tiistai 4. marraskuuta 2014

UUKMNAAAJ

"Ay...yo..watzup daaawg?.. watz..uuuuuuup?.... ZzzZzZz...ay´yooo ?.."
Joissakin ihmisissä, tuo kuva ^^ herättäisi sääliä, myötätuntoa ja empatiaa ja sen sellaista ja varsinkin jos olisivat tuo, ilmeisesti viljasäkkiä, kanta hahmo tuossa. Mutta ei minussa !! Minussa se herättää ehkä enemmänkin ...vain halun kävellä kovempaa.
Mutta tämä ei liity kirjoituksen aiheeseen, joten olkoon. Ja unohtakaa se.

Olen alkanut olemaan aika vitun kuvottuneen täysi sitä miten nykysuomalaiset eli kansainväliset neekerit, on ottautuneet tähän Uuteen Uljaaseen Kansainväliseen Murjaanein ja Neekerten Avoimeen ja Anglo-Amerikkalais-Juutalaiseen Suomeen.

Haistakaa saatana vittu !

Nyt voimme jatkaa.

Kuten olen mielestäni sanonut tässä blogissani, tässä puhuu siis Kapteeninne, ...(kukas vittu muukaan ? ..Jeesukseksiko luulitte ?! hahaha, vitun typerykset) ; kuten Buddha sanoi "jos haluat jonkin ominaisuuden, käyttäydy ikäänkuin sinulla olisi jo tuo ominaisuus ja pian huomaat, että... sinulla todella ON se".

Ja juuri näin ovat suomalaiset käyttäytyneet viimeiset.... 10 vuotta? 20? 30? en tiedä tarkkaan, mutta ainakin viimeiset 10. Tiukkaa työtä tuon suhteen.
Ja nyt "meillä" sitten on siis tuo tavoiteltu ja ihanteellinen olemus ja piirteistö eli olemme "Kansainvälisiä" ja ihanan juurettomia ja onnettomia ja neekeri ja ryssä ystävällisiä ja muuta sellaista siansontaa.

Nyt olemme ihanan Amerikkalaistuneita eli Valaistuneita ja Vapaita ja Lihavia ja Tyhmiä.
Jeeeee !!

Kaikki, Oulun ideaparkista, lempäälän vastaavaan, ja "kuudmannista" Kampiin ja sieltä vielä vaikkapa Jumboon... vahvistaa tarinani. (Vaikka tykkäänkin kyllä o-keskuksista, mutta ...silti ! Ja kun niissä on aina ne samat ja tylsät tuotteet ja AINA jotain Amerikkalaisten tuotteiden ja brändien kohkaamista ja silmilleheittelyä ja pedestalisaatiota jne).

Kaikkialla on Mäkki ja Hese ja Äh-läch-mäl-äh´lämien kepappitseeriat yms.


Kaikki on niin ihanan kaupallista ja muovista ja Kiinasta, ja kertakäyttöistä ja suunniteltu vanhenemaan ja aifounista ja ...pyllystä. Ihanaaaaa jeee.

Suomalaiset menee vain puusilminä mukana kun heiltä viedään hymyssä suin, maa alta ja tuhkat pesästä. Suomalaiset !! HUOM !! : kaikki muut maailman ihmiset ja bi-pedaaliset öyhöt, eivät ole yhtä kilttejä ja hyviä kuin te !!
Ne voi hymyillä, mutta olla silti pahoja. Kuten esim neekerit. Ja ählämit.

Ryssät ei sentään juurikaan hymyile !! Paitsi sellaista ivallista, pilkkaavaa, pirullista ja selkeästi jotain pahaa suunnittelevaa, juonittelevaa ilkeää virnuilu-hymyä keskenään. Katsellessaan esim ....meitä ! tai minua.

Nyt kun säät on näin "sekaisin" (täysin luonnollista planeetallamme!! olkaa levollisia apinani) ja talvet on periaatteessa vain räntäisiä tai suorastaan kuumia -syksyjä ja "kaikki muuttuu mut antaa sen muuttua" ..on helppo menettää sekin vähä omintakeisuus mitä täällä on ikinä ollut.
Kohta olette vain pelkkä ristiviite tai kuriositeetti ja bitti-tiedosto Maailman Suurtietokoneessa (joka sijaisee Poukheepsiessä !! [eli siis Amerikassa]) ja samanlainen kulttuurin näennäisyys kuin "Mai Thai" juoma tai "Kepap" tai jokin. Suomi on vain Finlandia-votkaa jossain Halivuud leffassa.
Ja Lappi kuhisee neekereitä !
Itseasiassa se muuttuneekin uudeksi Afrikansarveksi. Kun kerran planeetan navat nyt on keskellä vaihtumisprosessiaan tarkoittaa se kai sitten sitä, että Afrikka ja Lappi vaihtavat paikkaa !!
Joten Oulu onkin kohta Mosambik ja Sodankylä...joku Lesoto tai jotain.

Siellä ei enään (enääN !! cos... fuck you !) metsästetä hirviä ja peuroja ja paimenneta poroja !! vaan siellä paimennetaan, kasvatetaan, metsästetään, syödään, juodaan ja puukoiksi vuolletaan ....valkoisia tilallisia !! Jokaisen MarksistiLeninistiStalinistiKommariÄnkyräVasurin Unelma siis.

Porvarit alas !! buuu ! ja lihoiksi. Kas näin se käy.

Kohta siellä ei ole enään Aslakkia vaan M´ba aashlaklee M´bembee Svahili, joka saa paeta leijonia ja neekereitä henkensä edestä. Ja juoda mutalätäköstä "vettä" jossa on kaikki !! kaikki "ravintolisät" yhdessä ja samassa. Kaikki mitä on... virtsat, ulosteet, kuola, visvat, räät ja yrjöt ja veret ja kaikki !!

Ei ole enää Lapinpuukkoa vaan machete ! jolla huidotaan valkoisia pois tieltä.

No mutta..takaisin asiaan, kuten jotkin teistä nokkeluksista tietävätkin kai, varmaan? -wiikipediassa taitaa tämäsanoa- "on suomalaisilla poikkeuksellisen vähän tai ei ollenkaan !! Afrikkalaisia geenejä" !!!
Tai näin ainakin oli !! vielä noin... vuosi sitten. Mutta nyt ?!:.. Suomalaisilla on noin 16% vieraita geenejä tai ehkä jopa 64% !! (täysin MuTua, mutta ....minkäs teet ?!)

Kohta suomalaiset kutsuu jo toisiaan "veljiksi" silmät puolitangossa, huulet lörpällään ja sellainen ylimalkainen unelias zombimainen olemus päällänsä. Ja läiskii toisiaan selkään, pitkillä hämähäkkiapinan raajoja muistuttavilla käsillään ja laulavat ja jammailevat iloisesti linja-autoasemien ja metroasemien kulmilla -pyytäen samlla ohikulkevilta Oikeilta Neekereiltä vähän "kahvirahaa".
Haitarin korvaa huuliharppu ja moottoriturpa. Ja selkeän kielen, jonkinlainen Babylonin Sekaannus ja yleinen hämmennys. Kuten Savossa.

Eniwei, tuota ei olisi pitänyt lähteä tärvelemään, että meillä on noin ihastuttavan vähän tai ei ollenkaan !! (fak jeeeeaah! jiiiihuuuu!!) neekerigeenejä.
Miksi kaikki pitää aina pilata ?! Saatanan typerät vauhkot, apinat.

Olen taas nähnyt niitä sellaisia valkoisia mulkkuja, vitun omahyväiset paskat, jotka ylpeänä, oikein saatana Ylpeänä!! perkele ! taluttaa tai työntää rattaissa jotain vitun neekerin penikkaa. Ja ovat ikäänkuin heillä olisi pyhä aura, halo eli pyhimyksen sädekehä päänsä takana vain siksi, että se muksu on neekeri.
Ja ovat vähän niikuin, et "alta pois! täältä tullaan.... ja meillä on neekeri!! emmekä me pelkää kutsua teitä RRrrrrrasisteiksi !!!!

Ohitseni on muutaman kerran sotkenut saatana fillarilla !! jotain pieniä neekerilapsia. Neekeri !!!!? Suomessa !?!?!?!?!!?

M I K S I !!!??

Siinä pyörän satulassa pitäisi, kahelista mielestäni, keikkua mieluummin joku nätti, pieni valkoinen likka. Jokin Veera tai Elina tai Maija tai Oona tai jokin... ei mikään vitun sinihuulinen, ruskea, käkkäräpäinen ja sademetsäänkuuluvan näköinen pieni ...neekeri !!
Ei pahalla, muttei millään hyvälläkään.

Se on luonnotonta ja irststa ja groteskia ja ..outoa ja väärin ja epäkohteliastakin ehkä, omaa Heimoa kohtaan, adoptoida lemmikikseen jokin tuollainen vitun ...olento, jostain vitun rutiköyhästä vitun viidakosta missä vain kaivetaan persettä ja tuijotetaan nuotioon ja murhataan toisia.
Jos haluatte lapsia saatana niin tehkää perkele omia !! Vitun lusmut.

Ja vaikka te ette tätä ehkä usko tai käsitä tai kykene hyväksymään niin ; se ei ole juuri koskaan sille sekarotuiselle lapselle itselleenkään!! hyväksi, kasvaa täysin vieraassa ympäristössä ja erilaisten ja rotuisten ihmisten ympäröimänä. Tämä on silkka fakta, ja teillä voi kestää suurin osa elämäänne (koska olette tyhmiä) tajuta tämä aidosti ja oikeasti ja niin, että se todella tuntuu !! mutta se on kuitenkin niin.

(Tästäkin lisää tulevassa kirjoituksessa).

Mitään bioloogista ja aeoneja vanhaa, ei voi koskaan, ikinä! pestä pois. Ei koskaan, ei kenestäkään. Se on kohtaloa, ja se on niin, kuten asioiden kuuluu kaiketi ollakkin. Neekeri voi viidakosta lähteä, muttei viidakko neekeristä. Ja voitteko te todella väittää rakastavanne ..."sitä" -samalla tavalla kuin rakastaisitte omaa, valkoista ja bioloogista lastanne !?!?
Minä en muutenkaan voi sietää adotoijia !! ne pitäisi palauttaa järkiinsä (olettaen, että he ovat aiemmin olleet järkeviä tai järjissään!!) napakalla sähköiskulla tai ruoskalla tjs.

On kuvottava ajatus, minulle, että joku lapsi jossain ...katsoo sitä vitun adoptio-äitiään ja sanoo "äiti!" Se on väärin ja häpeäksi itse luojallekkin !! (haistakoot paskan jos olemassa on !! HAISTA SAATANA VITTU VITUN MULKERO PASKA !! HAISTA VITTU !! FUCK YOU !!)

Se on murheellista sekä lapselle, että "äidille", että "isälle". Mutta varmastikkin kaikkein pahinta sille lapselle.
Se lapsi nähkää, kasvaa joskus "isoksi" eli aikuiseksi ja kypsäksi jne. Ja alkaa tiedostaa sekalaista shittiä, ja se ei tule tykkäämään siitä, ettei se ole sielä missä pitäisi tekemässä sitä mitä pitäisi.
Ja vielä jos sattuu olemaan tuon kaiken lisäksi !! (oijoijoijoijoi ...auts!) mulatti !! tai jokin vielä (jos mahdollista) epä-pyhempi friikki ja sekasikiö / hirviä..... voitte kirjaimellisesti "vain kuvitella" mitä se joutuu kokemaa. Millainen elämä sillä on. Se ei ole paljon "Toxic Avengeria" kummempi. Vaikka kuinka haluaisi.

Niin ei ole tarkoitettu.

Minä viis vaisaan siitä mitä te vitun tyhjäpäiset typerykset ajattelette kohtalosta tai siitä "onko jokin tarkoitettu olemaan jotenkin" ja blääblääblää. Olen jo tottunut eläessäni siihen, ettei ketään kiinnosta totuus ja viisaus ja järkevät neuvot yms paska. Te olette apinoita ja apinoita kiinnostaa... apinain paska. Mankishit.

Kyllä !!
Kyllä asioita on tietyllä tapaa jopa ihan tarkoitettu. Diil with it.

Eikä Suomi takuulla ole tarkoitettu afrikkalaisille eikä uzbekistanilaisille eikä edes niille vitun killisilmä kiinalaisille.

En tiedä sitten...... onko valkoiset ja eritoten suomalaiset (mitä vitun rotua sitten ikinä oikeasti, lopunkaiken ovatkaan) tarkoitettu sitten lähinnä palvelemaan muita ja huoltamaan ja varustamaan ja ymmärtämään ja rahoittamaan ja ylläpitämään (siis ulkopuolisia) yms.
Kuten jotkin koirat jotka adoptiovat esim oravan tai jotain.
Kuten kissoilla, on neekereilläkin (nykyään) "henkilökuntaa". Hyvä ja herkkä -uskoisia valkoisia hölmöjä siivoamassa heidän sotkujaa ja ulosteitaan seiniltä yms.

Mutta toisaalta...... äläs sa !! Kuten Raamattu taisi sanoa ; "sillä hän joka itsensä ylentää, hänet alennetaan. Ja hän joka itsensä alentaa.... hänet ylennetään!!"
Tuon perusteella... uskoisin, että suomalaiset menevät suhahtamalla suoraan Taivaan kattoon ja siitäkin ylemmäs! suoraan läpi !!11!!

Ei ehkä yhtä ylös kuin Pohjois-Korealaiset, mutta ...aika ylös kumminkin. Johonkin sinne Juutalaisten jalkapohjien liepeille kaiketi.

(Ne tosin on, paradoksaalista kyllä, viettäneet koko maapallollisen iäisyytensä lähinnä ylistämällä ja ylentämällä itseään ja haukkumalla ja alentamalla muita ! mutta...junou... ne on spesiaaleja ! ne "Valittuja" !! uuuuu )

Jos teidän on pakko jotain adoptioda niin adoptoikaa vaikka harakka. Niitähän tuossa riittää kyllä, ylin-kyllin. Työntäkää sitä rattaissa ja opettakaa se ajamaan fillaria ja tavaamaan "maa-mma" tai "kan-na-bis" tai "iso-perse" eikä mitään neekerin kammotusta. Abominaatiota.

Muistutetaan nyt vielä (ikääkuin tätä joku lukisi !! ainakaan enään tässä vaiheessa!! hahahaa) että ; ne Nuubialaiset lisääntyy kuten kantamansa tauditkin eli ......sangen tehokaasti. Ja niiden lapset jää (kuten adoptoijat hyvin tietää) kuin paska perseestä..... miltä ne toki näyttääkin, mutten sentään edes minä tarkoita vihjata, ettäkö neekerit olisivat oikeaa, silkkaa, konkreettista, de facto "paskaa" ja syntyisivät anaalista / perseestä / anuksesta.... mutta... enhän minä toisaalta mikään ammatti-bioloogikaan kyllä ole...?..!.... mene ja tiedä.

En tiedä mikä teihin on mennyt ja mikä teitä vaivaa, mutta minä en ainakaan ikinä ottaisi omaa neekeriä. En pientä enkä isoa.

Vaikka olisitte jossain hetken-huumassa ja laupiaan pyhässä mielentilassa.... on se hankkimanne hahmo siltikin, lopunkaiken, vain pelkkä neekeri !!
Ei se siitä mihinkää muutu tai parane.

Se on vain se sellainen lörppähuulinen, musikaalinen, levoton ja outo, kähäräpäinen ja pelottavan huoleton ja iloinen, lapsenkaltainen raiskaileva ja murhaileva sademetsä-viidakon asukki. Jonka luontainen asuinympäristö ei ole Espoo ja Leppävaara tai Turku ja Varis-suo tai Stadi vaan korkea puu jossain päin Papuaa tai pölyisä maanpinta jossain päin Afrikkaa. Ja ruumiiden täyttämä "ghetto" jossain päin Nyy Jookkia tai Tshikagoa ja tietenkin Detroitti !! hahaahaaa.





Voi teitä !! kaikkia. Neekereitä, Suomalaisia... kaikkia.
Minä niin säälin koko saatanan sakkia. Te olette todellakin Les Misrables !

Mutta täytyy kyllä se myöntää, että te olette välistä...... ihan oikeasti aika viihdyttävää seurattavaa. Kuten kissat ja muut pienet ja kahelit elukatkin. Ja ehdottomasti Japanilaiset !! Tsiisus vittu !! se se vasta on jotain !


P.s Sanokaa mitä sanotte, mutta vaikka kuinka tyhmää leikkisitte, ei muiden kuin omiensa parissa voi ikinä olla aidosti oma itsensä tai ainakin sen jonkinasteinen approksimaatio ja tulla vaivatta ja vaivautumatta toimeen keskenään.
Keskinäinen todellinen "syväymmärrys" jää ainiaaksi puuttumaan rotujen väliltä. Se on vain tämän elämän kohtalo. Sellaista se on, se-la-vii.

(Eikä SE, itse ole pahaa tai ei-toivottavaa !! Se vain ON !! Siinä kaikki)





" Vilpittömästi teidän & allekirjoittanut Kap...a...aaaaaa...aaaaaaaaa...aaaaaaaaAAaaarrgghaaaaasaaaaaaAsS ...sAAAAAAAATAANAAAAAAA !! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti