torstai 20. marraskuuta 2014

Räsäsen YK-julistus




Räsäskähän on ollut älykäs !!! Nyt se saatana käy "ihmisoikeuksilla" ....ihmisoikeuksien? päälle ?! Wau !!
Jopa uskonnolliselta imbesilliltä, yllättävän typerää. Hähähäääää.

YK:n julistus?....ooooho oioioioioioio... Eli nyt jo epätoivoiseksi yltynyt Päivi käyttää Kommunistien ja maailmanvaltaa hamuavien Kollektivististen Juutalaisten ja muiden Nynnyjen laatimia Globaaleja Saneluita syynä tai tekosyynä inholleen homomiehiä kohtaan? Ja kyse on AINA nimenomaan homo Miehistä, ei Lesbo Naisista !! Sillä.... jostain syystä kenelläkään ei ole niiden suhteen, lesbojen, mitään ongelmaa. Ei kukaan niistä oikeasti välitä, mutta homppelimiehet?... kääääk !

Koska esim se "kirjojen kirja" mihin kaikki vitun paskajauhajat ja idiootit ja vähä-lahjaiset aina viittaa, hakiessaan tukea jollekkin päättömälle hevonpaskalle, eli "Raamattu" (outo nimi muuten. Oletteko koskaan tuotakaan tulleet ajatelleeksi ? [arvelisin, että.... ette?]) -ei sano käsittääkseni yhdessäkään, missään kohtaa (ei ainakaan itse "protagonisti" eli Tsiisus) että "avioliitto on pyhä" täytyy tukea etsiä nyt joka vitun torakansyömältä, jumalanhylkäämältä, virtsanhajuiselta kommarilta ja kujalta.

HAhahaa, säälittävää.

Vittu....mitä vittua !? ? Mitä tämä helvetin vitun jankutus "avioliitosta" oikein on ? Miksi se on niiiiin vitun tärkeää, olevinaan, että se kaatuu siihen jos joku homo menee naimisiin ?! (haluaako suurin osa homoista ylipäänsä mennä naimisiin !??!  Lukekaa Hankamäkeä, ehkä hän saa teidät järkiinne jos olette halunneet !! Vittuako sellaista haluatte saatanan pässit ?! Ei sitä halua yksikään älykäs heterokaan!! [sellaisiakin ON!]).

Kuten muistaakseni... no, joku Japanilainen sanonta tämä on tai ehkä "Konfutsen" sanomaa... mutta kuitenkin ; "on romanttinen rakkaus miehen ja naisen välillä, Kristinuskon keksintöä". Aaaaaamen !

Ja länkkärit, lähinnä ja eritoten "Anglot", sitä ylläpitävät ja kohkaavat. Ketään muuta, myös oikeita suomalaisia!, se ei ole ikinä niiiiiiiiiiiiiiin hirveästi kiinnostanut.

Tytöt on tyhmiä, kuten jo pienet pojat hyvin tietää.
Ja pilaa aina. Kaiken.

Rauhoitu Räsäskä ja katso vaikka vähän pornoa !! (kyllä sieltä varmasti jeesuskin, jostain raosta, löytyy!!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti