tiistai 2. joulukuuta 2014

Mainokset nettivideoissa

Nyt kun muistin ; olen jo kauan tarkoittanut sanoa tämän.

- Iltalehti ja Sanomat !! PERKELE. Hävetkää, saatana.

Helvetin alhaiset luihut.

Jumalauta !! jos ihmiset naksauttaa videolinkkiä eli haluavat katsoa jonkun videon mikä on esillä sivustoillanne, saatanan kusipää kommarit, se EI tarkoita sitä, että ME haluaisimme katsoa kirjaimellisesti jumalauta vittu 5 !!! mainosta ennen sitä.

5 !!!!

On todella todella röyhkeää, ylimielistä, ärsyttävää ja törkeää laittaa videoidensa lkauun tuollainen saatanan vitun kusipää mainosmies-jutku mainoskimara. Vittu KUKAAN EI HALUA KATSOA niitä helvetin, perkeleen vitun mainoksia !!

Itse katkaisen jokaikisen videon mikä alkaa mainoksilla, joten päätelkää siitä mikä määrä videoitanne jää katsomatta vain sen takia, että siinä on niin uskomatona suma mainoksia.

Hävetkää !!!

Juutuub samaten !! SAAAATANA !!!!! PERKELE perkeleen paska, helvetti !!! Vittu jooooooooka-ikinen, jooooooooka-ikinen video alkaa nykyään mainoksilla (eli se EI ole enää Youtube vaan MTV eli Mainos Televisio) ja jatkuu mainoksilla ja käsittämättömintä kaikesta ; jumalauta se saatana keskeytyykin !! vittu kesken sen perkeleen helvetin vitun videon !! mainoksilla !!!!

Törkeää. Todella todella, vitun törkeää ja aivan helvetin ärsyttävää.

Haistakaa vittu. Saatanan paskat.

Miksi kaikki pitää aina pilata ?!??
Miksi ??!! 


Hakkerit ja Kansalaisaloittelijat : voisitte kerrankin olla oikeasti Hyvän puolella ja hyödyksi jos viitsisitte iskeä suoraan näitä vitun kybermaailman pölynimurikauppiaita vastaan !! Aloittakaa Kansalaisesti jotain ...mainostuksenvastainen kampanja tai jotain ja hakkerit ; repikää juurineen irti kaikki missä on mainoksia !! Joka vitun ikinen iltsikan mainosvideo, ottakaa se hengiltä.

Kiitos.


Iltsikat : haistakaa oikeasti hei, ihan vitun pitkä kommaripaska.
Vitut te välitä hevosen persettäkään "asiakkaistanne" tai lukijoistanne. Minä en ainakaan pistäisi YHTÄKÄÄN, en ensimmäistäkään mainosta yhteenkään vitun videoon. Ja jumalauta vielä jos se saatanan vitun video ei edes kestä kuin jonkin 30-50 sekuntia tai ihan pari minuuttia !! Mainokset kuitenkin kestää sen 4-5 minuuttia. Tajuatteko te saatanan kusiluihut kuinka vitun tuohduttavaa ja ärsyttävää tämä on ?!?! Ja käsitättekö lain, että se heijastuu silloin koko vitun puupääpuulaakkiinne ja lehtenne (hevonpaskalehtenne) olemukseen ja maineeseen ja siihen mitä siitä tunnemme jne. Käsitättekö te mitään tällaista ??

Ja kysykää aina ennen, ennenkuin teette mitään ; tykkäisinkö tästä ITSE ???!!!
Haluaisitteko TE -jos siis näkisitte jonkin suht kiinnostava jutun ja ajattelisitte, että "nooo...kokeillaan nyt sitten mikä tuokin on, eipä tässä nyt juuri muutakaan niin merkittävää ole.." ja naksauttaisitte linkkiä ja bang! -että silmille hyppää (ensin siis latautuvat!) mainokset !! "mainos 1/5" teksti yläkulmassa.
Tämäkö on teidän käsityksenne vitun läskipäät, hyvästä "käyttäjäkokemuksesta" ?!?!

Haistaka TE,  JA teidän lehdessänne mainostavat kusiruutat, molemmat! vittu !!! Fuck you all.

Mutta kai se on niin (kuten Pohjoiskoreassakin [suomen oikea viiteryhmä]) että -kun on tarpeeksi merkittävässä monopoli ja pullonkaulantukkijan asemassa niin.... sitä sitten alkaa "vähät välittää". Ja ajattelee vain, että : nooo....minkäs tekevät ?!?! hahahahahahaa, eipä ne muutakaan voi lukea joten ...niiden on vain siedettävä tämä !! hah hah haa.

Vaan eipäs olekkaan !! Kiitos netin, tuokaan ei enää ole noin (luojan kiitos!! luojan kiitos!! luojan kiitos!! mahtavaa!!).

Minä ainakin kelaan surutta OHI teidän hevonpaska videoistanne.

Vaikka Guukle tuhosikin juutuubin ihan täydellisesti ja totaalisesti niin sielläkin sentään voi ainakin (ainakin joskus) kelata ne mainokset POIS !!!!

"Ohita Mainos" -nappulaa ei ole vielä teidän videoissanne.
Te olette valinneet sen PerusSuomalaisen ja suomessa traditionaalisen eli suomeksi "perinteisen" tavan tehdä asioita eli tehdään niin alistavasti ja kyykyttävästi ja koston-omaisesti ja ärsytävästi ja huonosti ja provosoiden kuin vain voidaan ja sitten KUN se lävähtää vihdoin silmille (vastuu mm) niin... no, katellaan sitten. Levitellään vaikka vähän käsiä ja soperretaan jotain, kuin känninen ryssä tullissa. Ja sitten myöhemmin naureskellaan keskenään kuinka vitun kovia jätkiä ja ämmiä ollaan ja miten tyhmiä nuo muut on ja miten tässä ollaan Oikeita Laatu Valkoisia ja neekereitä ylempiä.

Vittu te olette naurettavia !! Ja pelkkiä vitun neekereitä ITSE !!

Haistakaa saatanan paskapääsakki pitkä vitun paska.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti