lauantai 1. marraskuuta 2014

Pari kommenttia TV:stä

Katsoin tuossa pätkiä sekä Vain Elämää:stä, että tuosta jostain ajankohtaisohjelmasta missä käsiteltiin kiusaamista.

Ensin tuosta ajankohtaisuudesta.
- Siinä esitettiin vieraille kysymys, että "voiko joku (kiusaaja) olla yksinkertaisesti paha?" johon sitten tietenkin vastattiin vastoin todellisuutta ja parempaa tietoa ja väärin, että "ei".
Mutta totta vitussa voi!! ja onkin.

Tämä lienee, tämä todellisuuden kiistäminen seurausta tästä "yhteiskunnan" ylimalkaisesta Marxilaistumisesta ja Monikulttuuristamisesta ja kaikesta tästä paskasta. Kuten Amerikassa on sittemmin jouduttu "ajattelemaan" ettei rotu-eroja ole tai ettei biologia vaikuta -kun neekeri sai ruoskakäden valkoisten nynnyjen ylle.
Ja nyt siellä pelätään neekeriä sitten jo ihan tasan tosissaan !! Siellä kavahdetaan joka vitun varjoakin, jottei sieltä vain ..nee.. se sellainen "afroamerikkalainen musta" yllättäisi.
Naurettavaa.

 Mutta....uskomatonta kyllä.. aion siteerata "Ruukinmatruuna"a... mutta menköön. Kuten Matrushka on teille vitun hölmöille koettanut teroittaa ; lapset on pieniä psykopaatteja !! ja lasten / nuorten maailmassa pätee samat säännöt ja dynamiikka kuin vankilassa ja rikollisten torakoiden ja rotanpaskojen ns "alamaailmassa". Siellä eletään ns "viidakossa".
Ja kyllä !! viidakossa ON ihan ihka oikeaa, siniveristä, luontais-syntyistä, orgaanista pahuutta. Suoraan Beelsebuubin pyllystä, Lusiferin perseestä, Ibliksen anaalista, Ryssän Tunkiolta ja Kalkutan viemäristä. Ja luoja ties mistä muualta. (Alkoholisti vanhemmista luultavasti useimmiten. [oma kiusanhenkeni taisi olla moinen, ja on edelleen. Vitun läskipää saatana !!]).

Ne mm kostaa omaa alhaista paskuuttaan itseään selkeästi paremmille ja inhimillisemmille ja luultavasti -lahjakkaammille yksilöille. Ja ihan vain -yksilöille- !! Koska sellaisia lipeviä kollektivistisiä vitun nuljaskoita (luultavasti psykopaatteja) mitä ne on, kaikki aito itsenäisyys ja erillisyys ja omintakeisuus ja yksilöllisyys vailla häpeää, ärsyttää. Ja se  tuottaa niille paniikinomaisen inhoreaktion ja kutinan jota niiden vitun nuppineulanpään kokoiset aivot omaavien Cro-Magnon villien on vain kertakaikkisen pakko raapia. Sellaisia kaikki rehvelit on, ne ei vain pysty eikä kykene olemaan tekemättä pahaa !! Koska se on niillä verissä vitun idiootit !!!! Ne on pahoja !! Pilaantunutta tavaraa !! Epäonnistunutta biologiaa !! kuin "henkisiä" / mentaalisia mongoloideja. (Tosin mongoloidit itse, iroonista kyllä, ei yleensä ole käsittääkseni älyltään sinänsä, mitään vajakkeja. Ne vain näyttää siltä ! [tunsinkin aikoinaan yhden sellaisen. Ja ...kyllä se ainakin jotain käsitti.... osasi se ainakin virtsaansa pidättää ja hengittää ihan itse!! yms]).

Nykyihmisethän ei näytä, asiasta snadisti toiseen, uskovan juurikaan pahuuden olemassaoloon. Ne yrittää selitellä kaiken ....millä tahansa muullakuin sillä ! Koska se on kai liian ahdistavaa ja peloittavaa yms.

Mutta ajatelkaa asiaa niinkin, että pahuutta synnyttää yksinkertaisesti lähinnä typeryys ja huonot geenit yms. (Minulla on kirjoituksen alla juttu jossa käsitellään myös tätä. Piiiiiitkä ja räjähtävä ja hyvä ja valaiseva kirjoitus. Joka on suomennokseni Texas Arcanen blogista anastamastani linkistä ja höystettynä omilla ....jutuilla).

Eniwei.... olisi mielenkiintoista nähdä miten suuuuuunnaton osa rikoksista ja pahoista teoista ja kiusaamisesta yms katoaisi yhdessä yössä kuin todella todella kuvottavan paha uni, jos alkoholi saataisiin täysin pois ihmisiltä ja ennenmuuta niiltä vitun juopon reppanoilta. Ja jos niiltä saatanan haisevilta, hyödyttömiltä paskakasoilta kiellettäisiin lisääntyminen, niinkuin tehtäisiin kai missä tahansa älyllisessä "Yhteiskunnassa". Muttei siis tällä planeetalla. Ei näiden kädellisten piirissä. Täällä kattellaan vaan sitä kaikkein raadollisinta karjua !! ja kunnioitetaan !! koska.... vitut mistään "mieli yli materian" huuhaa taikausko lässytyksestä, mut kuitenkin ...niinq junou... kuunnellaas teknoo ja transee ja vedetään "blossia ja tödee" ja ollaan niinq jossain tiätzä "tuol noin" *huitoo käsillään hiljaa ympäriinsä*... ja "laajennetaan tajuntaa" ! Yms.

Tästä olen Andy McKoyn kanssa samaa mieltä, että "alkoholi on ihmiskunnan pahin vitun huume!" Se on yksi pahimmista asioista mitä näille vitun kädellisille piruille on ikinä käynyt !!
Ja se on muuten, btw, "Laillista" !! ...Hahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa AHAHahaaaaaaaahhahaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA looool !! LAKI !!! seuraa sitä...tai itke ja seuraa sitä !! ja tottele minua, koska MINÄ....OLEN .....LAAAKIIIII !!!!! (kuulostaako tuo joltain mitä esim... "kiusaaja" saattaisi sanoa...?!...)

Mainitsen tästä asiasta vielä sen verran, että - kuten tuossa jokin aikaa sitten raportoin, otin vanhan uskollisen sitaattikirjani taas esiin ja lueskelin sen läpi. Ja sieltä jämähti silmiini tällainen sitaatti, jonka lausujaa en nyt juuri muista, mutta voin sen myöhemmin ilmoittaa jahka taas sen löydän, että : "lurjukset käyttävät usein hyödykseen vihollisensa (tai uhrinsa!) hyvää kasvatusta" !!

Aaaaamen !! Juuri noin se menee. Valtiota myöden. Joka onkin jo ihan oppikouluesimerkki tuosta asiasta. Ne ryövärit ym käyttävät "suomen kansan" hyvää hyvyyttä (heidän silmissään ; organisoitumatonta ja siksi voimatonta ja yhdentekevää heikkoutta!!) ja hyvää käytöstä ja kouliintumista ja "fiksuutta" yms röyhkeästi hyväkseen. Ja tämä sama pätee mm katuväkivaltaan, ryöstöihin, pahoinpitelyihin, raiskauksiin yms. Se on yksi Rikollisen (luontais-syntyisen haisevan paskakasan, Paholaisen cro-magnonin) perus taktiikoista / strategioista. Rikollinen luottaakin nimenomaan siihen, että SINÄ et turvaudu väkivaltaan hänet pysäyttääksesi vaan yrität neuvotella tai järkeillä tai hempeillä tiesi ulos pinteestä. Ja tämähän toimii yleensä kuin junan vessa. (Ja tämän[kin] takia... jotkut amerikkalaiset on aseistettu !! jottei tarvitsisi niin ymmärtää sitä kurjimusta joku tulee pyytämään rahoja ja henkeä !).

Tämä myös lienee se syy miksi paholaiset ei yleensä yritä ryöstää tai pahoinpidellä esim..... uuuu...oisko vaikka.... Poliisia ?! ...hahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ! vitun löysähousut saatana ! (enkä nyt puhu räppäreistä!! nou söörrii !!). Rikolliset on halveksittavia häviäjiä ja demoonisia luusereita joiden ei olisi koskaan pitänyt syntyäkkään, mutta jostain syystää (tietänen syyn).. niitä kuitenkin on "joku" / "jotkut" maailmaan halunneet luoda joten... täällä niitä sitten on. Nauttikaa !! Enjoy !

( Jotkut "gangstat" toki haastaa myös itseään räikeästi isompia ja vaarallisempia karjuja ...esim edesmenneen Tony Halmeen kokoluokan tyyppejä. Ihan vain vittuillakseen ja katsoakseen miten käy? tuleeko sieltä turpaan vai selviääkö siitä kuin koira veräjästä vai ..mitä ? Se on sellaista typerää apinalasten peliä. Se on vain pahojen lasten, lusiferin lasten, peliä. Issall.)

* * * * *

Mutta eniwei, sitten vielä tuosta "Vain Elämää" ohjelmasta.

Siinä Vesku.... oli drägissä !! Ja näytti äimistyttävän samalta kuin Koivuniemen Paulakin... jota kai yritti esittääkkin....*puistattaa*..... ja se "Elastinen" vammaili ja huitoi siellä laiturilla, yksin. Siinä yhdessä kohtaa. Jonkinlaisen "treenikollaasi"n tyngän aikana.
Minulle tuli taas, aika vahvasti, "Simppeli Zäk" eli Yksinkertainen Jaska eli "Simple Jack" siitä tyypistä mieleen. Se minulle tulee useasti "Elasta" mieleen.

Siellä se taas huitoo !! yksin laiturilla.... meijän Zäk !! Aaaww.
Siellä se taas puhuu hevosille ja hymyilee... meiän tsäk !
Siellä se taas leikkii hottentottia ja riimittelee ja huitoo... meiän chäk !

Se oli aikamoinen kontrasti se taustalla häämöttävä suomalainen metsä & järvi "kesämökkimaisema" ja siinä etualalla huiteleva simple rapper !

Jos "Ela" ei olisi ammatiltaan(?)... (bwhahahaaa) "räppäri" niin se voisi vaikka hymyillä ammatikseen !! niin kuin Paris Hilton.


P.s Telkasta tulee näemmä jotain kauhu-pornoa. Varmaankin samansisältöistä kuin Tauskin elämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti