torstai 13. marraskuuta 2014

V.H Goes America

Katsoin tuon Ville Haapasalon Amerikan seikkailunkin taas. Osa 7/8. Siinä virtsattiin taas, moukkamaisesti, pellolle.
Ei voi olla vittu totta.
Mikä juttu se on?... mikä se oikein on? jokin mielenilmaus via? kusta Amerikan kaikille pelloille?

No... jokatapauksessa. Ville on niin isoksi ja kännisen pöhöttyneen ryssän näköiseksi körilääksi ilmeisesti yllättävän tunteellinen ja herkkä (tai aika hyvä näyttelijä). Sehän porasi miltei, sitä uhkapeliämmää ja sen edesmennyttä sisarta, siellä Lasvegasissa. Amerikan ja Maapallon perslävessä. Yököttävässä läävässä joka kuhisee kortti"haita" (huijareita), huijareita, mafiosoja, ja huonoa makua. Yök.

(Ja huoria ja sekalaisia rikollisia. Eli eräänlainen pienoiskokoinen Amerikka siis).

Ohjelma oli oudon pätkitty myös, tai ainakin se (luultavasti) koko sarjan mahtavin ja paras ja suurin juttu eli Suur Kanjoni, Grand Canyon. Se lähinnä mainittiin ja kuvattiin vähän Villen punertavaa ja kännistä ryssäläistä turpeaa naamaa ja nenää. Ei kanjonia. Mitä vittua ?!

Rahat takaisin, kiitos !

Ville myös meni jonkun suomalaisen vitun noita-akan juttusille, niille, kotiin. Hävisi rahansa(?) jollekkin vitun epätoivolta haiskahtavalle persaukiselle korttipelurille ja... ja ja... mitäs muuta se teki.. käski jotain muijaa lisääntymään ja ei paljon muuta.

Odotan innolla finaalijaksoa !!
Siinä se luultavasti kävelee vähän Losissa (jossa kuulemma lähinnä autoillaan, siellä EI kävellä!) ja käy tuijottamassa rannalla, ehkä merta tai jotain, ja toteaa jotain ja se on siinä, Villen ameriikan matka ! Ja se auto (toivottavasti) ajetaan suoraan sulattamon uuniin ja metalli....neste?...sulametalli....mönjä..no, junou, whateva... se... tiputetaan ehkä kuumailmapallosta suoraan valkoisen talon katolle tai Obaman syliin.

Ville lahjoittaa ne buutsinsa jollekkin vitun "kylpysuolasta" seonneelle "hoobolle" joka syö ne. Ja stetsoninsa hän ehkä säästää kotiin, tuliaisiksi. Eli Venäjälle.

Tosin yksi kiinnostavanoloinen juttu siinä kyllä on ! nimittäin ; siinä haastatellaan Robert Davia... joka puhuu / karjuu saatana suomea !! Hahhaahhaha, uskomatonta.



Torilla tavataan !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti