tiistai 11. marraskuuta 2014

Rivi Kommareita & nappausyritys

Tässä Maailman Johtavat Marxistit katselevat taivalle, siellä tapahtuvia Toisinajattelijoiden Taivaallisia Teloituksia (heidät paiskataan surutta alas, ilmalaivasta) ja heistä tehdään myös samalla veistosta. Veistos tulee sekä P-Koreaan, Kiinaan, että Amerikkaan. Kaikki sitä katsovat teloitetaan, hetimiten.


Siinä ne on, kaikki maailman (johtavat ainakin) Kollektivistit, kommunistit, Maoistit, Marxistit, Stalinistit, nätistä rivissä. Sulassa vosussa. Tarkoitin siis "sovussa".

"Sopu sijaa antaa" sitä sanotaan. Ja Toverit myös. Sanon minä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014111118826084_ul.shtml

Mutta vakavasti ; nyt on Maailmansota 3 lähempänä kuin koskaan !! Vladimir "Seivästäjä" Puuttin nimittäin uskalsi ja kehtasi yrittää kidnapata Kiinan ykkösmuijan, kietomalla tämän jonkinlaisen säkin tai huovan sisään kuten Borat elokuvassa tehtiin Pamela Anderssonille.

Kukaan ei tiedä mikä häneen (Puuttini) meni tai miten hän oli aikonut paeta paikalta, mutta järkytyksestä kestää tovin toipua.
"Ehkä hän ajatteli heittää jotain ninjan-savupanoksia maahan ja siinä, kaiken sekasorron seassa sitten vain...junou...liu´eta paikalta vähin äänin. ´Poistua takavasemmalle´ kuten sanotaan".
Sanoo Kiinan yhdys-miehemme Gjööran Pultti.

Temppu ei kuitenkaan onnistunut joten Puuttin joutui häpeissään katselemaan koko lopunkin, tylsän, esityksen paikallaan istuen ja teennäisesti "hymyillen" tai näyttäen ainakin normaalia vähemmän kivikasvoisen ärtyneeltä.

Hän kuitenkin poistui paikalta suht äkkipikaisesti heti etiketin ja olosuhteiden niin salliessa, kuten tulevaisuuden Suomi EU:sta.

Ei ole tietoa mihin tämä johtaa vai johtaako mihinkään, sillä Kaikki Rakastavat Puuttinia ja Kiinan ykkösmuija on yritetty siepata jo niin monenmonta kertaa, ettei siitä jaksa kiinnostua edes "Harmaat" (muukalaiset [he tyytyvät toistaiseksi vain niihin lehmiin yms]).

Sitäpaitsi, Kiinamuija varasti Puuttinin viltin / perunasäkin...joten...ool-in-ool..... win-win.

Allest Klar.

Fuck you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti