keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Matruunasta taas

Puutun tässä, ex tempore, pariin Matrushkan sölköttämään asiaan.

Ensinnäkin ; olen vasta nyt toennut siitä mitä Mat-ruuna sanoi jo ...kk sitten kai, tai jotain -eli että "Ryssillä on suuri sielu" ..?..ja pah!! ...hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... - oottakaa kun nauran n. vartin!-
HAhahahah ahHAHAhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAA !! "Suuri Sielu" ?!!!? Voi hevon vittu.
Ja kissan paskat.

En ole ollenkaan niin varma, että niillä edes ON sielua ylipäätään. Saati sitten Suurta. He-le-vetin mäntti !!

Ne on väkivaltaisia känniläisiä, thät´s it.

* * * * *

Ja toinenkin asiamme koskee, yllättäen! Matrushkaa !! Eli.... Matruuna on nyt jo useaan otteeseen jankannut sitä kuinka Tulevaisuudessa "kaiken tekee koneet ja laitteet" ja "ropotit vie meijän työt!..nii just!" ja näin pois päin.
Puutun tässä, siis, nyt, tähän aiheeseen !

Sanon, että "ja vitut vie!". Todennäköisempää on, ettei mitään Tulevaisuutta ole, koska neekerit vie meidät mukanaan alas Tuonelaan ja Afrikkaan (paljolti kai sama asia) ja tuhoaa kaiken kehittyneen (ehkä se onkin niiden olemassaolon syy, purkaa Sivistys. Kuten "Langoolieerit syövät eilisen"). Tai sitten Maapallolla sattuu jokin hirvittävä, ja "täysin ennalta-arvaamaton" luonnon katastroofi (tosin, voi se oikeastikkin olla "ennalta-arvaamaton") tai auringon säteet polttaa kaikilta silmät päästä ja järjen, tai kaikki nämä ja vielä enemmän. "Pointti" eli jutun juju on se, että vaikka koneet tekisi x määrän työstä tai "työstä" todellisuus itse kyllä keksii aina jotain lisää ja yllättävää jolle ei vielä ole ropottipalvelijaa. "Elämä löytää keinot" kuten Jurassic Parkissa sanottiin.

Ja vaikka tuo hurja ja huikea Skifi-visio kävisikin toteen tuollaisenaan, .....niin uskon sen päivän olevan vielä jonkin matkan päässä. Tätäkin vähää kun ajetaan par´aikaa monella tapaa alas, ja jonkun on ensin tehtävä ne ropotit ja laitteet ja pelit ja vehkeet (ennenkuin ne oppivat kokoamaan itse itsensä, kuten Poliitikot ja Replikaattorit tai Borgit).

Ja : minä en ole lainkaan vakuuttunut myöskään siitä, että vaikka noin kävisi, se olisi pahasta ja huono juttu. Toki minä en luottaisi ihan äkkiä mihinkään vitun kyborgiin / robottiin esim ..ohitusleikkauksessa tai silmäleikkauksessa tjms, mutta muutoinhan tuo tarkoittaa kissanpäiviä ihmisille !! Mikä sen parempaa. Toki kaikki eivät kestä sitä, koska eivät tiedä mitä tehdä ja sekoavat liiasta vapaa-ajasta. Mutta minä kestän, minä diggaan.

Mutta yksi asia on, mitä robotit ym eivät ikinä korvaa ja se on tietysti ...?....... Poliitikot ja ns "hallitseva luokka" / julkkis-sektorin virka-myyrät. Niitä ette takuulla saa korvattua ja lähetettyä kotiin ihan tuosta vain ! Ette ainakaan niitä pahimpia, ne on sitkeässä siellä Viroissaan kuin purkka tukassa. Pitkässä! tukassa.

Mutta ainahan sitä unelmoida saa ! ja pitääkin. Ajatelkaa kaikkia niitä vitun tympeitä ja elämäänkyllästyneitä zombielaumoja vaeltelemassa ympäriinsä aivottomina (paljolti siis jokapäiväistä elämää tällä pallolla) ja hourimassa ja kuolaamassa ja syömässä kissoja yms, epätoivoisena pyrkien Hallitsemaan edes..jotakin ! Aaaah kuinka he etsisivät, mutteivät he löytäisi !! Se olisi niiiiin niin upeaa, että..... että oksat pois.
Kuten Tex Arcane kuvasi aikanaan asiaa, he vaeltelisivat pitäen kylttiä "hallitsen 10:stä dollarista" tai ehkä vain ruuasta. He ihan anellisivat päästä jonkin ja joidenkin hallitsijaksi. He eivät muuhunkaan oikein kykene tai sovellu tai kelpaa eikä itsekkään halua.
Mutta miksi sitä haluaisikaan muuttaa niin hyvää rahasampoa? istua vain päivät pitkät ja kiusata ihmisiä ja rahastaa niitä ja käydä lounaalla !!?

Jos vaihtoehtoina on ; istua upo-uuden Mersun sisällä hienossa puvussa ja kallis kello ranteessa, puhellen vähän kännykkään (viimeisintä huutoa sekin) ja käydä kahvilla ja pullalla ja istuskelemassa Eduskunnassa ja Rysselissä istuskelemassa ja puhumassa paskaa muiden kommareiden kanssa ja kahvittelemassa ja katselemassa nähtäyyksiä ja antamassa pari TV-haastattelua yms.... ja sitten toisaalta on lehdenjakaja. Kumman näistä valitsisit !?

Vaikutta sangen helpolta valinnalta ja siltä että ihmiset saa hakea lehtensä itse jostakin. Takapuolestaan tai jostakin. Käydä "osteleen" ne, kuten mannet konsanaan.

Tosin lehdenjakaja saattaa olla yksi helpoimmin korvattavista työtekijöistä mitä on. Kaikkihan on muutenkin jo netissä ja digitaalista yms.
Sotakin ulkoistetaan nyt niille Terminaattori-roboteille ja muille "drone" eli "luotain" eli... (tälle ei ole vielä mitään...kovin tähdellistä suomalaisnimeä tälle "drone"lle) ...sci-fi aseille. Ja ählämeille.

Taidettakaan ei voi antaa bottien käsiin. Se leviää samantien. Botti on yksinkertainen kuin neekeri, mutta toki paljon, paljon tehokkaampi ja luotettavampi ja säntillisempi ja varmaan siistimpikin. Ainakin taudittomampi.

Eikä hymise itsekseen kävellessään tai pyöriessään tai ryömiessään tuolla kadulla, eikä se räppää !! Ellei sitä ohjelmoi niin tekemään, kuten on tehty sille kuuluisalle Positiivisuus-Robotille "Elastiselle". Se on syväkoodattu huitomaan ja räppäämään, aina tilaisuuden tullen ja usein ihan tarpeettomastikkin.

Siellä se nytkin, luultavasti, kekottaa jossain kadulla tai ryömii pitkin jotain kujaa, ja räppää ja huitoo ilmaan. Yksikseen ja ...turhaan. Jos hyvin käy, sataa yön aikana vähän räntää yms loskaa jotta on mutaa ja Ela saa vähän haluamaansa väriä pintaan.

No jokatapauksessa, Matruunan laiset olennot maalailee ihan suotta Piruja seinille, koska eivät käsitä miten paljon työtä yms on vielä jäljellä jotta saavutaan edes tietynlaiselle Tasolle. Jossa voi jo vähän "levätä laakereillaan". Ne muukalaiset lienee sen jo saavuttaneet kauan sitten, mutta ei tämän planeetan ihmiset. Täällä lähinnä kiristetään ja varastetaan ja estetään ja kiukutellaan ja tapellaan ja murhataan ja ryöstetään yms. Ei siinä ehdi keskittyä mihinkään niiiin rakentavaan, että saisi joskus jotain "tasoa". Kaikki täällä vain "on".
Sitäpaitsi, jo tuo teknologia itse, jolla nuo kammottavat botit luotaisiin ja luodaan -vaatii jonkunlaista, parempaa, suojausta aurinkoa ja EMP:tä vastaan jollaisia ounastelen olevan jossain vaiheessa edessä. Ja jos niin käy, että niitä ei suojata ja tuo kaikki paska pamahtaa silmille.....niin Matruuna hymyillee? sillä, jee! olemme palanneet siihen kauteen mikä vallitsee kun mitään kehitystä ja sivilisaatiota ja edistystä ja hygieniaa ja teknologiaa yms ei ole !! eli marxismiin ja kommunismiin ja leninismiin ja stalinismiin eli Vasemmiston Utopiaan. "Takaisin Primitiivisyyteen". Takaisin alkulimaan. (Siellä Pohjoinen Korea jo odotteleekin meitä).

* * * * *

Virolaiset raksamiehet voitaisiin kyllä minun puolestani korvatakkin, ilomielin! niillä vitun boteilla !! Ei ne ainakaan paljon sen huonommin voisi mitään hutiloida kuin virupoikket. Lauta siellä ja sokkeli täällä, pistorasia tuolla ja ovi...asentamatta ja poikittain ! Ja koko höskä keskellä suota ! (Kuten tuo "Kuud Man" ilmeisesti !! haha...huoh.. sanoinhan sen vielä painuvan maahan tai romahtavan tjns.)
Toivotaan toki, että pysyy koossa ja kasassa ja pystyssä yms. Ja Kamppikin, josta tykkään vaikka se vähän... lohduton ja sieluton ja täynnä, onkin.

Matruuna : peli ei ole vielä tältäosin menetetty. Rauhoitu. Ja vala metallia. Tai veneile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti