maanantai 3. marraskuuta 2014

"Kuud Man"

Piipahdin tuolla : http://kauppakeskusgoodman.fi/fi/

Uusi, kuuluisan Hämeenlinnalaisen juopon mukaan nimetty, kauppakeskus "kuudman". Kuten se vaikutetaan lausuttavan. En ollutkaan tiennyt, että näin se kuuluu lausua, mutta hei?.... mikä minä olen näitä tietämään ?!

Hieno, khuuli, moderni pytinkihän se on. Ja täynnä murjaaneja !! Suomessa ei voi enää nykyaikana avata mitään !! ei mitäääään!! ilman sitä, etteikö sitä valtaa ja täytä heti, saman-vitun-tein, Turkkilaiset perseenreiät niillä vitun kepap-räkälöillään !! Jumalauta saatana sentään !! Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka vitun paikka pitää niillä aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaina miehittää !! Aaaaaaina !!
Ei ole enää paikkaa vailla turkkilaisia ! Eikä kiina -eikä nigeria ...-eikä....somalia -laisia. Niitä on kaikkialla.

Eniwei... hieno kaupustelun keskus, kuten kaikki muutkin, kampit ja idea-parkit ja mitä näitä nyt on. Vähän outo "luukki" ulkoapäin, mutta sisältä silkkaa.... modernia siisteyttä ja khuuliutta. Kuinkas muutenkaan. Kyllähän sitä sietää.
Nyt kun Kamppi on jo roskattu ja paskattu ihan roskaläveksi ja helvetinreiäksi ja sitä asuttaa lähinnä barbaari ja berberi (se on 1 apinalaji. Älä vaivaudu guukleen) laumat ja tyhmästipukeutuneet teinit.
Mutta siis niin ..."kuudman"... Kuudmannin on jo pilanneet, osittain ainakin, ....kukas muukaan ? kuin se sama saatanan universaali vitun tihulainen, paholainen, tuholainen, inhottava ja likainen ja agressiivinen persläpi ....eli teinit ja nuoret ja "nuoret" !

Mitä siitä näin äkkiä tsiigattuna näki, niin ainakin Hesen seinät oli jo ihan ketsupissa ja sinapissa ja mustapippurissa ja räässä ja paskassa ja on kohta luu..tai siis -lähes varmasti !! kusessakin !

Koko paikan pilaa teinit kuten ne aina pilaa saatana kaiken !! Vitun muulit !! Vittu kun ne tulee maleksiin joka saatanan paikkaan ja olemaan tyhmiä ja kovaäänisiä ja mulkoilemaan vihaisesti ja olemaan niiiiin vitun chillei ja khuulei ettei ...niinq tiätteks hei... mitää ninq rajaa !!?
Jos ne ei paisko ketsuppia seiniin, niin ne räkii kaikki oven edustat saatana lunastuskuntoon !! perkeleen nulkit saatana. Vittu edes neekerit ei sentään räi !! Ja ainakaan oven eteen, se täytyy kyllä nekrulle antaa ja myöntää. Ettei ne sentään saatana klimpi ovensuuhun.
Se on vain moukkamaista ja tyhmää ja epäkäytännöllistä ja itsekästä ja idioottimaista ja ...tätä listaa voisi jatkaa jos jonkin aikaa !!

No..kuitenkin, yksi asia jota kaipasin ja ihmettelin melko suuresti oli "Kotipitsan" läsnäolon puute !! Se suorastaan loistaa kuin keskikesän aurinko, poissaolollaan !! Kotipizza !!? ...kooootipitsaaa ?!?! missä olet!!? mihin menet ?!?! Kuuuuletko ees !? Kotipitsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 111+???345089393 3 #¤% #53%#=& 3096396839 63411111!!!!!!???

(On khuulia lisätä eri merkkejä pelkkien huutomerkkien muaan !!111!!)

Näin myös vilaukselta pari niistä "Duudsoneista" !! Ja sain todeta jotain kerrassaan ihanaa, jotain lumovoimaista ja autuasta !! nimittäin ; minä EN OLE NIITÄ YHTÄÄN LYHYEMPI !! vaan ehkä jopa sentin pidempi !!!
Olen nimittäin jostain syystä vain olettanut ja uskonut sitten siihen (kuten ihminen tuppaa tekemään!)  että ne on pitkiä tai pitkähköjä tai ainakin minua pidempiä, mutta ei !! ei ne nääx o !!
Fantsuuuuaaaaaaaaa !!!

Ja katsoin tuossa tuota "Posseakin" uusintana jonkun aikaa ja siinähän oli ihan oikeasti aika hyvä ja uskallettu hahmo eli "Somali Edelman" !! AHahahhaha..."Somali Edelman" !! Nais !
Ehkä sitä voisi sittenkin pätkän pari, tsiigata.

No ...mutta.....kuitenkin ja joka tapauksessa ja niin edelleen..... käykää toki tuollakin vielä kun se siinä on. Ennenkuin se romahtaa. Luultavasti se ennenpitkää romahtaa.
Kamppi on nyt vielä toistaiseksi pystyssä, mutta tiedä siitä sitten.... en tiä, onko sekin virolaisten rakentama ? Jos ei, niin sillähän se sitten selittyy. Siksi se siinä vielä on. Herran tähen.



Kotipitsaaaaaaaaa !!!!!???

Kuuuleeko Kotipizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!??!?! Kapteeni täällä, kuuleko Kotipizza ? hei !? hei ...hei !?? kuuluuko ? haluaisin tehdä tilauksen !
... mutta se tulisi vähän kauaksi....
..kauanko kestää..?...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti