tiistai 4. marraskuuta 2014

Raiskailevat Jamaikattaret

Hah haaa.

Oooooul rait. Jamaikan neekerit on tehneet "uuden" aluevaltauksen ja siellä on naiset alkaneet raiskailla miehiä !!!

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288759482711.html

Nais.

(Johtuu uskoakseni valkoisista, vihaisista, länsimaisista nuorista miehistä ja heidän esiesiesi-isiensä "synneistä". Ei nää neekerittäret muutoin noin käyttäytyisi ! elukka parat ! ....joutua nyt, tuolla tavalla....ottamaan pippeliä väkisin !! ..voi jumalauta ! kyllä se on kauheaa.. perkele teitä valkeat saatana ! )

Kyllä näille nais / neitoparoille pitää löytyä täältä, Kaikkien Maailman Ihmisten Yhteisestä Kodista eli "suomesta" omat tilat !! ja ha-la-valla tai ilmatteex. Joku linna vaik tai ainaskii hirsimökki tai jokin.

Ja vuolaat anteeksipyyntelyt ja positiivisesti (esim minä ! ei mitään, tattista vain ! ei tartte ees kiittää. Ihan mielellään tästä väistyn!) syrjitty suomijuntti saa poistua mielellään kiitos, työstään ja luovuttaa sen näille uhreille eli näille naisille jotka Valkea Pahuus on tuollatavalla ajanut saatana raiskailemaan !! epäonnisia / onnekkaita ? miehiä.

Joku käytetty (vai eeii...ee..emm..nii-i nii-i ..niin on joo, en tiä kehtaaks sitä sittenkään antaa, käytetyy!! ulkkikselle !?) ....no uusi, -uusi autokin olisi ihan kelpo korvaus kyllä, mielestäni.
Vaik joku nätti Nissan tai Matsda tai miksei Mersukin ?

Tai limusiini ? ....Royce ?... jotain siistii ja hienooo !!! oooo.

Ja Ai-founit kaikille !! Vaikka Saunalahen tais Elisan liittymillä ja ilmaiset kk-maksut tiäteskii. Eli ei maksuja siis.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti