torstai 20. marraskuuta 2014

Nokia = kuollut kuin Dodo

Olen tässä selaillut kännyköiden arvosteluvideoita Juutuubissa ja on sanottava, että ; Nokian aika on todellakin ohi !!
Niitä puhelimia katsellessa ja varsinkin muiden valmistajien puhelinten vieressä, .....ei ainoastaan seisokki lässähdä, mutta koko kyrpä menee ihan kylmäx !!

Vittu miten tylsää sontaa !!
Toki myös "sliikkiä" eli virtaviivaista ja pehmeää yms ja tyylikästä, mutta myös niin kovin kovin kuivaa. Hyvin suomalaista siis.

Ja se saaaatanan !! Vitun Windows !!

Aahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrgghhhhh...... en tiedä kuinka kovaa huutaa, jo ajatellessani sitä. Sitä miten vitun tyhmä!! idea se oli Nokialta mennä ja pilata koko vitun puulaaki ja paska tuolla vitun läskipää Mikrosoftilla !!!

VITTU MITEN TYLSÄNNÄKÖINEN TYLSÄ TYLSIMYS SE VITUN WINDOWS LAATTANÄKYMÄ VOIKAAN OLLA !!!!
Tsiisus faking khraist !!

(Ja mainittakoonkin muuten, että : toisin kun kaikki idiootit ja heitä säestävät lampaat, kaikkialla aina sanovat, ei kyseessä ole mitkään vitun "tiilet" ja mikään vitun "tiili"näkymä vaan "laatat" ja "laattanäkymä" !! Vitun pässit !! "Tile" on suomeksi "laatta" ei "tiili". Tiili on "brick". Sanooko jossain "brick" teidän mielestänne ?....sanooko?.... vittuako sitä sitten saatana jankkaatte vitun ääliöt !!! Ja onko siinä jotain vitun järkeä ? "tiili"...tiilinäkymä, tiilikäyttöliittymä..tiili sitä ja tiili tätä ?!? *huoh* se on "laatta" ja "laattanäkymä". Ruudulla on ja kulkee ja vilisee "laattoja" ei tiiliä. Ne on laattoja. Ne on laattoja, ei tiiliä. Windous puhelimia hallitsee umpitylsä ja sieluttoman käänteiskekseliäs laattanäkymä. Ja SE   ON   TYLSÄ  !!! Herranjumala !! Vittu, että se on paska. Alkoi sekä snadisti kuvottaa, että vähän jopa itkettää kun sitä jouduin katselemaan noissa tuubin videoissa [ja onhan nyt myöhä, ehkä tunteet on tavallista enemmän pinnassa, mutta...rumaa jälkeä se on!]. Se on leikkisä ja kekseliäs kuin suomalainen insinörtti ! kyllä, luit oikein Nörtti. Ei Nööri. Nörtti !! Ja juntti. Vitun-puiseva-vitun-juntti !! Tankero-enklanteineen ja tankero disaineineen. Painukaa vittuun koko sakki. Saaaaatana !!.)

Mikä siinä muuten on, että te ette osaa saatana edes yhtä vitun kännykkää suunnitella kunnolla ? Kauniiksi, varsinkin "sisältä" eli sitä helvetin käyttöliittymää ?
Vittu miten nopeasti ja totaalisesti esim Samsung menee oikealta ohi !! Avatkaa huviksenne, jos mahdollista, vierekkäin vindous-puhelin ja android tai katsokaa jokin video missä niin tehdään........ ja käy aika äkkiä totaalisen selväksi missä mennään ja mitä tarkoitan. Noksulle ei jää mitäääään!! MIITÄÄÄÄÄÄNN mahkuja. Ei sitten minkäänlaisia, ei mitään.
Android lähtee kuin kiihdytys...raketti ja Nokia / Mikkihiiret jää kuin kuollut etana. Hengittelemään pölyä ja pakosauhuja, maahan selälleen. Niiden mielikin toimii yhtä hitaasti kuin keskiverto suomalaisen ! Joka on juuri vasta, viimevuosisadalla (eli Historiallisesti "eilen") kävellyt (tai hyvin todennäköisesti, kännissä ryöminyt) esiin ns "pystymetsästä". Tai laskeutunut jostain saatanan männystä...en ole täysin varma. Hidasta ja tahmeaa.

Tässä on yksi video aiheesta : https://www.youtube.com/watch?v=utA5QD25lFA

Nokia : haistakaa paska !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti