkoon pukuun kuin jokin Las Vegasista "liian tahmaisena ja iljettävänä" ulospotkittu liero. Joka sanoo "nooooo!!".

Yksi hokee "Okhei!"

Ja toinen toistaa "Nnoooo!"

On siinä meillä vaihtoehdot...


Noo...ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti