perjantai 28. marraskuuta 2014

Sormenjäljet passista !

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2014112718872903_ma.shtml

Poliisit ja sormenjäljet.

Miksi Poliisi luulee heillä olevan oikeuden kerätä muiden olioiden sormen ja kullin ja perseen ja pillun ja silmäin ja kyynärpäiden ja jalkapohjain -jäljet ?!?!
Vain karsinoiduille, omistetuille! karja-olennoille tehdään niin.

Millä vitun "oikeudella" ja perusteella yms -te vitun kusipäät ´saatte´ kerätä muiden ihmistyyppisten olentojen kropan jättämiä jälkiä ?!?!
Mitä vittua esim minun sormenjälkeni kuuluu teille !!?!?!?

Ei tasan mitään. On tietenkin oikea ja ainoa oikea, vastaus.

Minua ei omisteta.

Teillä kaikilla on hyvin outo ja vääristynyt käsitys siitä mitä Elämä ja Olemassaolo on ja voi olla ja saa olla ja ei saa olla, ja mitä sen pitäisi olla.
Te näytätte ajattelevan ihan mukisematta niin, että "meidät omistetaan...mut mitä sit! diil with it!".

Minä synnyn ja bäng! saan ranteeseeni tunnistusnauhan ja oman numeron, SOS-turvatunnuksen, ikäännyn ja minusta otetaan luoja ties mitä näytteitä ja kuvia ja kokeita ja bäng! minusta on jo aika kattava psykofyysinen profiili jossakin, saatavilla, olemassa. Haluan käydä oman maani ulkopuolella...ja bäng! minun tulisi luovuttaa sormenjälkeni täällä "jöötä pitävälle" mulkkulaumalle joka on loputtomassa, endeemisessä, pysyvässä sodassa "omiaan" vastaan.
Ja TÄMÄ on teistä, kaikista, järkevää ja Oikein !?!?

HHahahaaaaa.

Passisi siis maksaa yhdet kappaleet sormenjälkesi !! +sen kaiken asiaanliittyvän rahan. Sama kuin Mafiat ja kaikki muutkin "poliisit". Jos maksat, niin säästyt toistaiseksi ja jonkin verran.
Jos et...tulee tupen rapinat.

Kyse on vain yhdenlaisen ihmisversion tai rodun, kaikkien muiden kiusasta ja alistuksesta ja saalistuksesta. Poliisi ja Roistot on molemmat "omiaan" vastaan kääntyneitä kusiaisia jotka saalistavat muita lähinnä siksi, että nämä em muut sallivat sen !!

Lauhkeita ja rauhallisia ahdistellaan aina, ja kaikenlaiset vitun kusiruutat käyttävät tuota luontaista kiltteyttä surutta ja katumuksetta hyväkseen ja kutsuvat usein sitten itseään, jälkeenpäin, sankariksi tai siksi "oikeaksi hyväksi" tjs.


Huomenta, btw.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti