sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Staar Waars - Voima Herää (?) Traileri

Huomenta.

Uuden Staar Waarssin mainos. "Kiusaaja"mainos.

https://www.youtube.com/watch?v=erLk59H86ww

Aavikkoa. Mystistä aavikkoa....

&

NEEKERI !!!!!!
&


Nainen ajaa muistitikulla.

No.....jooooo...no.
En tiä.

Aika ....jotain....  - samanlainen kuin kaikki muutkin 60 Staar Waars leffaa.
Ihan toki khuulin näköinen sinänsä, visuaalisesti vähintäänkin siis. Mutta kuten juuri lukemassani "Cracked"in artikkelissakin sanottiin "5 vähän tunnettua syytä miksi moderni Pop-kulttuuri on surkeaa" -kaikesta vain ajetaan ja imetään ja ylilaajennetaan paskat ulos. Ja Star Wars on 1 näistä asioista. Se ei vain oikein veny enää enempää, mutta silti siitä yritetään rutistaa kaikki mahdolliset ulottuvuudet ja rahat ulos, mitä saatavissa on.


Mutta, takaisin SW-"traileriin". Petyin heti ensi-silmäyksellä, koska .....ensin kuvassa on kaunista ja khuulia ja ajatonta aavikkoa ja sitten, yht´äkkiä!....neekeri !! Esiin ponnahtaa, täysin turhaan ja selityksettä, ....ruskea neekeri !!

Ikäänkuin siinä haluttaisiin sanoa, että "....katsokaa !! ...tässä on Neekeri !!!" ja myös taas vakuutella valkoisille, että he ovat hyväksyneet neekerit niinQ niiiiiiiiiiin itsestäänselvix jutuix ettei ninq m-täään rajaa. Ne on niinkun niiiiiin päivänselviä osia Meidän Kulttuurista, että me emme tulisi enää edes ajatelleeksi sellaisen nähdessämme, että "...katsokaa!! ...neekeri !!". Tai sitä, että joku on jotain muuta kuin samanlainen tylsä valkoinen pulliainen kuin me. ("Me".)

(Minä esim, nähdessäni nekrun, ajattelen aina ja välittömästi : neekeri!! ". Osittain pelonsekaisella hämmennyksellä höystettynä. Ja  autonratissa nähtynä.... olen hämilläni ja vähän aikaa snadisti epäuskoinen).

* * * * *

Tuo on ihan hienon näköinen kohtaus kyllä, tuossa trailerissa, missä joku ilmeisen Paha ja Pimeä hyypiö hiipii tuolla öisessä koivikossa ja käyttää ...uuuuu!!... ristinmuotoista, pimeyden ja Pahuuden tunnuksena toimivaa, Punaista!! ja siis ristinmuotoista sellaista! -miekkaa. Valo, miekkaa.

Ja taas on hauskannäköisiä ja vekkuleita Droideja ja kaikenlaisia romumetalliröykkiöitä ja "Tai"-hävittäjiä ja se vitun iänikuinen Millenium Facon (eikö ne saatanan puupää juutalaiset vittu mitään muuta enää siellä Wuudissaan keksi !!!?? Perkele!!) ja hiekkaerämaita ja joku naaras usb-tikun näköisellä fillarilla ja vaaaaiikka mitä.
Ja niin väsynyttä, niin väsynyttä jankutusta "pimeydestä ja Valosta"... ja ...*ZzZZzzzz*... täh?!.. siis..ääh....0_o...missä mennään? hei!?...sry ! mä taisin nukahtaa. 


Star Wars - Voima Herää !! ....ja Yleisö Nukahtaa !! -pitäisi olla tämän nimi.

Menkää siellä Haliwuudissa vain jo ihan "Oikeisiin Töihin". Ei tätä teidän vitun alamäkeä, suoraan Unholaan (nöyryytyksen kautta siis!) jaksa kukaan kattella.

Helvetin hihhulit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti