lauantai 29. marraskuuta 2014

Homoavioliittolaki "Rimua" & Homorummutusta



"..Heiiii ?!!....entäs minä..mulkut ?! ....huh ? "





Homppeli-avioliitto-laki juttu meni sitten läpi. Wau ! Uskomatonta. Tässä juntissa ja takapajuisessa, katajaisessa maassa !!?!?

Minä tykkään ja kannatan, jos olisin Feisbuukissa antaisin tälle "tökkäyksen" tai "tykkäyksen".

Suomi liitettiin sitten, luojan kiitos!! Länteen  eikä itään !! Kiitos !

Suomen Eduskunta / Hallitus ....tällä kertaa minä ihan kiitän teitä... joten.... junou... "kiitos".

* * * * *

Jotkun on tästäkin jo ottaneet pulttia, ja ihan naurettavuuteen asti. Mikä vittu tässäkin nyt taas on !?!? joudon jopa tälläkertaa myötäilemään Tervon Jaria kun hän iltsikan kannessa kysyi, että "mitä mietittävää tässä on?".

Helvettiäkö te taas tästäkin saatana alatte murjottaa ?!?! vitun imbesillit !
Onko tämä teiltä jotain pois !?!

Se vitun Natsi-Saksan punanuttuiselta syyttäjältä näyttävä vitun pikku-rotanluihu Mika Niikkokin... tsiiiisus ! mitä se siellä tuijottaa kuin haluaisi tappaa? ja murjottaa kuin lapsi jonka karkit on juuri varastettu ?

Mitä tämänkin nyt taas johonkin oikeasti ja realistisesti vaikuttaa ??! On kieltämättä vähän sellainen yleisfiilis, että Hankamäki saattaisi olla oikeassa siinä, että "heterot vain nauttivat siitä, että saavat kieltää jotakin"! Ei ihan sanatarkka sitaatti muistaakseni, mutta ymmärtänette yskän.
Eli siis, ne jotka vastustivat homojen naimisiinmenoa... kai nauttivat siitä, että saavat kieltää joltakin jotakin.
En tiedä.

* * * * *

Käsittääkseni mm Stuppi äänesti "jaa". Joten tämän voi nähdä häneltä yrityksenä pelastaa sekä omaa lärväänsä, että Kommar..siis...hetkinen!.... äää..siis niin Kokoomuksen! (tietenkin!) pohjamudissa rypevää kannatusta.




"Kapteeni" onnittelee samalla myös tuota "Arja Juvonen" naista. Siitäs sai saatanan pahkasika (Soini) sianpaskat silmilleen vitun typerä läski !! AHahaha HAHAh AHAHAAAA !!!

Iit Shit !

Ja ; Matruuna, haista paska. Juutalainen, syyläinen, paska.
Vittuako sinä(kin)!! saatana Bruuttus siellä iniset ?! Vitun jutkut saatana, juutalaislla on käsittämätön viha ja raivo ja halveksunta ja inhotus (myös) homoja kohtaan. Ja lähes kaikilla muillakin ei-valkoisilla.

Se on neekerten piirre, se "homofobisuus". Teillä muilla ei ole mitään muuta, saati järkevää, syytä olla sellaisia -kuin typeryys, taikausko ja väärä / huono kasvatus.

Ja se on mitä ilmeisemmin Cro-Sapiens piirre, homofoobisuus. Kuten kaikenlainen muukin totaalinen mielikuvituksettomuus ja abstraktioiden puute tajunnasta ja huumorintajun yms....junou kaiken "ihmisen" / inhimillisen.

Jos Stan Gooch siis on oikeassa, niin tämä voisi osittain johtua siitä, että Cro Magnonin yhteiskunta / yhteisö oli ja on edelleen!! hyvin Patriarkaalinen ja Sotilaallinen ja Isänvaltainen ja Sotaisa yms typerää skeidaa, joten Magnonia mahtaa vituttaa homot ihan jo siksi, että hän itse on isän kanssa elämäänsä elävä / elänyt, ja isässään hyvinkin läheisesti kiinni ja isäsästään ehkä jopa riippuvainen yms. Joten se on hänelle hirvittävä kauhistus (abominaatio) että on miehiä jotka viihtyvät miesten parissa, mutta ei sillä tavoin kuten hän eli murhaamalla ja tappamalla ja kiusaamalla ja kilpailemalla (esim naaraista) ja pettämällä ja nälvimällä ja olemalla ylimalkainen tunteeton kusipäinen mulkku jne.

Ja tietysti siksi, että kuten jotkin versiot Thaaleistakin (tai Goochin mukaan kai kaikki) -on Magnon sangen kollektivistinen rotu / laji / ala-laji.
Jos pitäisi antaa äkkiseltään esimerkki "ihanteellisesta" tai hyvin Magnonmaisesta Magnon Yhteiskunnasta niin se voisi olla esim (Stan Goochin itsensä mukaan) Natsi-Saksa! Tai (minun mukaani) ..esim Pohjois-Korea tai Japani tai lähes mikä vain Paska-Stan jossain päin hiekkamaailmaa.

On todella kuvottavaa ja käsittämätöntä, että myös suomessa ja yhä nykyäänkin -löytyy vielä niitä vitun idiootteja jotka ei ole Perus Ählämiä kummempia tässäkään asiassa ja haluaa -ei vain sensuroida ja tukahduttaa- homot, mutta luultavasti vieläpä ihan oikeasti, de facto, tappaa ne !! "Homot hirteen" lienee heidän mottonsa.

* * * * *

Minä taasen olen pitkästä aikaa sekä tyytyväinen, että ...vallan ylpeä, suomesta. HAHaha. Nyt taas kelpaa, vähän aikaa. (Juhlitaan sitten enemmän kun ne alkaa ne Matruunan ja muiden, pelkäämät Hevosten ja Sikojen ja Hanhien ja Lampaiden ja Lasten naimisetkin !! Ja tietenkin, ählämimaailmasta ja muualta, tuttu -moniavioisuus!!).

Mutta jos nyt snadisti syvällisemmin tässä äkkiä "analysoi" (heteroa, Hankamäen mukaan. Ja ...taitaa ollakkin muuten ! Analyysi siis) sitä miksi joillekkin tuottaa niin suunnatonta ahdistusta ja mielipahaa tällainen, itsessään sangen triviaali, asia niin olisi sanottava ainakin, että ; luulisin, että ne heterot keitä tämä kaikkein eniten vaivaa, pelkäävät itse muuttuvansa a) homoiksi ja b) "moniavioisiksi" (eli ihmisen luonnolliseksi versioksi) joten he yrittävät manata sen hengen takaisin pulloon jos se pilkauttaa edes vähän päälakeaan näkyviin. Sillä he eivät usko voivansa hallita itsejään ja impulssejaan, samasta syystä miksi te vitun kusipäät olette ottautuneet tähän olemassaolon ja elämän malliin jossa kaiken yllä leijuu Heterovaltio ja sen militantti haarake Poliisi. Jotka valvovat luonnottomia ja keinotekoisia ja yleensä ihan vitun ahdistavia ja haitallisia rajojaan ja rajojanne, jottette te onnettomat vain lankea, koska teissä ei ole sitä kykyä mitä minussa esim ON !! eli : pitää ihan itse huolta itsestänne ja rajoistanne ja pitäytyä itsekontrollissa. Te olette pelkkää mönjää sisältänne, velliä tai jotain.

Sellaiset kaipaa aina ulkoista kontrollia. Ja se on sado-masokistista ja se....no sehän muistuttaa Suomen Tompan postimerkeistä. 

Jotkut sekalaiset mielipuoliset paholaisetkin ("rikolliset") pyytävät oikein, sekä elokuvissa että tosielämässä, päästä linnaan tai ettei heitä päästetä sieltä ulos!! koska...?.... koska (kuten ilmeisesti suuri osa teistäkin) he eivät tunne voivansa hallita itseään !! He pelkäävät / tietävät, että jos heidät vapauttaa ihmisten sekaan, he tappavat tai raiskaavat samantien, koska eivät vain kertakaikkiaan voi olla tekemättäkkään niin.

* * * * *

On myös todettava, että.... heterot taitavat nähdä homot jotenkin luonnostaan (kuten Hankamäen mukaan periaatteessa ovatkin!) ylivertaisina ja ylivertaisen vapaina. Sillä... miksi joku vaivautuisi valittamaan siitä, että joku alivertainen saa jonkun yhdentekevän pullanmurusen vaikka siltikään ei voi elää omana itsenään täysin pidäkkeettä ja vapaana. Mutta jos onkin niin, että hetzkut kokevat homot JO NYT jotenkin "ylemmiksi" niin silloin heidän on myös koettava tämä(kin) jonkinlaisena heitä itseään  yhä alemmas ja alemmas nuijivana iskuna Ylemmiltä ja heidän puolustajiltaan.

Ja myös, että : tämä oli kaiken muun muassa, isku päin Juutalaisten vastenmielisiä, syyläisiä rotankasvoja !! AHAhahah aHAHAHaHAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa.
Jutkut on todella, todella homovihaisia ja aina oleet ja tulevat iäti olemaan !! Ja heidän Raamattunsa on sotkenut myös Valkeiden tajunnan ja niiiiiiin pahasti, että siitä ei selvitä realistisesti ajatellen varmaan vielä seuraaviin vuosisatoihinkaan, ihan täysin.
Valkoinen itse suhtautuisi varmastikkin, luontoon ja todellisuuteen ja elämään ja olemassaoloon sangen mutkattomasti ja kuten suomalainen kaikkeen, verrattuna Angloon -eli hyvin suoraviivaisen yksinkertaisesti. Ei mitään suuria numeroita, suuntaan tai toiseen. (Toki se käy useasti ja nuorena varsinkin, hyvin tylsäksi aina silloin tällöin).





Valkoisilla / Länsimaalaisilla on aina ollut tämä "juttu" keskuudessaan ja olemmekin pitkälti myös "sen" tuotosta. Muinaisesta Kreikasta tähän päivään ja tänne Härmään asti, on valkeat aina olleet edelläkävijöitä myös homoilun suhteen. Ja jos mitään mistään käsittää ja on vieläpä lukenut Hankamäkensä (olen itse jo kauan sitten saavuttanut täsmälleen samoja johtopäätöksiä kuin Hankamäen Magnum Opuksesta sain lukea. Oikeassa olet ! Du bist richtig !) -tietää mitä "homous" lopunkaiken Oikeasti ON !! ja mitä se tarkoittaa ja mitä se sisältää ja näin edes päin.

Todella lyhyeen tiivistettynä : Homous on älyllistä ja abstraktia ja jopa lapsenkaltaistakin rakkautta, kun taas Heterous on materialistista, tylsän jokapäiväistä ja arkirutiinien sävyttämää, käytännönläheisyyttä painottavaa ja suvunjatkamiseen perustuvaa "seksuaalisuuttta". Minä en pidä Heteroutta sexuaalisena lainkaan !! Vain homous ja "muut kieroumat" voivat olla "seksiä". Sillä Heterous on vain ja ainoastaan juurikin -Suvunjatkamista !!!! Se ei ole seksiä eikä seksuaalisuutta.
Tosin on myös sanottava, että homous sopii paremmin tietenkin nuorelle ja kauniille kuin liian vanhalle ja maksaläiskäiselle ja roikkuihoiselle rumilukselle. Eikä siinä ole mitään "pinnallista", siinä on kaikki maailman syvyys. Mutta toisin kuin Ristinusko (Kuu-uskonto [Neanderthaalin perintöä]) ja Heterous -se ON rehellistä ! Ja samoin on Japanilaiset verrattuna Länkkäri Kristittyihin.

Homorealismi vastaan Hetero-Romantismi.

Take ya pick.

* * * * *

Ja, kuin taas äimistyttävähkönä synkronismina ja "sattumana", kuin luojan lahjana ja ilmoituksena "Deus Ex" -satuin tällaisenkin tässä näkemään, juurikin tänä aamuna varhain...



Eli ^^ jos etsitään taas jotain "hetero-luonnollista" ja "luonnontieteellistä" (eli 1-silmäistä ja kusipäistä ja tylsää) selitystä (selitystä! pah) homoudelle, on siinä yksi tarjokas. "Ehkä homous on kehittynyt tukemaan meidän yhteenkuuluvuutta" ja "sitoutumistamme toisiimme" yms. Käy kieltämättä sinänsä järkeen. Mutta on silti sangen hetero-luonnontieteellisen jäykkää ja vailla sielua.


"Dr Fleischman said: “From an evolutionary perspective we tend to think of sexual behaviour as a means to an end for reproduction. However, because sexual behaviour is intimate and pleasurable, it is also used in many species, including non-human primates, to help form and maintain social bonds. We can all see this in romantic couples who bond by engaging in sexual behaviour even when reproduction is not possible."
(Lihavointi / kursivointi / alleviivaus, minun !)


* * * * *

Eli : suuren osan teistä mielestä ihminen on biologinen automaatti, robotti, jonka ainoa "tehtävä" (hahahaa) on lisääntyä ja "täyttää Maa" ?!?! Ja sitähän hommaa esim neekerit ja intialaiset ja kiinalaiset totisesti tekevätkin !! He ovat osansa tehneet, myönnettäköön.


Tässä on vielä kauan säästelemäni artikkeli Tiede-lehdestä : http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/homoksi_ei_kasv_at_eta


"Ihmisillä on kuitenkin paha tapa yleistää omat inhonsa kaikkia koskeviksi moraalisäännöiksi."

* * * * *


Tuosta Westermarck vaikutuksesta voin todeta sen verran, että : tunsin kerran erään hahmon jolla oli sisko. Ja kysyessäni piruuttani / leikilläni jotain hänen siskostaan, jotain seksuaalis-sävytteis-viritteistä sai hän aina ihan käsittämättömän ja minulle oudon ja vieraan tiuskaisukohtauksen (ja luultavasti myös jotain näppylöitä) asiasta !! Vitun kusiainen haahahaaa. Miten pikkusieluista ! Mutta ....sellaista se kai on, tuo vetermarkin"efekti" eli "tehoste" / "vaikutus" yms.


* * * * *


Ja mitä tulee vielä noihin helvetin moukkamaisiin ääliöihin (jollaiseksi Matruuna, Ruukista, [kin] ylläri-ylläri, paljastui !!) jotka vertailevat ihan pokkana vain, saatana homoutta johonkin vitun elukoiden nussimiseen ?....niin.... ette vittu voi olla tosissanne ?!? Oletteko te oikeasti noin vitun typeriä ja ahdasmielisiä vai leikittekö vain !?!?!! Tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisus Fak!!

Ja onkin mielenkiintoista, että teille tulee moista mieleen. Ihan itsellenne. Minä en keksisi (edes minä !!) vetää moisia yhtäläisyysmerkkejä, mutta tepä keksittekin !! Ja tiedättehän mitä SE tarkoittaa ?!?!.....
Kas siitä kaikki kiukku ?!

Mutta... kyllä te voitte minun puolestani ihan hyvin, nussia elukoita jos haluatte !! Ei sekään ole "väärin" tai "pahaa" sinänsä, mutta vähän outoa ja alhaista ja likaistakin ja takuulla epähygieenistä, ja jos eläin itse ei siitä dikkaa niin sen kyllä saatte tuta nahoissanne ja äkkiä !!
Sit napsahtaa !!

Ja; luuletteko te vitun dildot, ihan tosissanne ja oikeasti, että joku 20000-luvun suomessa haluaisi astella ja astelisi! alttarille jonkun saatanan närhen tai tilhen tai hanhen tai aasin tai hevosen tai neekerin tai kissan tai koiran tai pikkusiskon tai käärmeen tai vuohen tai kanan tai ...miksei jopa kalan -kanssa !?!?! Hei ?!:....älkää sit viittkökkään.... yoo-ko ?!

( Mainittakoon muuten, pienenä sivuhuomautuksena ja "disklaimerina" [vastuunvapautus lausekkeena] etten ole itse ikinä niiiiin seksikästä elukkaa nähnyt, että olisin sitä halunnut panna !! Suurin osa ihmisistäkin on niin etovia ja luotaantyöntäviä, etten halua edes niitä !! saati sitten jotain vitun Mansikkia tai Mustia ja Mirriä... tai mitään muutakaan)

* * * * *

Säestän ja komppaan tässä vielä sen verran tuota Jukka Hankamäkeä, että : vaikuttaisi toden totta olevan niin, että kaikki tämä "homojenvastainen rummutus" on osa koko "Yhteis"kunnan laajuista yleistä Seksuaalisuuden vastaista asenne...ilmapiiriä? ja jonkinsortin sotaa seksiä vastaan. Nythän halutaan taaaaas kieltää, kuten viimeiset 6-7 000 vuotta, seksin ostokin. Ikään kuin sekin vittu kuuluisi kaikille teille !! Saatanan kommarit perkele.

Olen aina ihmetellyt näitä 2 asiaa, suuresti!! : naisten homovastaisuus ja seksin ostamisen kielto yritykset ja muukin seksuaalisuuden sensurointi. Mutta nyt vanhempana ja katuviisaampana (mm tämänkin suhteen) osaan jo ymmärtää, että usein kyse on vain siitä, että rumat ja vastenmielisennäköiset ei-niin-seksuaaliset lehmät yrittävät säädellä "markkinoita". He yrittävät hätistellä kaikki liian kiihottavat hiehot kauemmaksi, omasta (?) tyhmästä muulilaumastaan ja hienoista siitos-oreistaan ja hyödyllisimmistä (ja tyhmimmistä) työkaluistaan.

Ja sitten on tämä itsestäänselvyys jonka Hankiskin mainitsee, eli heteron tarve / pyrkimys sensuroidan seksuaalisuus ja eritoten omansa, lapseltaan tai lapsiltaan. Kas siitä seuraa se niin ihanan ahdistunut ja monimutkainen sekasoppa mitä "heteroyhteiskunta" on. Yhtäältä sitä ollaan niin seksuaalisia, niiiiiiiiiin seksuaalisia että !! mutta sitten taas toisaalta... sitä ei olla lainkaan seksuaalisia ! ei ! Ei yhtään. Anteeksi söör, mutta mitä on tämä "seksi" johon viittaatte ?! Ei min...emminä ainakaa..n..ae..täääh?...eeeeeeeiii ... mi... emmä mitää...

Toki ; kukapa helvetti haluaisikaan nähdä vanhempiaan sillä tavalla ...."kompromissatussa" asemassa. Mutta.... onneksi on netti ja nettiporno !! paras keksintö sittemmin....... netin !
Että minä sitten kadehdin nykyteinejä tässä asiassa !! Jumalauta sentään, saatana. Teillä on kaikki maailman porno!! saatana ilmaiseksi !! tuossa noin, suoraan nokan edessä ja alla !!!

No, mutta.. pääsenhän minäkin sentään nyt, jälkikäteen, siihen käsiksi. Jihuu !

(Ja kuten Hankamäki [taas!! ..jo riittää se saatanan rättipäinen hintti, Jukka Hankamäki !! tsiisus fak!] on sanonut asiasta nimeltään "lapsiporno" ....niin ; "yksi sen käyttäjä / katsoja / kuluttaja -ryhmä... on tietenkin lapset ja "lapset" itse"!!!! Eli esim teinit ym.)

Olisin minäkin, ilo-vitun-mielin, katsonut lapsena ja "lapsena" toisten lasten ja nuorten pimppejä ja pippeleitä !! Mutta niitä ei ollut silloin saatavilla !!

Ne viidakkoheimot, nehän nääs näkee koko ajan toistensa vehkeitä !! Käääk. En tiedä sitten... ovatko ne siksi niin vitun sekopäisiä vai mitä....

"Äääääääääääääääääääkk, jonkun kulli !!"




Leidiboin kulli !
"Juoskaaaaamme!!"

* * * * *

Jos ei koe itseään tarpeeksi seksikkääksi ja seksuaaliseksi, yrittää sitä kiellellä sitä muiltakin. Siinä kaikki.

Rauhottukaa ny taas ja nappailkaa vaikka vähän keppanaa ja rähiskää.

Saipahan se perkeleen vitun lättäotta typerys, katulapsi, turvenuija Puuttinkin silmilleen ja korvilleen ja maineilleen !!

HAH   HAH   HAA !!

* * * * * * * * * *

Tämä tuskin vaikuttaa teihin tai minuun mitenkään. Mikään ei jokapäiväisessä elämässänne muutu mihinkään. Taivas ei lankea, eikä syntyvyys tämän johdosta lässähdä.
Jos teidät on kasvattamalla ohjattu olemaan tyhmiä ja ahdasmielisiä ja pikkusieluisia ja väkivaltaisia yms... niin ...se on meidän kaikkien ongelma ja sille on vaikea mahtaa mitään, enää.

Koettakaa silti.


Ja homot (ja hanhennussijat) : älkää käykö näiden silmille liikaa ja menkö yli laidan.
Pysykää kaikki jonkinlaisessa ruodussa ja siinä keskellä ja tasapainoilkaa, ja olkaa niin vähissä määärin typeriä paskoja kuin vain voitte. Tehkää parhaanne !
Se ei ole paljon, muttei tässä muutakaan voi odottaa (vaikka aina odotankin).

(Se on vaan teidän luonne, olla Typeriä Paskoja)

C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti