maanantai 17. marraskuuta 2014

Suomalainen Nykymusiikki osa.1



Jaa... tervehdys ! Satuimme näemmä yhtäaikaa tänne, blogiin.
Mikset suksisi samantien vaikka vittuun ??

Jos olet vielä täällä.... kiitos.

Jokatapauksessa. Olen kai jo sanonutkin tämän, mutta haluan toistaa tätä koko loppu ikäni jos ei muuta. Jos jotain toistelee vanhuksenakin niin yhtä hyvin se voi sitten olla tämä.

- Suomalaisiahan on toki aina, sikäli kun tiedän, vaivannut tämä sama ongelma joten tämä ei ole ihan täysin ja aidosti "nykymusiikin" ongelma, mutta kuitenkin yhä epidemianomaisempi nykyään... ainakin luullakseni ja tulkintani mukaisesti. Tai ainakin siltä näyttää. Eli ; suomalaiset eivät varsinaisesti ole niiiinkään kiinnostuneita tai kykeneviä -luomaan omaa ja uutta ja aitoa ja verevää ja kekseliästä ja sielullista ja rehellistä ja khuulia musiikkia (omaa musiikkia!) vaan yksinkertaisesti : laulamaan karaokea !
Siinä on koko suomen "musiikki´skene´".

Kaikki nämä tähdet-tähdet-ja tanssii niiden kanssa- ja Idolssit ja ödölssit...ja Anna Abreeut ja Lotta Hintzaset (kuka vittu se on?) ....ja mitä näitä nyt sitten on. Kaikki ne on yleisestiottaen pelkkiä "glorifioituja" karaokelaulajia. Ja suomalaiset yleisesti muutoinkin. Kun ei itse keksi eikä kehtaa, täytyy hiihdellä Anglojen perässä, samalla ladulla, samalla idealla ja inttää, että se on oma. Niin tekee kaikki muutkin idän kansat. Vitun apinat ! Ei ne mitään keksi tai innovoi vaan palvovat kuten suomalaisetkin, Poliisia, Valtiota ja Sääntöjä ja Määräyksiä ja Rajoja ja Kuria ja Suuria Johtajia ja menneitä, pölyttyneitä, kissankuselta ja homeelta haisevia vanhoja "idoleita" ja loukkaamattomia Pyhiä ..."taiteilijoita" ja Suuria Nimiä.

Suomalaiset on yhtä naurettavia kuin Juutalaiset ...ja Pohjois-Korealaiset ! siis "JA" pohjoiskorealaiset. Näettekö ? ei siitä mitään seuraa eikä mitään pahaa tapahdu, jos tuonkin kirjoittaa joskus ihan vain pienellä ja yhteen. Ilman mitään helvetin-vitun apu-viivoja.

Juutalaiset jaksaa vieläkin jankuttaa jostain vitun "Mooseksesta" tai ..."Aaprahammista" tai jostain muusta hevonpaskasta mitä ehkä!! ehkä tapahtui joskus... muinoin, ihan oikeasti ja kirjaimellisesti "muinoin" -jossainpäin sitä hiekkatasankoa mitä he kai enimmäkseen ovat "kodiksi" kutsuneet. Ja valittelevat edelleen sitä Hitleriä ja niitä Natseja ja niitä kauheita ja yliver...ai..siis meinasin "alivertaisia" Saksalaisia (hö.. mitä minulta nyt tuollainen sammakko oli suusta päästä?!) ja pitävät käsittääkseni jotain helvetin Ainstainin hiustuppoa jossain vitun lasivitriinissä / pleksikehyksissä... koska.... koska "it´s all they´ve got!!!".

Ei heillä muutakaan ole !!

On suoranainen ihme, ettei suomessa ole (vai enkö ole vain tietoinen asiasta..?...itseasiassa, älkää edes kertoko) ainakaan vielä, esim... Kansallismuseossa ..jotain...nöyhtää? mikä on joskus ollut, ehkä, Urho Kekkosen pinnassa tai Kirka Babitziinin munakarvoja jossain vitun taulussa ...luultavasti ..mikä se nyt oli... nääs mikä niitä taloja / latoja maalaa...?...Juhani Palmu !! Se ! niin sen jossain taulussa "integroituna" kuin mustalaiset Härmään.
Paavi Lipposella ei ole patsasta!??...vai? ...ei kai. (Ei toivottavasti!). Tosin olisihan siinä sentään se, että siihen linnut kävisi paskantamassa, mutta se on laiha lohtu, se.

Eikä, ja tämä on jo kyllä aika käsittämätöntä, Alvar -Sieg Hail!- Aaltoa ole täytetty ja balsamoitu ja asetettu näytteille kuten "Leenin-setä" siellä Venäjällä.

No, mutta eniwei... ajauduin jo jankuttamaan jotain ihan muuta kuin piti. Eli siis... niin, suomalaiset !! huomio !! lakatkaa se typerä vitun pelleily, että te menette milloin missäkin asiayhteyksissä ja kissanristiäisissä ja "gaaloissa" ja "vedätte" jonkun Amerikkalaisen biisin !! Yök !! se on ällöttävää ja mitätöntä hötöä ja löllöä !!
Jos ei itse ole mitään kerrottavaa tai ilmaistavaa tai laulettavaa pystynyt taivuttamaan musiikin muotoon... niin, en tiedä onko tämä jo liian tahditonta, mutta ...anteeksi, mutta : ehkä teitä ei ole tarkoitettu muusikoksi !? o_0 !!? "thäääääh? sanoks sen ton oikeesti!?...ei o totta hei !! käääääääk.."

Suomalaiset yrittävät muka-ovelasti paeta itsejään ja itseään sitä kautta, että näytellään ja apinoidaan jonkun ulospäinsuuntautuneen ja naurettavankin, mulkun elämäntapoja ja piirteitä ja musiikkia ja ollaan sitten muka itse osa sitä sfääriä, "kaikkea sitä". Mutta ettenhän te o !! Tehän ootte suomalaisia !! hyvässä ja pahassa.

* * * *

Se osoittaa muuten, mainittakoon, myös alamaisuutta ja sen sellaista, seurata jotakuta niinkuin koira isäntäänsä. Perskärpäsenä. Mennä anglojen perässä niiiiiiiin alisteisena, niiiiiiin alisteisena, ettei sitä... oikein tiedä, että .....mitä vittua! onko kyseessä "suomalainen" vai laahus.

Yksi asia, ja aika helvetin iroonista kyllä! -mitä suomalaiset ei kai sitten vain ikinä tule pahemmin ajatelleeksi, on tietenkin se, että : vaikka he eivät muuta ajattelekkaan kuin sitä, että "mitähän nekin meistä ajattelee?!" niin tätä ei jostain syystä ikinä sovelleta tässä Anglo-Sfääri asiayhteydessä !!!!
Mutta minä kysynkin teidän puolestanne : mitähän NE ! meistä oikein ajattelee !?!?!?

Vittu kun te matelette kuin mitkäkin vitun luiskaotta-Japsit !! "oo jes-söö...ooo....söö...oo jes-söö!! mii raik it ! mii guu innoveithöö !! mii meik eriting guud ! mii lav ju looong taim !".

En tiedä sitten.... ehkä suomalaisekin pitäisi ihan, kerralla ja kunnolla, pommittaa hereille !! kuten Amerikkalaisetkin 2001 ja Japsit n.1945 kieppeillä.

Te fuskaatte !!!
Kuten olen jo useasti sanonut.

Ja täten ; se mikä on "Suomi" .....ei ikinä kehity !! Ja jos kehittyykin niin se kehittyy häiriöisesti, siitä tulee pahimmassa-mahdollisessa-tapauksessa ns "täysvajakki" totaalikehari. Joku vitun musta-murjaanin-ja mulatin-sekoittama alennettu Ryssä !! Ei helvetissä !!

Minä tiedän ja ymmärrän, ehkä poikkeuksellisen hyvin, että sitä mikä on omaa, on hieman vaikeahko ja "noloa" alkaa tekemään ja kehittämään. Ja varsinkin jos se on jäänyt ihan lapsen kenkiin niinsanotusti. Mutta jos sitä ei siitä kehtaa kehittää niin...se ei kehity !!
Ällistyttävää. Mutta totta.

Te tuhlaatte aikaamme, tällä kaikella päälleliimatulla Anglo-Jutku roskalla ja paskalla !!


Kiitos 1917 - 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti