lauantai 22. marraskuuta 2014

Böndet "Steissillä" / Ostarilla

"Jaa...onks sulla johonkin kiire? vai!?"

Suomalaisten Käytös Ostoskeskuksissa ja Jalkakäytävillä yms.

Olen jo piiiiitkään halunnut ja tarkoittanut tästä aiheesta raivota.
Vittu !! Miksette te saatanan lapamadot osaa perkele edes kävellä !! edes saatana kävellä oikein ja kunnolla ja tarpeeksi nopeasti !!?!?!?
Törmään ( : /  ) usein tähän ongelmaan erilaisissa olosuhteissa, mutta useimmiten ostoskeskuksissa ja joskus myös ihan vain tiellä, jalankulkutiellä.
En tiedä mikä vittu siinä on, mutta suomalaiset on ja kävelee kaupoissa(kin) kuin jokin vitun hölmistynyt vesipuhveli (miltä moni, moni näyttääkin) joka ei ole ennen nähnyt sähkövaloa tai sisätiloja yms. Suomlannin-juntti on tyhmä ja hidas ja lihava ja ruma (joskaan ei YHTÄ) kuin Amerikan versio eli Wolmartin Asiakkaat (jotka on jokin oma, toistaiseksi vielä luokittelematon, lajinsa) -samasta aihiosta.
Suomalaiset ei osaa väistää !! Vaikkeivät ihan yhtä katastrofaalisia ja lähes surrealistisen umpisurkeita ja ylimielisiä ole kuin Ryssät, mutta kuitenkin. Suomalaiset ei väistä. Suomalaiset ei liiku. Suomalaiset ei... mitään !
Ne vaan on ja möllöttää, ja vanhukset eritoten -jotka vain saatana tuijottaa!! joko lattiaa tai kattoa tai ympäriinsä tai tyhjyyteen tai kauppalappuun, mutta ei liiku !!
Ne - ei - liiku.

Noupadi muuvs !

Itse olen sangen määrätietoinen liikkuja, joten minua on aina rieponut suuresti se, että kukaan muu täällä ei näy käsittävän miten liikkua ihmisten seassa. Ehkä se johtuu siitä, että aitosuomalaiset-juntit on eläneet lannassa (kuten neekeritkin!! hehei ! jotain yhteistä sentään!) ja metsässä ja risukossa ja keskellä järveä, ainakin sittemmin viime jääkauden. Joten heille ei ole ehtinyt vielä kehittyä mitään sopeumaa tai geeniä joka mahdollistaisi sulavan ja törmäyksettömän liikkumisen ihmisapinaparvessa.
Minulla kun taasen On!!! "Oikean Eurooppalaisen"(kin) geenejä niin (kai tämä siitä johtuu? ainakin osittain. Myös älystäni toki) osaan liikkua osumatta mihinkään tai kehenkään, lähes ällistyttävän jollei jopa pelottavan hyvin.

Mutta suurin osa, myös Stadilaisista!! seisoo kuin tikku paskassa tai möllöttää muutoin poikkiteloin tai on vain "yleisesti tiellä" tai jotain tai kävelee liian hiljaa tai jotain. Miksei kukaan täällä liiku !?!?
Olo on kuin sillä "Hot Shots" elokuvan typerällä vanhalla kenraalin? jäärällä joka huusi sille taululle luullen sitä ikkunaksi. "Miksette liiku?... miksei kukaan noista liiku?" ..."se on maalaus, söör".

Suomalaiset !! Oppikaa varomaan ja väistämään ja välittämään ja sen sellaista. Pliiiiz.

On raivostuttavaa joutua tekemään milloin mitäkin vitun manöövereitä ja "väistöliikkeitä" ja hidastamaan hyvää kulkuaan. Ja usein tekee mieli kalauttaa päähän!! teitä, ostoskassilla (jossa mieluusti saa olla lasipulloja) -kun tuppaatte yht´äkkiä vittu eteen !! jostain ihan yöstä tai sitten kuhnaatte edessä niin kauan, että alkaa jo versoa snadi parta !!
Tsiisus saatana, liiiiiikkukaaaa nyt jo perkele !!!

Katselkaa  välillä  vähän  ympärillenne !! Hei !! Haloo !?! te, ette ole ja elä ihan täysin yksin ja ihan täysin keskellä pystymettää enää !!

Varsinkin tämä riesa on ostareilla eli Ostoskeskuksissa eli kauppiaiden paratiiseissa. Viiittu !!
Gud lak !


Siellä on melua ja vilinää ja melskettä kuin "doupatussa" muurahaispesässä, mutta silti... jotenkin...se vain ei liiku tai toimi niiiin sulavasti ? junou..?... kuin Tokiossa tai jossain. (Missä ON totuttu!! ihmisten paljouteen !)

Ihmiset on usein tielläni kuten lehmänkanttura on hiekkatiellä poikittain, ralliauton edessä ja määkii siinä sitten typeryyttään.

(Ja koska suomalaiset yleisestiottaen murtuu täysin [tai on ainakin tähän asti asiat näin olleet] kritiikistä, kuten kaikki aasialaiset, teroitan tämän olevan "Rakentavaa Kritiikkiä" minisieluni ! Rakentavaa Krikiittiä. Tätä ei ole teille ilmoitettu ja lausuttu ja kirjoitettu piruilu tai loukkaus mielessä tai "millään pahalla" vaan ihan vain...syystä!!).

Suomi-finuiitit ei vain osaa vielä kunnolla liikkua ostoskeskuksissa ja muissa vaativissa ympäristöissä. Kuten Ryssät moottoriteillä.....ja ylipäänsä millään teillä.

Edes Stadilaiset !! Yhtä vitun hitaita ja tyhmiä saatanan muuleja te olette kuin kaikki muutkin Suomlannin-muulit !!

Koettakaa nyt PERKELE !!! saatana sentään!! osata edes sen verran ottaa muita huomioon, että kävelette ja liikutte oikein. Ja sulavasti. Ja huomioon-ottaen. Ja älykkäästi. Ja sopivalla energialla. Ja synkroonisesti. Tsiisus !!

Ja vielä / taas kerran : Naiset HUOM !! ===> tiellä kävelläään AINA ilman erillistä ilmoitusta tai opastusta - Oikealla puolella !!
Eli siis toistan : Oikealla puolella !! Ei Vasemmalla, joka on siis oikean vastakohta. Vaan oikealla. Ei siinä missä te vitun läskipäät jostain syystä luonnostaan aina haluatte ja yritätte kävellä.

Ei tasan käy.  (Tässä asiassa olen "Lain" kanssa hyvää pataa !!)

Pysykää saatana siellä tien OIKEASSA vitun laidassa !! Vitun ääliöt !! Saaatana !!

Tuskin te autollakaan ajaisitte "missä vaan" koska... "mitä välii sil on?"....?... .vai...?..ajaisitteko ?!

No... joo...no... yllättäköön talvi teidät kaikki, taas.

Näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti