torstai 27. marraskuuta 2014

Nykyajan Opiskelijat & Kommunismi (linkki)

"Sananvapaus on niiiiiiin viimevuosisataa!! Nykyopiskelijat haluavat oikeuden ´tuntea olonsa mukavaksi´"


http://www.spectator.co.uk/features/9376232/free-speech-is-so-last-century-todays-students-want-the-right-to-be-comfortable/

HAha.....aa....aa....ei....!!...eeieieieieieei !... voi olla totta.... voi helvetti.

Onnea vaan sitten, Marks sedälle ja Staalinille ja Hitlerille ja muille Marxisteille ja Kommunisteille ja Kollektivisteille ja muille Naisten Palvojille !! Te voititte / voitatte !!!
Congratz. Commies. Congratz... you is winnin !!

Olette näämmä kasvattaneet / "kasvattaneet" -taas yhden, täys-mädän sukupolven täynnä aivottomia älykääpiöitä ja totalitäristi persereikiä ja paholaisia ja hitutötteröitä -pilaamaan kaiken. Ja ennenmuuta kaiken mahdollisuuden vapauteen. (Sekä posi että nega -tiiviseen !! Matrushka huom ! [jos tätä lukisi Matruuna, siis]).

Tosin ; älkää suotta sen kummemmin pelätkö!! sillä kuten olen silloin tällöin huomannut elämässä, sekä netissä, että PC-peleissä että ihan "katu-tasolla" .....vaikka joku vaikuttaisi kuinka varmalta ja uhkaavalta tahansa, se voi olla ällistyttävän mitätöntä mönjää sisältään ja murtua tai lähes sulaa!! mitä vähäisimmästä ja pienimmästäkin koettelemuksesta / haasteesta. Joten ; ei pidä pelätä haastaa näitä kusipäitä ja ääliöitä vaikka niitä olisi tuhansia.

Sillä yksikin minä, vastaa sataatuhatta sinua !!

Mikään ei ilmeisesti pelota heitä / teitä yhtä paljon (outoa synkronismiä sinänsä, luin juuri tästä aiheesta Texin blogista ja kommenteista!) kuin aidon Rehellinen Mies / ihminen.

Olen tämän useahkosti joutunut toteamaan. Se saa nämä vitun simpanssit yleensä kiipeilemään seinillä !! pelkkä totuus !! Thät´s it !! MITÄÄN MUUTA ET TARVITSE !!!!!!!! M I T Ä Ä N !!!
(Sama käy usein muuten myös huumoriin. Niille jotka haluaisivat olla, epätoivoisesti, hauskoja, mutteivät ole. Puhu vain totta ja saat kyllä nauruja. Mutta myös vihaisia katseita ja reaktioita ja silkkaa kauhua osaksesi.)

Nykynuoria tulisi mielestäni ruoskia.
Jos ei mistään muusta syystä niin ihan vain siksi, että... niillä näyttäisi olevan liian helppoa ja niistä näyttäisi SILTI!!! saatana !! silti!! kuoriutuvan, ihan täysin puhdasverisiä juonittelevia marksisti-leninisti-kommunisteja !!!

Kuten näette ; ne - ei - opi - koskaan - mitään.

Tulisi äkkiä sota !! tai se jääkausi...tai edes..... jotain !! Iiiiiiiso lauma neekereitä tai jotain !! Jotain haastetta. Te alatte seota. Te ette osaa elää Rauhassa ja Harmooniassa kuten minä vaan te ihan oikeasti, de facto, menetätte "järkenne" (hahahahahaa) ja mielenrauhanne, senkin vähän mitä sitä on, ja alatte kohkata itse esiin sekalaisia Viholliskuvia ja muuta sen sellaista.
Ja juuri TUO, tuo täsmällinen VAISTO tai mikä onkaan, mikä saa teidät käyttäytymään NOIN !! ON - SE - VIHOLLINEN. Tuo RAUHATTOMUUS!!!!!! Tuo vitun ärsyttävä ja rasittava ja loputon, Levottomuus on se vihollisistanne PAHIN. Mutta....se ei vain näytä muuttuvan miksikään.

Te ette osaa istua hiljaa, paikoillanne, huoneessa ja tuijottaa seinää. Te sekoatte. Te olette Levottomia Sieluja.

* * * * *

Tämä on se mitä ns "Suvaitsevaisto" ja muut vastaavat tahot ja miksikä näitä nyt ikinä kutsuukin, kaikki ne on 1 ja sama asia eri nimillä (sama paska eri säkissä!), ei koskaan käsitä, ei koskaan!!! koko maailman Histooriassa tai sitten vain välitä siitä -on se, että : sillä ei ole mitään hevon vitun väliä onko päälläsi tyylikäs Nazien SS-univormu vai Kommunistien ruskeanpunainen tylsä sotavaate vai Modernit värikkäät lasit (kuten Stubilla) ja siisti ja liian pieni puku ja joku "khuuli huivi" yms, vai ..mitä tahansa. SE ei ole SE juttu vaan se sinun sisäinen, oikea, todellinen OLEMUS !!! vitun idiootti !! SE OLEMUS !! SE ON SE JUTTU !!!!!!!
Ja SE ei koskaan muutu !! Vain sen ulkoiset tunnukset ja ilmenemisemuodot.

Tuo taipumus puuttua muiden asioihin ja elämään, ja pyrkiä määräilemään ja komentamaan ja hallitsemaan muita ja julistella heitä milloin miksikäkin ja tuomita ja tappaa yms, SE on SE ongelma. Ja se on se Piru sisällänne. SE on SE "juttu". Ei mikään, yksikään, sen ilmentymistä. Ne on yhdentekeviä yksityiskohtia. Kuulitteko?!!? Y H D E N T E K E V I Ä !!!
Vain "essenssillä" on väliä.

Vain todellisella, Perus Olemuksella, Pohjavirralla ns, on väliä. Kaikki muu juontuu ja johtuu siitä ja on omanlaisensa versio mistä tahansa asiasta. Esim paha voi tehdä Rok-ken-roolia siinä missä hyväkin, mutta se EI tarkoita, että "Rok" on joko Pahaa tai Hyvää !!

Se on vain Rokkia.

Se kuka sitä tekee ja miten ja mihin sitä käyttää -VAIN SILLÄ ON VÄLIÄ vitun muusiaivot !!
Haistakaa saatana pitkä vitun paska perkeleen neekerit !!

Fuck you all !!


Toivottavasti loukkasin !! JA VITUN PAHASTI !!

Järkkyä.
("Vapaat" ovat kasvattaneet Totalitäärisiä Komentelijoita!! AHAHahahaa...oi tuota ironiaa !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti