maanantai 24. marraskuuta 2014

Keskisen-roustkaustin-puolustajat

Haistakaa, saatanan typerät vitun muulit, vittu. Taas kerran !!

VITTU TE OLETTE NAURETTAVA "KANSAKUNTA". Vitun juntit !

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288779612745.html#comments-anchor

Aloin ärtyä nin vitusti, että piti lopettaa -kun lueskelin noita vitun kommentteja tuolta.
Vähintään joka toinen änkyttää ja sönköttää siiinä kuinka kauheaa on, että "toisen ulkonäköä pitää haukkua" tai kuinka väärin ja alhaista ja tyhmää ja hirveää ja "mautonta" (hahaha! ikäänkuin sinä, vitun Samojedinuija, tietäisit jotain "mausta" !) on koko roust ja se, että siinä.... loukataan toista !! äÄÄääääkkk !!

Vittu te voitte sitten olla Aasialaisia !! Jos olette ikinä epäilleet sitä, kuulutteko te Idän vai Lännen Sivilisaatioon niin antakaa kun minä ratkaisen sen teille kerran ja kunnolla : te kuulutte itäiseen puoliskoon. Itään !! Ette länteen. Minä kuulun Länteen, minulla on ihan oikean Valkoisen genetiikka, ja sen kanssa teidän seassanne on ollut jokseenkin painajaismaista elää vitun muuliseni.

Oikealle länsimaiselle valkealle, ei tuota minkäänvaltakunnan vaikeuksia olla sinut roustin kanssa ja ymmärtää mistä siinä(kin) on kyse ja kuinka se toimii tai antaa jonkun kuulla kunniansa jne. Se johtuu ehkä osin ihan jo siitä, että länkkärit ei, toisin kuin idän apinat, pidä ihmistä jumalana vaan Jumalaa. (Tai jotain muuta, mutta ei ihmistä! paitsi toki nykyään on sekalaista lahkolaista joka lähtöön.)

Te luulette, koska olette tyhmiä ja kommareita, että ihmis-apinat, nämä typerät karvattomat vitun ääliömäiset ja vastenmielisen rumat perkeleet, kaikkialla ympärillänne, on jotain Pyhiä ja loukkaamattomia ja enkelimäisiä ja ansaitsevat kaikkien kaiken kunnioituksen. Aina ja kaikkialla.
Ja näinhän se ei vain ole. Ja "ajatellessanne" näin te idiootit tulette VÄÄJÄÄMÄTTÄ kunnioittaneeksi juurikin, ensi-sijaisesti, sitä umpi-itsekästä ja tunteetonta ja "pelailevaa" psykopaattista pohjasakkaa -joka yleensä on myös se kaikkein äänekkäin apinaparvi joka "kunnioitusta" vaatii. It´s all they´ve got !!

Idän kulttuuri kun on sangen Kollektivistista, ei siis länsimaista ja kehittynyttä ja yksilöllistä vaan sitä samaa sontaa mitä neekeritkin yms, on jankanneet viimeiset vuosimiljoonat ja tulevat AINA ja IÄNKAIKKISESTI jankkaamaan, koska it´s all they´re capable of ! Koska ne ei muuhun pysty eikä kykene.

Erityisesti vanhemmat sukupolvet ei näy, tätäkään, asiaa käsittävän. Ikäänkuin se olisi joku vitun, saatanan, helvetin ja perkeleen, pyhäinhäväistys, että jollekkin vitun silmäpussilliselle juopolle sanotaan, että "hei! sä oot juappo ja sullon silmäpussit". Sou what ?! Sehän ON SAATANA TOTUUS !!

* * * * *

Tämä on ämmien maa. Ei taaskaan muuta sanoa. Huoh.
Mies, jopa tyhmempikin, ymmärtää yleensä ainakin edes väääähän, jotain, jonkinverran, jotain -abstraktia. Ja usein huumori on juurikin sitä. Mutta naarailta se tuppaa menemään hämmästyttävän ja ärsyttävän usein täääääysin yli hilseen tai ohi. Ja jos ei näe suomen ja kwa:n roustien tasoeroa ja sitä mitä sen pitäisi olla! niin.... täytyy olla sokea tai tosi tosi tyhmä.

Mutta vanhemmat sukupolvethan on kasvaneet suomessa jossa ei ollut muuta kuin Ryssä, Ryssä, Ryssä ja sen pelko. Ja Kommunismi, kollektivismi, Valtiolle alistuminen (kuten siellä toisessakin p-koreassa) ja Poliisi ja kännääminen ja sekalainen ärtyisyys ja väkivalta ja kaikki vanhan maailman muutkin typeryydet ja apinamaisuudet. Ja aivan käsittämätön, kaikenkattava, ylimalkainen, jäykkyys !!

Tsiiiiiiiisus vittu !!

Jos luulet, että 1970-luku sinänsä oli järkyttävän rumaa ja ankeaa ja sielutonta ja kuvottavaa aikaa (jota en itse onneksi joutunut elämään. HUOM) niin kuvittele se saatana tänne !! suomeen !! ....ei hevon perse !!......
....missä on torakkoni ?.. haluaisin ampua itseäni mahaan ja äkkiä !! nyt! äkkiä.

Ei mitään niin oksettavaa ja etovaa ja ällöttävää ja tunkkaista ja rumaa ja vastenmielistä voi oikein edes realistisesti kuvitella. (Onneksi).

Niille pitäisi mielestäni korvata se jotenkin, jotka on joutuneet tuota "ihmiskunnan" kaikkien aikojen ruminta ja ällöttävintä saastaa elämään. Riippuu toki tyypistä, ei paholaisille, mutta tavallisehkoille ja hyvähköille.

HEi, ottakaa nyt jo saatana sentään se seiväs perseestänne esiin ja viskatkaa se Hellvetin tuleen vitun kommunistin perkeleet ja tympeät myyrät !!

Ja haistakaa kaikki vittu !! Fak ju oool !!

Vittu te olette naurettavaa sakkia. Yksi koko planeetan naurettavimmista !! Ja kuten Anglot ihan oikein siinä yhdessä Lonely Planetin jaksossa silloin joskus, sanoi -suomalaiset voisivat olla paljon, paljon onnellisempia ja vapaampia! mutta sabotoivat ihan itse itsensä ja ovat siinä aika hyviä. Itseasiassa ....mestareita.
Te ootte todellakin, mestareita kaikki. Kun siis oikein silmiin katsotaan.

* * * * *

No, mutta... takaisin asiaan. Keskinen ja kommentaattorit.... vittu mitä ääliöitä !!
Olen aina muuten, mainittakoon, ihmetellyt tuota mitä minun näkökulmastani "muut ihmiset" -aina sanovat. Eli että "toisten ulkonäköä (yms) ei saa haukkua" jne jne.... ja miksiköhän vitussa näin on ?!
Koska pullea setä, Rakas Johtaja on niin sanonut ?.... jos minusta tuntuu, että minun on "haukuttava" (tod.näk. ihan asiasta huomautettava siitä kuinka vitun groteskin, absurdin ja lähes surrealistisen vitun kuvottavan RUMA joku voi olla)... niin sitten niin on sanottava. Niin toimii Todellisuuden Oikea "Jumala".

Se on miltei minun (ja myös SINUN! vitun lapamato), velvollisuuteni tässä "laiffissa". "Jumalalta" saatu vitun VELVOLLISUUS -tuoda ihmisen alhaisuus ja loputon typeryys ja pahuus esiin, ja niin raadollisen selkeästi kuin vain kykenen. Ja niin häpeättä ja usein kuin vain on mahdolllista. SE on todellista "henkisyyttä" eikä se, että palvotaan jotain vitun omaa räkäänsä syöviä, piereviä saatanan karvaperseisiä apinoita jotka luulee olevansa Yksin universumissa (vain koska suuri osa ei ole vielä nähnyt niitä Toisia) ja Pyhiä.

Ja kissan paskat !! Te olette vain suuuuunnattoman suuuuuuuuuuuuri läjä imbesillejä ja ahneita varkaita ja itsekkäitä väkivaltaisia paholaisia ja perkeleellisiä paviaaneja. Ette pyhiä !! Ette tod.

Voin todeta, että te ette ole kirjaimellisesti "nähneetkään" mitään todellista Pyhää. Jotkun aniharvat toki on, mutta niitä on ehkä kourallinen koko maailmassa joten niitä ei oikeastaan edes lasketa.

Eniwei, tuo tuollainen tasapäistäminen ja kaikkien kunnioitus, se on aina rieponut minua ja ärsyttänyt ja provosoinut, yli kaiken. Ettekö te saatanan, vitun lantapäät tajua näinkään yksinkertaista asiaa ?!?!?!? ; kaikki EI OLE KUNNIOITUKSEN VÄÄRTEJÄ !!!!

TSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISUS FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !!!

Ja yleensä kunnioitusta vaatii juurikin ne jotka sitä vähiten ansaitsevat. Mutta ilmeisen heikon "itsetunnon" takia, eniten tarvitsevat ?.
Niinkuin mustalainen tai nekru tai jokin muu apinaa alempi, "tarvitsee" ii-puhelimesi jossain vitun asematunnelissa. Missä virtsa haisee ja juopot, nistit ja nekrut ja muut ali-elämät lilluu ja väijyy, Eloiitä ohi kulkevaa.

Nekruillon tarpeita nääz ! Ya yall.

Vain naisethan tuohon yleisimmin toki sortuu, tuohon tuollaiseen typerään lässyttämiseen, ettei saa "soo soo!" sanoa tuota tai tuota tai sitä tai tätä. Ja ...haistakaa naiset vittunne !! ja lakatkaa komentelemasta minua tai noita muita miehiä, jotka ei selkeästikkään uskalla sanoa teille ikinä vastaan. (Niiden pippeliä kai pakottaa niin, ettei ne kertakaikkiaan vain kykene ynisemään vastalauseita. Olen tätä katsellut koko vitun elämäni ja olen yhtäältä lohduttoman pettynyt ja toisaalta tulisen ärsyyntynyt asiasta !!)

Nainen kun on a) luonnon on kommunisti ja totalitäristi ja b) huumorintajuton apina ja c) tyhmä ja mäntti ja d) itsekäs tosikko yms.

* * * * *

Naiset : joitakin "ihmisiä" yksinkertaisesti täytyy, ainakin joskus, loukata. Vasta sitten ne herää tähän elämään mitenkään. Ehkä valitettavaa, usein viihdyttävääkin, mutta kuitenkin -usein ihan vain tarpeen.

C´est la vie.

Ja jotkut on vaan niin vitun tyhmän tai oudon tai ruman näköisiä, että olisi tekopyhää ja väärin olla heitä "haukkumatta". Toki on aste-eoja ja sen ero miten sanoo sen mitä sanoo.

No... kuitenkin.. naurettavaa. Naurettavaa tuollainen vitun Keskisen epäkypsyyden ja tyhmyyden ja säälittävän silmäpussisen kännisyyden puolustus ja komentelu. Mutta ; ettehän te muuhun pystykkään !!
Sen olen joutunut huomaamaan kyllä, se ei ole mennyt minulta ohi. Uskokaa pois vain !

Sehän on saatana ihan älykääpiö. Tuskin osaa edes paskalla käydä repimättä persettään tai ulkoiluttaa koiraa potkimatta sitä kylkeen ja kuoliaaksi tai lapioda lunta puhkomatta silmiään. Tsiisus faking kraist mikä imbesilli.

Tällaista täältä, suomlannista, alkaa paljastua nyt -lumen ja ikiroudan ja iki-eristyksen alta. Kun internet ja videot ja tajunnanräjäyttävä moderni kuvanlaatu muuttaa maailmaa ja tuo kaiken ennen piilotetun selkeästi esiin. "Front and center".

* * * * *

Tästä tuli muuten, tässä ja nyt, kirjoittaessani -myös mieleen tähän oikein hyvin osuva juttu jonka luin Jukka Hankamäen kirjasta "Enkelirakkaus" tai pikemminkin se on 1 kirjan ...punaisista langoista ns. Eli se, että merkitykset on sukupuolille erilaisia ja hyvin vaikeita siirtää sukupuolten välillä ja ne opitaan kokemuksellisesti. Ja tämähän on yhtä itsestäänselvää kuin olisi sanoa, että jos laskeudut veden varaan... kastut !

Nainen ei käsitä miehestä mitään. Naaras ei voi tietää millaista on todella OLLA mies. Miehen olemassaoloa ja maailmassaoloa ja maailmankuvaa ja minäkuvaa ja tajuntaa yms ei naaras voi koskaan käsittää. Eikä naiset siksi(kään) useinkaan ymmärrä jotain mikä on miehille itsestäänselvää ja kaikille ja kaikkialla (jotkin asiat käsittää jopa neekeri-mies!!). Voi mennä Alaskaan tai vaikka Tahitille tai Mombaan tai Kuala-Lumpurrin ja lyödä vaikka vetoa, että me miehet, me ymmärrämme kaikkialla toisiamme ainakin johonkin extenttiin ja aika hyvin. Mutta yksikin naaras! ja kaikki usein muuttuu ja menee sekaisin.
Naaras pilaa aina kaiken.

Nainen tajuaa, käsittää, ymmärtää miestä yhtä hyvin kuin poikkeuksellisen fiksu kissa ymmärtää omistajaansa. Ajan kanssa ehkä hitusen, jotain ympäripyöreitä ja yleispäteviä rajapintoja, muttei mitään niiin tähdellistä. Se sisin, se "essentia" se ainoa oleellinen ja millä on mitään vitun väliä -se jää yleensä aina tavoittamatta.

Enkä usko, että sitä saavuttaakaan kukaan, millään, ikinä, tässä elämässä.

Ja jostain syystä, naisille näyttäisi olevan lähes Maailmanloppu, se että jotakuta kritisoidaan tai haukutaan. Vaikka jotain ihan vitun rutikuivaa ja naurettavaa ja naurettavan tyhmännäköistä kuten Mauri Pekkarinen (jonka nosti esiin joku noista vitun puupäisistä samojedikommentaattoreista).

Mape ?! vittu se on tyhmännäköinen äijä !! Tsiisus kraist ! Se on niin säälittävän naurettava siinä vitun tupeessaan, etten tiedä haluaisinko mojauttaa sitä nyrkillä naamaan vai halata ja lohduttaa kuin jotain pientä kääpiötä, jotain menninkäistä minkä joku löysi metsästä, ja otti hoitaakseen.
Ottaisi nyt jo vihdoin ainakin sen vitun perüükin pois päästään perkeleen nuija !! Vitun typerä törttö. 

* * * * *

Totisesti ; "Jumalan valtakunta on lastenkaltainen" !!! Ja kukaan teistä ei ole !! (Minä olen, mutta te -mitä suurimmassa määrin- ETTE ole !)

(Poistin tästä välistä palan tajunnanvirtaa, koska se oli niiin hyvää, niin todella todella hyvää, etten halua antaa sitä ilmaiseksi ja anonyyminä. Jotta joka-vitun-kusipäinen lahjaton paskapää voisi sen[kin] anastaa "omakseen" ja väittää keksineensä sen itse. Kuten sanoin ! varokaa sellaista ! netti on sellaisesta tehty !! Anonyymistä kopioimisesta ja plagioimisesta yms. Ja se haittaa eniten niitä jotka ei ole aidosti kuuluisia kuten Elvis tai jokin, minkä kaikki tuntee. Tuskin kukaan luulee esim minun keksineen Kapteeni Picardia ? tai Staar Trekkiä ?! Mutta kukaan ei välttämättä ole tietoinen sinun jankutuksistasi ja jos ne on minkään väärtejä.... kannattaako niitä todella, todella? antaa näille apinoille ilmaiseksi tai ainakaan anonyymiinä? Kas siinä pulma.)

Ja itseasiassa, jos alkaa miettiä syvempiä merkityksiä tai syitä sekalaisille asioille..... kuten esim sille miksi naiset ja yleensä vain naiset! nostaa aina meteleitä siitä jos jonkun ulkonäköä tai jotain piirteitä moititaan tai haukutaan tai kritisoidaan tai vain esillenostetaan ja ehkäpä niille jopa nauretaan, niin voi tämä tällainen (ehkä tiedostamaton) käytös johtua yksinkertaisesti siitä, että hän pelkää itse joutuvansa seuraavaksi "uhriksi" !! Pelkää siis, että pyörivä pullo pysähtyykin hänen kohdallaan ja osoittaakin häntä !!
Ja että hänen oma rumuutensa, epäilemättä, joutuukin kohdevalaistuksi.

Muistakaa aina, että : ihmisapinaa motivoi yleensä aina -harvoja poikkeuksia lukuunottamatta- se ihan ihka oma itse. Eli oma perse. Oma nahka. Henk.koht. "intressit".
Eli itsekkyys siis.
Kun ajattelette aina sen ensin .......pitäisi teidän olla vähemmän tyhmiä ja vähemmän helposti petettävissä.

* * * * *

No joo.......no ......saittepahan taas veret kiertään !!

Loppukaneettina: olkaa vähän Suurempia Sieluja sikäli kun sitä pystyy teeskentelemään. Ehkä jokin pieni murunen siitä saattaa jopa ihan tarttua ja ottaa oikeastikkin kiinni. Eihän sitä koskaan tiedä !?

Ps. Tiedättekö keitä ei saisi loukata? ketkä ei kestä yhtään kritiikkiä tai poikkipuolista sanaa ? ketkä ovat omasta (ja vain omasta!!) mielestään Pyhiä ja kaiken kritiikin ym yläpuolella (paitsi tietysti juutalaiset ja muslimit yms) ?!?!?! No. .... rikolliset ja Poliisit tietenkin !! Eli Pahuus, sanalla sanoen.
Beelsebuubin poppoo ei diggaa tulla kutsutuksi siksi mitä oikeasti ovat. Vaan haluavat -kuten pieni ja ärsyttävä lapsikin- että heitä puhutellaan ja kohdellaan ja ajatellaan jne niin miten he itse haluavat.

Haistakaa molemmat vitun kusipää jengit pitkä vitun paska !! Toivon todella, että saatte mitä tässä elämässä tilaatte !! TODELLA !!

Oikein TODELLA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti