sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Oppitunti Raakalaisista

VAROITUS ! Tämä on todella brutaalia "K-18" (tai sitten kun tunnet olevasi valmis tsiigailemaan ruumiita ja suolia ja muuta) materiaalia jota ei ole mitään ...hirveän järkevää syytä edes katsella !!!

 http://www.liveleak.com/view?i=666_1414847845 - Tiibetin kilipäiden kuolleiden käsittelyä.

vittu mitä elukoita !! Enkä puhu noista korppikotka paroista joille nämä vitun raakalaiset syöttävät omat lähimmäisensä. Yök !!
Olen aina inhonnut aasialaisia (josko sitten tykkäänkin Nipseistä osittain, mutta on nekin silti vain apinoita vaikka kuinka hyvää laatu-luokkaa) eikä tämä video ainakaan muuta käsitystäni niistä saatanan kylmäverisistä brutaaleista raakalaismaisista vitun kilpikonnaihmisistä ja sammakonpäistä.

Tätä ette totisesti Madventuresissa nähneet !!
Siinähän oltiin niin polleena, niin polleena tämän ´jalon ja luomun´ ruumiidenhävittämisen puolella ja Riku söi saatana nakkeja!! jossain kukkulalla, juontaen samalla ja käsitellen juurikin tuota touhua tuossa videossa.

Taas kerran..... .....se mitä luetaan tai kuullaan, EI vastaa sitä mitä voidaan nähdä !!
Vasta näkemisellä on paskankaan väliä.

Tuossa filmissä mm leikellään ruumiita ihan muina miehinä ja syötetään ne korppikotkille. Eli jos et välttämättä halua katsella sitä nyt ja myöemmin "luupilla" päässäsi... älä katso koko paskaa !

Saatanan vitun pakanat !

* * * * *

Ja sitten vielä annos neekerien uskomatonta väkivaltaisuutta ja tyhmyydestään kumpuavaa silmitöntä brutaaliutta.


http://www.liveleak.com/view?i=df2_1414795133

Edes minä en katsonut tuota äänten kera, koska en halua kenenkään viimeisiä sanoja (millään kielellä) pyörimään päähäni.
Mutta kyseessä on siis teloitusvideo jossa jotkin älyltään melko kääpiömäiset "ihmis"-hirviöt teloittaa esimerkillisen kylmäverisesti jonkun pariskunnan, kadunreunaan, kuin jonkin tautisen rotan. Ilmeisesti he kuluttivat viimeiset sanansa ja hetkensä pyytääkseen edes kvantin verran ymmärrystä tai armoa näiltä "väärinymmärretyiltä Moniosaajilta kultamunilta" mutta..... kuten videosta näkyy!! sitä ei herunut.

Kuten joku kommentoija sanoikin, tuo vaikutti uusien jenginjäsenten "initaatio-riitiltä" eli "vihkimys riitiltä" tai miksikä ne vitun hullut tuota itse sitten kutsuukin. Eli tapa tuo tai se ja se ja olet kova jätkä ja mukana meidän jengissä. Sitä samaa paskaa kuin aina ja kaikkialla missä elämänmuodot on 2-jalkaisia ja ruskeita. (Kyllä valkoisissakin on murhaajia.... mutta helvetin paljon vähemmän ja ...entä sitten?! mitä se tähän liittyy mitenkään !!? saatana saivarteleva Marksistipaska !?!? haista vittu ja häpeä !!!)

Tätä sitä sitten ennenpitkää tuodaan maahan. Kun ei käsitetä eikä haluta hyväksyä Rodullisia tosiasioita ja sitä, että mikään ja kukaan ei muutu !!
"Sitä minkä luoja on vääräksi / käyräksi luonut, ei ihminen voi suoristaa". -sanovat raamatussakin.
(Siinä ei tosin ole tuota kauttaviivaa. En vain osannut päättää noiden kahden väliltä. Joten pistin molemmat!).

Kaikkea hallitsee "essenssi". "Sisin". Se aina siellä kaiken alla muuttumattomana pysyvä, 1 ja sama, PerusOlemus. Jos et tätä käsitä tai hyväksy.... et tule ymmärtämään laiffia kovin hyvin ja syvällisesti ja tulet joutumaan huijatuksi kerta toisensa jälkeen, aina vaan ja uudestaan, koko loppuelämäsi ajan. Ja jos tämä johtuu siitä, että et halua hyväksyä sitä niin.... sry, mutta tavallaan ansaitset kaiken mitä se tuo mukanaan.

Pohjavireeksikin sitä voisi kutsua. Ja kaikki rodut palautuu siihen AINA !!!! Se on vääjäämätöntä kuin kuolema itse.

"Sinne mistä kaikki alkoi, kaikki päättyy" kuten elokuvassa "Wasabi" sanottiin.

Ja jos kyseessä on helvetistä siinnyt peto.... mihin oikein luulit sen palautuvan, vitun valkoinen höynä ?! Taivaaseenko kenties ?!! HAhaaa.

Nekrut on nekruja. Nekrut on tyhmiä ja arvaamattomahkoja ja suurilta osin kuten ryssätkin -hulluja.

Tällaisia juttuja ei autistiset kotikutoiset "hipit" taida juurikaan käsittää kun he kiimaisessa teinivihassaan haluavat täyttää "oman maansa" vierasmaalaisilla ja suvaita sitten niitä niin, että hyvää tekee.
Kostaakseen jotain (riipunee tyypistä mitä) mitä on kokenut tässä maassa. Mutta nuo kädelliset / apinat / ihmis-apinat / nilviäiset / demonit .....ne on ihan oikeasti tuollaisia. Saatatteko käsittää ?!?! Marksismin mädättämien aivojenne voi sitä olla vaikeahko käsittää, mutta.... asioilla ja olennoilla ON !!!! (sanokoot Aasian valkopartaiset ja viisaat ja pyhät makakiapinat mitä vain!! ja haistakoot vitunkin siinä sivussa!!) oma pohjavireensä ja perusluonteensa ja ne palaavat niihin aina!! aina !! kuin alkoholisti pullolleen. Ei se siitä mihinkään muutu, ja jos et tätä käsitä olet tyhmä ja todennäköisesti http://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4heisriippuvuus  <=== tuota.

Vittu...tuollaisillekko saatanan typerille, tatuoiduille vitun mielisairaille kehari apinoillekko te todella haluatte luovuttaa, tämä(kin) maan !?!? Tämän ..maan joka on ollut tähän asti !! hyvin rauhaisa tuossa suhteessa ja joka oli kokonaan meidän. Ei piiruakaan nekrujen ja somalien ja brasiliaanojen (mitä sitten ovatkaan. e.v.v.k) tai kenenkään muiden. Ei noiden ylitsepursuavien likaisten ruskeiden paskavyörymää muistuttavien massojen. Jotka, paljolti juurikin kuin mutavyöry, tuhoavat ja hukuttavat alleen kaiken minkä yli vyöryvät -typeränä, ajattelemattomana, tunteettomana murhaavana massana. Niin ja : raiskaavana.

Nämä eivät ole vain sanoja ruudulla tai kyber-avaruudessa !! Nämä ovat jokapäiväisiä todellisia asioita ja tapahtumia näiden rusehtuneiden perseenreikien ympärillä. Ja se kumpuaa ainoastaan ja vain niiden mädästä ja ontosta sisimmästä. Jossa asuu tyhmyys, pimeys ja pahuus.

Tästäkin lisää "Suuressa Neekerinumerossa". Jahka saan sen kirjoitettua valmiiksi. Jahka saan aikaiseksi.


~Fuck~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti