maanantai 24. marraskuuta 2014

Vitun Japsit !!

https://www.youtube.com/watch?v=uIyIZZQnuDQ

https://www.youtube.com/watch?v=r1P42SoOBes

Yäk !!

Mitä vastenmielistä typerää Japanilaista paskaa !! Haistakaa saatanan kilpikonnaihmiset pitkä vitun vittu !!

Vittu, että minä inhoan tuota rotua !! vaikka myös tykkään siitä joiltain osin, mutta....silti !! Se se onnistuu aina, kerta toisensa jälkeen, ärsyttämään meidät valkoiset !!

"Älä tee sitä, älä tee tätä"
"Älä juo tuota, älä syö tuota, äläkä ainakaan tuolla tavalla!"
"älä tee" näyttäisi olevan siellä SE juttu, ihan kuten täällä, kommarien ja ryssien nöyryyttämässä ja tuhoamassa kotosuomessakin.

Kollektivismi !! ....ihmis-apina kunnan pahin  vitun  vitsaus  sittemmin ....juutalaisten? tai maanjäristysten ja ruttojen yms.

Toisten huomioon-ottaminen on eri asia kuin tuollainen vitun typerä ja lapsellinen ja äärimmäisen rajoittava "aivovamma-kollektivismi". Tai "takakireä ja ärtyisän teennäinen altruismi". Tosin se ei ole kalanpäissä ihan täysin teennäistä, mutta lähinnä kai koko elämän kestävästä aivojen sumennuksesta ja ehdollistamisesta yms johtuvaa tai juontuvaa. Kuten kaikki "kasvatus" (ehdollistaminen ja manipulointi).

Naurettavaa ja ihan VITUN jäykkää !! Haistakoon saatana pitkän vitun kalanpaskan !! (Tosin....nehän varmaan söis sen[kin] saatana !)

"Aa... karanpasuka? haa-haa..haihai..aa hai, itadakimas !"

Vittu nuo pitäisi ruoskia !! koko saatanan kireä ja oudon muotoinen saatanan killisilmä sakki !! Tai "nukettaa" eli ydinpommittaa uudestaan !!

Vitun roitot saatana ! Perkeleen typerät vitun ylimieliset perseenreikä öykkärit. Vitun kalanmurhaajat ! Nuo jos ketkä, tappaa ja murhaa ja surutta teurastaa -kaikkia maailman elukoita ja eritoten merestä, mitä me Valkeat eli Maapallon Viralliset JumalOlennot  -yritämme epätoivoisesti suojella ja säilöä !!

Kuka muu muka, murhaa mm delfiinejä ?! tai tappaa valaita samalla tahdilla ja tavalla ja ihan työkseen, kuin nuo vitun kumartelijat ?! Kuka !!!?




Vittu minkä näkösiä saatanan apinoita nuokin on !! Mikä vitun tarhapöllö tuokin on ^^.
Ja kuinka leveän naaman sitä voi joku tarvita ?! (keskimmäinen tyyppi) fa khraists sakes !?
Ja toi tuolla Vasemmalla, näyttää joltain "Rollareista" poispotkitulta ruumiilta.




No... tuossa on kyllä toki totuuttakin... eihän tuota ^^ kiistääkkään voi. Mutta ...vähintäänkin outoa !
Tosin khuuli hakaristi 7 Japanin-Aurinko symbooli.


Siistiä. Aatelkaa mikä vitun kohu ja poru nousisikaan jos tuollaisia vormuja pitäisi joku valkoinen pändi !!?!? Se olisi kuin kulttuurin Hirmu Tsunami syyskuun 11:sta. Eikä sille olisi tai tulisi loppua.
Mutta jutkut on yrittäneet noitakin ^^ saada matelemaan ja pyytelemään anteeksi ! Vitun jutkut ! hahhaaa. Ne on yhtä naurettavia kuin olettelevan ylimielisiäkin.

Painukoot vittuun !!


On ehkä aika, valkoiset, parantua jo myös Japanimaniasta ja siitä vitun Animemaniasta mikä täälläkin on, hävettävää kyllä, riehunut vapaana jo pitkään.


Cos... fuck "Naruto" !!! Fuck ´im. Jo riittää tuokin vitun paska !! (Olkoon nyt mikä sitten onkin.)
Japsit on yhtä vitun kuvottavan ja ärsyttävän ylimielisiä ja olettavia ja omahyväisiä ja tietämättömän typeriä kuin -
- juutalaiset
- muslimit
- jotkin uskovaiset ja sekalaiset lahkojen jäsenet
- poliisi ja Viran-Omaiset ! Siig Hail !
Yms.

Jos musulmaanit, hiekkaväki, rättipäät -ei asuisi siellä hiekassa ja keskellä erämaata / ei-mitään vaan rannalla, tappaisi nekin kaloja. Tai "kalojakin". Sillä ne tappaa jo kaikkea muuta, ihan yllinkyllin.
Ja juutalaisetkin tekisi niin jos niistä olisi siihen! mutta ne mieluummin ynisee ja valittaa esim ...johonkin Y.K:hon (JewK) ja saa lempeät ja laupiaat valkoiset tekemään senkin -puolestaan.

Japanialaisethan toki tunnetaan Idän Öykkäreinä ja miehet siellä erityisesti, käyttäytyy kuin jokin vitun Maailman Brutaalein ja Maskuliinisin üüber kykenevä...Örkki tai jokin. Vaikka ne on niin tyhmän muotoisia ja lyhyitä. Ja niillä on kamalat hampaat !! Kuten kinkeilläkin, ja hevosilla. Mutta hevosille ne sopii ja on tarkoitettu !

Varsinkin vanhemman sukupolven jäärät. Tokihan ne on happamia yleensä kaikkialla, mutta verraten vahvasti juuri Japanissa.

Ja syövätkin mitä vain, saatanan kalanpierut. Merilevää.... kissoja, kaikkia mahdollisia kaloja, kiinalaisia, toisiaan, mätiä papuja ja hevosenlihajäätelöä!!! (W T F !!?) yms. Ihan käsittämätöntä vitun ihme roskaa !!
Ärsyttävää !!

Tämä on muuten kaikille ei-valkoisille roduille hyvin yleistä ja tyypillistä, syödä ihan käsittämätöntä, ruuaksikelpaamatonta moskaa ja väittää sitä sitten ruuaksi ja sönkätä valkoisille, että me syömme väärin ja epäterveellisesti !
Hei ! kinkki / japsi matöfakaa -ainakin me syömme RUOKAA !! Aaaaaa...ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Meillä heitettäisiin harakoille ne saatanan silsat, mitä nämä vitun läskipäät pistää saatana omaan suuhunsa !! En varmaankaan syöttäisi niitä edes koiralleni, kuten Rämsi niin usein tokaisi -erilaisista ruuista. Mutta ei sillä, ettäkö koira niitä edes huolisi !
Tuskin niitä koirakaan söisi. Joku vitun taso ja roti se on murrellakin.

Minä inhoan myös Japsien typerää "valkoiset pikkuhousut" fetissiä !! Mikä...mitä...mikä helvetin vittu siinäkin on taas olevinaan niiiiiiiiin vitun siiiistii ?! hei ? tiätzä ninq ?! vittu niin!! ne on valkoiset ja naaraan alushousut ! get over it !! Tsiisus fak !

* * * * *

Se että Länkkärit on näin Japsi-ystävällisiä ja alkaneet niitäkin dikkailemaan tällätavoin, on vain 1 huono enne ja merkki taas! kaiken tämän Kulttuurien muusin ja läskisoosin seassa. Se on nimittäin taas vain yksi askel siihen Kollektivistiseen suuntaan, jossa ei ole eroja, ja missä valkoinen on niiiiiiiin vitun kyykyssä, että näyttää kääpiöltä.
Se on siihen suuntaan, taas, missä maailmaa johtaa jokin vitun kilipäinen ja kykenemäntön juutalainen mäntti Anglojen suojelevan ja typerän "leveän" selän takaa ja käskee valkeita tekemään sitä tai tätä ......ja käsittämätöntä kyllä, valkoinen menee ja tekee !!

Mikä teitä oikein vaivaa !?!?!

Miten teidät on saatu piiskattua NOIN vitun alas. .!??!?

Saatanan vitun vetämättömät lahnat. Perkeleen pösilöt, helvetti !

Kaikki tuollainen Japanilaistyylinen ylenpalttinen maltillinen kumartelu ja yliystävällisyys ja naurettavuuteen asti yltävä "kohteliaisuus" on myrkkyä Valkeuden Sfäärille. Eikä se ole valkoista. Hyvässä ja pahassa.

Länttä ei olisi ikinä syntynytkään, tuollaisella menolla. Täälläkin (ja siis Lännessä!) vain kumarreltaisiin Hra Iso Herralle ja toteltaisiin joka-vitun-ikistä pienintäkin ja turhinta ja ehdottoman typerää -pykälää ja Lakia!! ja sääntöä ja määräystä ja komentoa (vento-vitun-vierailta!)...koska... ..ja.hetkinen?!... *puistatus*... ei..hän... siis... ettei näin vain jo ole?.. täällä ?!...

Ja sanottaisiin koko ajan, joka kolmannen sanan väliin "kyllä!"..."kyllä!"..."kyllä!"...
Ja siitä ei ole enää kauheasti matkaa ihan Pohjoisimpaan Koreaan.

"Hei... syökää tota mun paskaa".... sanoo pullea Johtaja, osittaen komentaen, mutta tavallaan myös osittaen kysyen?

"Kyllä!" huudahtaa (ainakin näennäisen) iloinen Kansalainen.

Ja Kansalainen pistää lämpimän, toffeemaisen paskapökäleen suuhunsa ja natustelee sitä kuin mitäkin kallista kaviaaria tai arvosuklaata. "Nam..nam" hän tokaisee vielä päälle.

Tuohan on kai Paavi Lipposenkin unelma ? is it not ?! eli siis, että suomalaisille tarjottaisiin esim ...mm kouluissa ja Virastoissa Hänen Suureellisen ja Taivaallisen Mahtavan Majesteettinsa tuoretta (sikäli kun saatavilla) tai tuoreehkoa ulostetta. Ehkä "kossussa" tai viinissä.

Lipposkaa au kossu. Se voisi olla.

No...ei tasan kyllä käy tai vetele !!

Mieluummin vaikka..........asuisin saatana Romaniassa !! kuin söisin paskaa !! (jollein Mäkkiruokaa siis lasketa "paskaksi" tässä yhteydessä).

Japanissa sitäkin kai syödään ? Ainakin ne kunnioittaa, hahah vitun apinat!! ulostetta eli "Unchi"a. Siitä oli jo Määädventuressissa aikanaan. Tsiigatkaa kuuklesta.

Juuri tuota tuollaista vitun alhaisuutta ja "pakanuutta" on valkoiset yrittäneet aina ja epätoivoisesti piestä ja pestä ja saarnata ja valistaa ja kouluttaa ja opettaa ja häätää ja manata ja noitua ja kuntouttaa ja valistaa ulos noista vitun paskanvärisistä Perkeleistä ympäri maata, mutta laihoin tuloksin.
Nyt, nykyään, ne vaan näyttelee sikäli kun osaa, "Sivistynyttä" ja valkoisella tavalla Kunnolllista. Mutta kuten Hitlerin Marksisti sika / paska / sianpaskakin totesi jos valkoisten (anglojen) jatkuva ideoiden yms virta katkeaisi, palautuisi / taantuisi Japsitkin hyvin nopeasti sihen omaan feodaali-ideaali olotilaansa. Ja ne alkaisi taas tappaa ja murhata ja syödä ja piestä toisiaan kuin ne vitun ärsyttävät elukat mitä ne oikeasti ON.

Jos suomalaisia jäykempiä ja kireämpiä ja naurettavampia olentoja tämän pallon päällä jossain kulkee, niin Japanissa !
Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Aatelkaa! ; jos olisi vain Suomlantilaisia ja Nipsejä... niin mitä vittua olisi koskaan tullut tehdyksi ?? Muuta kuin kasa paskaa ja ruumiita ja näyttävä määrä viinanjuontia ja kännissä heilumista ja puukottelua ja miekallahuitomista.

Ei taitaisi olla kännyköitä tai lentsikoita ja autoja yms tai tietsikoita ja nettiä, tai edes sähköä !! Täällä palvottaisiin todennäköisesti lehmää ja Valtiota tai jotain Suomalaisversiota "Valtiosta" (johon meidän tulisikin siirtyä mielestäni, mutta älkää toki minua kuunnelko !! minä käyn vain järkeen ja minulla visioita kaikesta ja ne on oikeasti aika khuuleja ja valaistuneita yms. Mutta ...ettehän te niistä mitään perusta)  ...luultavasti kokoontuisimme siis syksyisin metsässä ja murhaisimme surutta kaikki kauniit ja älykkäät (kuten anglo-saksoni-normannit eli "Englantilaiset" aikoinaan) yksilöt. Ja loisimme päivät piiiiiiiiiiiiitkät heinää ja paskaa ja illalla kuuntelisimme mielisairaan talon isännän / isän, järkyttävän mielipuolisia hourailevia, mutta sitäkin raivoisampia ja tulisempia saarnoja milloin mistäkin... hevonpaska aiheesta. Ihan siis, kuten Muslimimaissakin.

Ja niin ! meitä takuulla !! hakattaisiiin myös remmillä, tämän tästä. Koska ...se se toimii !! Se tekee lapsesta tottelevan pikku automaatin ja kuuliaisen Kunnon Kansalaisen ! Eikä suinkaan saa lasta ajattelemaan, että "toi on se tyyppi joka lyä mua!" ja inhoamaan ja pelkäämään sinua !! Nou söör-rii !!

Koska.. Maailma! se toimii niin kuin Valkoiset idiootit syvällä sisällään AJATTELEE sen toimivan. Ja täten myös ODOTTAA ja kaikkein pahinta : OLETTAA !! sen toimivan.

Mut.. "ooooo -jos niin ei ooo, nin niin ei ooo!!..." (Maija vilkkumaan -"Yksi" biisistä).

Ja niin-ei-oo.

Haistakaa paskainen vittu !!
Vitun Japsit ja suomimolot.

Fak ju ool.




Mii soo hornii.


Siinä on klubi mihin voisi jo harkita liittyäkkin !! "Läpsäise Japsia".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti