lauantai 1. marraskuuta 2014

Isaac Elliot ?

Hei !

Minun on pitänyt tätä puida jo jonkin aikaa... mutta ; onko tuo saatanan piltti, tuo Iisakin Eliotti, nin onko se saatana suomalainen !!??!

Mtääääääääh vittua !!!

Mitä-saatanan-vittua !!? What the actual fuck !!??

Vittu mä vihaan sitä kakaraa jo nyt. Saatana.
Mi...mit..mitä te oikeen meinaatte ? hei !?... mitä tämä tällainen pelleily oikein on olevinaan ?
Esiinmarssitetaan jotain tenavia jotka ei kuuluisi vielä edes tarhan ulkopuolelle ja niistä aletaan sitten leipoa jotain vitun "tähtiä" ..?..vittu..ampukaa ittenne !! Bitsh killjoorself !

Siellä se viilettää, takki auki ja tukka hulmuten, vaikkei ole kokenut vielä edes ensimmäistä erektiotaan !! Naurettavaa.

Mitä vittua!! mitä vittua voi tuon -ikäisellä ja kokoisella ja ...laisella..?... olla saatana "sanottavaa" ?!?! Häh ?! kysyn vaan.
Huolia leegopalikoiden kanssa ? pikkuriikkisten tyttöapinoiden huoneeseen pääseminen ja pienen pimpin hively ? ...vai mitä ?!?!
Kuinka tuhlata kaikki Helsinkiläisen bissnessfaijan antamat fyrkat ? Helllsingin kuumassa (kylmässä ja likaisessa ja säälittävässä) yössä ?! Millä jahdilla purjehtia tänään Vaasaan ?
....riittääkö pituus Angriböödz huvipuiston ...tikanheittoon tai johonkin laitteeseen ? siihen missä saa kivittää Stubbia. (Sitä vois kokeilla kyllä).
Paljonkon jäde maksaa ?

Khamoon !!

Haistakaa saatana vittu !! Fak juu ool.


Vittu, että minä sitten vihaan tuollaista!! ja noita vitun keikaroivia ja omahyväisesti hymyileviä typeriä vekaroita joilla on kaikki hyvin ja joille pedataan Suurta Tulevaisuutta !! Entäs minä saatanan läskipäät !!? perkeleen paskapäät ?! Whadabaut-mii !??

Taas tuota typerää heterokloppi "enxmäookkinsöötti" jurnutusta. Yök !!
Fak it.


"Länsimaille kuten suomelle" *tihihihihiiiiii...tikahtuu nauruun*..ahahahaaaaaa..aaaaaaahaaaa...niin siis..oijoijoijoijoijoijoijoi aahhh, niin siis ns länkkäreille on jäänyt vähän vaihde / levy päälle, tämän artisti ja musiikki ja albumi ja musavideo jutun kanssa !!
Ettekö te todella käsitä jollen minä tätä erikseen sano, että : se aika on mennyttä !! se oli ja meni !! Se oli oman aikansa villitys ! Vitut sitä tarvi enää tekohengittää.

"Aika aikaa kutakin"...."sanoi (kuulemma) pässi, kun päätä leikattiin".

Eikä nykyihmisillä, saati sitten nuorisolla -ole mitään sanottavaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti