sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Nykymusiikki

Tässä tätä on !! Saatana !!


Tätä vitun Nyky Musiikkia.

Siis..mitä vittua !!!!? Saaaaatana. Pitääkö joka vitun perkeleen helvetin vitun pallinaaman nykyään saada oma hajuvesi ja vaatemallisto ja levydiili !??
Mitä vittua !!!!

Mitä... mitä vittua tuollakin typerällä nuorella ämmällä voi mitenkään olla sanottavanaan tai mitään merkittäviä muusisia lahjoja !??! Onko se joku vitun Mootsart vai hä ?!?!

Ei tasan, tod, ole !

Se on saatana Pietarsaaren Alepan kassa !!!

H Ä V E T K Ä Ä !!!!!!!!!!


Ja tässä vielä lisää kun kerran aiheesta pääsin alkuun....


"Ohoo ..hähähähä, blähähähäh wähähähähähähähää ä! "

 Sheer class !! Silkkaa "luokkaa" eli puhdasta laatua.Ei.


Mitä helvetin vittua ?


Hakekaa tuo raukka nyt jo pois tuolta lavalta !!? Hei! ...kuulitteko ?...välitittekö? ...heeeei !!?

" Want some.... get some!! "


huh !!

Tuollaista se on ^^  puhdas musiikki. Isolla Ämmällä.
Siinä ei ole kyse mistään muusta kuin puhtaasti vain musiikista, eikä mikään muu ole niin tärkeää ja esillä ja keskellä ja edessä ja näytillä kuin per.. musiikki.
Musiikki ja pillu. Oho !! Kirjoitinko minä tuon todella ??!

Hups..... no, otetaan takaisin, siis kyse on VAIN musasta. ja ehkäpä myös vähän rahasta.

Ja totisesti; miksi vain "antaa ymmärtää" kun voi samantien vain repäistä kalsarit jalasta ja levittää revaa kullatun limusiinin konepellillä !!? Miksi tyytyä vain vihjailuihin !? Tylsäähän se on !! (Anna.... haluisikko tehä uuden musavideon?...)

Miksi pitäytyä minkäänlaisen "maun" maailmassa kun voi samantien mennä neekerien tietä ja suoraan alastomaan, huumattuun, vuuduu-juhlimiseen?

Toki älkää ymmärtäkö väärin !! ei minulla ole mitään tuollaista vastaan, kunhan on tarjolla myös ihan oikeaa musiikkia yms!! ja tuo on vain ...tuollainen, kuriositeetti tai jotain. Mutta kun "markkinoilla" on lähinnä ja vain ja ainoastan tuota niin ...se hetkauttaa snadisti.

Tähän se kaikki sitten päätyi, se vanhempien sukupolvien esimerkki. Lähinnä kasari ja ysäri touhut.
tuo on nykyisempien sukupolvien tulkinta siitä maailmasta.

Luultavasti kohta ei pidetä enään minään jos vaikka joku Raaka ja Äärimmäinen neekeriräppäri uudessa videossaan ulostaa auton konepellille tai tuhkakuppiin tai johonkin ja tappaa jengiä tai ainakin haavoittaa (siis oikeasti! -videon kuvauksissaan) ja polttaa tottakai myös "maria". Ja nussii luultavasti, paria valkoista blodia bimboa... ja ....ääässh! mitä tälläistä jankuttaa, tuohan ON JO ihan täysin normaalia ja perinteistä.

Mutta tarkoitin siis lähinnä, että ; siinä missä ennen olisi ehkä kyllä näytetty tuo paskanväätäminen, niin nyt se näytetäänkin 4K Ultra-HD I-Max lähikuvana, jolloin neekerin perseenreikä on Vaaaaaaaaaaaltava!! vaaaaaaaltavan kokoinen, helposti sellaisen suurimman mahdollisen elokuvateatterin kankaan kokoinen. Ja siitä pusertuu ulos sitä neekerin sontaa. Itseasiassa.... miksei vain samantien kuvattaisi tuota kaikkea... sisäpuolelta !!!? "Kolonoskopiaa" eli suolentähystystä siis.

* *

No, mutta -melkein sitäkin katsoisi ja kuuntelisi mieluummin kuin minkään vitun Jaakobin Stadilaisen "kielimuijan" ....mitä se sitten onkaan mitä se aikoo tehdä. Sitä sen musiikkia.
Luultavasti jotain sämplättyä änkytystä ja sitä siansaksa lätinää ja jotain suunsoitto molkotusta jonkin jumputtavan "biitin" päällä. Ja sitten jokin oooooikein imelä rakkausballaadi.
Ooooooooooooooooooiiiikein imelä.

Tää on karannu hei käsistä !!! Käsitättekö ?

Kuulitteko ?!?
Välitättekö ?!

Heeeei !!!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti