keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ei edes Angloja !!

https://www.youtube.com/watch?v=P1VKntFJ_xo Joku vitun Amerikkalainen Anglohiiri selittää suomea ja suomalaisuutta ym. Useallakin eri videolla.

https://www.youtube.com/watch?v=W1SpEeWvuLY
Ja tässä joku Austraalialainen perseenreikä, luultavasti jonkun saatanan kissanraiskaajan ja murhamiehen jälkeläinen (kuten ne kaikki ON), sönköttää jotain sekalaista paskaa ollen muka sitten "hauska".

Pistin nämä videot tänne, koska halusin esittää ainakin 2 esimerkkiä siitä miksi en halua tänne myöskään, nekrujen yms lisäksi, yhtä ainoaa angloa saati sitten jutkua tai mitään muutakaan noita Suuren Maailman idiootteja.
Ne tuhoaa kaiken ja muuttaa suomen ......joksikin mikä EI OLE SUOMI !!!

Tuokin vitun tunkkainen ja tumma mäntti tuossa alemmasssa videossa... tulee saatana tänne ja alkaa heti ensitöikseen aukoa päätään "PerusSuomalaisista" ja "Rasismista" ja mistä vielä !!

Tuollaisia nuo on, nuo anglosfääriläiset !! Niitä on syytä pitää silmällä ja kavahtaa. Niillä kun ei ole sitä luontaissyntyistä(?) käsitystä mikä meillä on, muiden ihmisten ja kansojen ja kulttuurien ym tällaisen -rajoista. Ne vaan menee ja tekee ja "valistaa" ja muuttaa ym ja luulee suurilta osin auttavansa!! hahaha, niitä joita muuttavat. Tokihan ne on antaneet neekereille sähön ja vaatteita ym, mutta yleensä niiden jälkeen jää myös vana silkkaa hämmennystä ja tuhoa. (Paljolti kuten Poliitikkojenkin).

Ja tuo ylemmän videon vitun "Saarnamies" tai mikä helvetin ..."Valistaja"n kekkana se sitten luuleekin olevansa... painukoot vain yksinkertaisesti : vittuun !!!

Minun tekisi aina mieli kysyä täällä fillaroivilta Mormooneilta ja "mooroneilta" hahaha, anteeksi, niin... ja muilta vastaavilta kehareilta, että : mitä vittua te oikein luulette tekevänne ja teette, minun maassani !?!? täällä!! näin kaukana kotoanne ja tukikohdastanne !?!?
Mitä te toimitatte täällä !!!!

Helvetti, että voi olla ylimielisiä pikkupaskoja !! perkele. Tuokin saatanan tuhnu, saarnaa tuossa tai jossain noista sen videoista sitä kuinka "Suomi tarvitsee ´Gospelia´ nyt, enemmän kuin kosaan".... O.K

Ensinnäkin ; mikä vitun "Gospel" ?!?!? Mikä tai mitä helvettiä se on ja tarkoittaa !?!?!
Sitä..kö? että minulle saarnaa joku Juutalaisista ja juutalaisuudesta (muusta kuin siitä rodusta siis) ja Kristinuskosta innostunut "mooroni" eli älykääpiö ?!? Innosta hehkuen, kuinka khuulia se on ja vastaa kaikkiin ongelmiin ja kysymyksiin ? Sitäkö se on?

Toisekseen ; jos haluaa tai tarvii "Gospelia" niin ....eiköhän sitä mene ja etsi ihan itse !!

Tämä ei vain jostain syystä ikinä joko tule mieleen tuollaisille versioille ihmisestä tai sitten ne ei vain kertakaikkiaan välitä siitä, eivätkä voi itselleen mitään. Ja totta, vaikeaahan biologiaansa on voittaa !! Ei sille mitään maha.

Anglot koettavat selvästikkin kohdella myös meitä niin kuin neekereitä. Ja kaikenlaisia muita viidakon ja ruohotasankojen ja sademetsien asukkaita. Ne koettavat kai nyt "valistaa" meitä !!
Jippiiii !! (anglosfääristä otettu sana, muuten, tuo "jipii".)

Ja olen myös lueskellut sekalaisilta sivuilta ja erilaisista blogeista (mm Teksasin Pöhelön "Holvista") siitä kuinka anglotkin kässää jo itsekkin möhlänneensä ja oikein LUJAA!!! ja etsivät nyt paniikissa, hätä kädessä, jotain pakopaikkaa jonka voisi sitten tuhota seuraavaksi. He miettivät siellä "ääneen" ja yhdessä, mihin maahan pitäisi nyt muuttaa kun Amerikan lähestyvä ja hyvin hyvin todellinen romahdus, lähestyy vääjäämättä. Ja yhä useammin on meidän oma, piskuinen, Suomi -siellä ehdotusten seassa !! Ei vittu tasan käy !!
Ja joku taisi Texin blogissa tätä kerratessaan, sanoa ja siis luulla, että Suomi on rikas ja öljyvaroissa kieriskelevä maa !! HAhhaaaaaaaaaaaaaa!! "Öljyrahaa" suomessa !! Sen kun näkis !! HAhahahhhahaaa.

* * * * *

Nyt olisi ihan hyvä aika olla vain hissukseen ja panna päänsä pensaaseen ja lakata houkuttelemasta tänne enää yhtään ketään sisään !!! Siinä olisi toki 1 syy, tehdä ihan tahallaan tästä mahdollisimman ankea ja vastenmielinen paikka (tätä tehdään, täyttä häkää, par´aikaa, koko ajan, muutenkin!) elää ja olla ja asua.
Ehkä pitäisi alkaa joko ulostaa / paskantaa kadulle tai sitten tehdä kuten anglot itse keskiajalla ja kipata ne (paskat) ämpäristä kadulle !! Ja alkaa sulloa satunnaisia ihmisiä raktorin renkaiden sisään ja sytyttää tuleen ja potkaista kierimään, kuten neekerit -ne hienostuneet neekerit!- tekee toisillee ja muille, Afrikassa. Ja tappaa sekalaista jengiä ja alkaa sekä käyttää suoniensisäisiä mönjiä, että viskellä niitä ruiskuja ympäriinsä. Ja toivoa, että tänne tulee pian kylmyys ja pimeys takaisin ja oikein brutaalisti !! Niin, että meitäkin sattuu !!

Sitten ! sitten täällä ei enää paljoa naurata.
Silloin ketään ei enään kiinnosta tulla tänne ja jäädä lojumaan ympäriinsä ja saaranata kospeliä yms.

Minun ilosanomani on "simppeli" eli suomeksi "Yksinkertainen" ! ; painu vittuun !! (minun maastani).


* * * * *

Ja ostoskeskuksista vielä ; niissä vallitsee sellainen etäinen ja TÄYSIN kulttuuriton ja sieluton ja elämätön ja hengetön ja mitätön "tunnelma". Missä "ihmiset" ja sekalaiset ihmiset, vain lipuu ja kiirehtii ympäriinsä, toistensa ohi, ollen "kosmopoliittisia" ja "khuuleja" ja näytillä. Missä kaikki on jo saavuttaneet" sen jonkin, Amerikkalaisen? olotilan tai jonkin... maagisen mielentilan -joka vihdoin noituu pois sen karmivan "suomalaisuuden" yms mädän, mistä olemme tieten-tahtoen poispyrkineet niin epätoivoisen kauan ja epätoivoisesti. Se-on-saavutettu !! Ostarilla !!

Ja koko "Länsi" ON tuo ostari.

Ja siellä sitä ollaan niin hyvä pataa keskenäään, kaikki rodut ja kansat ja maat ja kulttuurit, niiiin hyvää pataa ...että !!
Hymy herkässä ja kaikki (ainakin mainoksissa) nauravat ja hymyilevät (vaikka yksinkin) aifouneihinsa ja ovat kuin jotain lobotomisoituja vitun eläimiä, jotka ei käsitä saati sitten "ajattele" mitään. Ikinä. Mistään aiheesta.
Ja pelästyvät SYVÄLLISESTI -kohdatessaan jonkinlaisen ihan ihka oikean Yksilön. Isolla Yyllä.

Kaikki on niin.... "ihanan aivotonta" ?! nykyään. Niin heleppoo. Kaikki vain soljuu, virtaa esteettä kuin jokin paskainen puro, tai purollinen paskaa. Tai iso liuta sorkkaeläimiä teuraalle.
Mölisee, hölisee ja nauraa-räkättää kuin jokin olisi koko ajan niin... ihan-vitun-hauskaa. Ja kuitenkin: nykyään huumoria(kaan) ei enää ole eikä sallita !! Sillä senhän, kuten matruuna aina jankkkaa, Tyrannit tuhoaa ensimmäiseksi. Tuon pienen palan aitoa "Taivasta" ja Kulttuuria ja sitä mikä erottaa ihmistä ja elukoita. (Tosin joillain eläimillä on kyllä, uskomatonta kyllä!, jonkinlainen huumorintaju, mutta tuskin ne esim arvostavat juutalaista - "Seinfeld"in Ständappia [minä en ainakaan muuten arvosta!!?... : /  ] )

"Suomi" on ovelasti ja hiljalleen ja pienin askelin, tuhottu tai korvattu. Ja tilalla on jo - ja tulee yhä enenevissä määrin olemaan -monirotuinen ja sekakulttuurinen mauton ja muodoton ja ärsyttävä ja ahdistava typerä mönjä, joka saa ennenpitkää ehkä jopa useat valkoiset (nuoret miehet eritoten) "sekoamaan yht´äkkiä" ja muuttumaan Breivikeiksi. Ja sitä siinä sitten ihmetellään, taas, porukalla, ja vatvotaan telkassa ja illanistujaisissa -nais porukalla !!

Kaikesta on tulossa yhtä muovista ja pinnallista ja kaikkia miellyttämään pyrkivää, värikästä ja silmiinsattuvaa sillisalaattia kuin Nuija & Tosinuija Kaks.

Kaikkea ajetaan ympärillämme alas, ja sen huomaaminen ja mainitseminen halutaan (naisten enimmäkseen, toimesta) "kriminalisoida" eli tehdä joksikin joka "antaa Sioille ´Oikeuden´" käydä muiden ihmisten kippuun ja häiritä heidän elämäänsä ja ahdistella ja uhkailla ja pelotella ja sakotella yms. Sillä välin kun ministerit (eli ei "palvelijat" mutta Herrat!) istuvat sisällä, turvassa, jossain hienoilla illallisilla, siemaillen kofeiinia ja näykkien hienoja pullia (ja ...ehkä paria kullia?) ja keskustellen hiljaa, "supisten", keskenään sekalaisista aiheista. Luultavasti siitä, missä olisi halvalla sukkahousuja tai kuinka suomen flegmaattista Kansaa voisi vielä vääähän ahistaa enempi, ennenkuin se tosissaankin poksahtaa ja pamahtaa ja vittu RÄJÄHTÄÄÄ !!!!

Maailma johon nämä älykääpiöt, Vasurit ensi-sijassa (Neanderthaalit, Stan Goochin mukaan, btw ! siis Vasurit !!... : / ) haluaa meidät ajaa, on sellainen (käsittääkseni) jossa ME istumme jossain Valtion meille hyvää hyvyyttään lahjoittamassa (siis vuokraamassa, EI lahjoittamassa) rahtikontissa tai parhaat meistä, keskellä hirsimetsää hirsimökin-tekeleessä. Ja siellä Me sitten istumme ja paskannamme varastoon, johonkin purkkiin sillä kaikki Tulevaisuuden Teknologia toimii sillä !! paskalla !!
Ja käytämme VAIN tuotteita jotka on sekä a) tehty JO KIERRÄTETYISTÄ jätteistä ja b) jotka ei tuota enää itse mitään lisä jätettä. Eli me saamme lähinnä istua sängynreunalla jos on varaa sänkyyn, ja tuijottaa kädet ristissä seinälle, jossa riippuu Suomen Hallituksen ja sen Ministerien Pyhät Kuvat. Kuten P-Koreassa. Ja sen on myös oltava suorassa! sen kuvan. Ja pölyt pyyhittynä tai muuten...

Saamme silloin-tällöin vuokrata käyttöömme istumapaikan Valtion Virallisista Kulkuneuvoista, esim busseista tjns ja siitäkin rapsahtaa sakko jos näin tekee vaikka se onkin periaatteessa, ja de jure, "Laillista" ja "normaalia".
Siis kulkiessamme "työpaikkamme" ( -leirimme !) ja "kotimme" ( konttimme! ) väliä. Ees-taas. Päivästä ja vuodesta toiseen. Kehdosta hautaan.

Olemme totisesti palaamassa hitaahkosti, mutta varmasti juuri siihen mitä Vasurin paskat dikkaavat eli "Titanikin ykkösluokan kannelle" heidän kannaltaan ja Meille Muille.... sinne kansien alle. Missä hukutaan varmasti !!

Siis lyhyesti sanottuna: Aristokratia on tekemässä mahdollista paluuta. Muodossa tai toisessa. Joka sinänsä ei ole ehkä katastroofi, mutta se on näillä nukeilla miehitettynä ja tällä planeetalla.
(Siis sanasta "nukke" ei "nuke" eli atomi-ase).

* * * * *

No mutta eniwei.
Ei enää ketään ! Ei edes angloja.
Ne sotkee. Aina. Kaiken.
Kuten neekeritkin.
Mutta ovat hankalampi vastus (luultavasti).Oi Ryssä, hyökkää. Ma ihan pyydän !
PLZ !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti