sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Teuvo Hakkaraisen "Roast"

Jos ette saa unta ja haluatte toisaalta vaipua uneen ja toisaalta turhautua lähes ärsytykseen asti, niin ...miksette katsoisi tätä : Teuvo Hakkaraisen Roast

Tosi huonoa.
Toosi tosi huonoa.
Kuten Suomi-Roast on.

Jos ei toimi Ständappi niin ei toimi kyllä tämäkään, tyhjyyttään kumiseva puiseva farssi.

Nuo kaikki videon keräämät kommentit onkin jo aika hyvä suuntaviitta tälle vitun typerälle räpellykselle.

Minähän olen tätä aihetta kolunnut ja jankannut ja läpikäynyt tässä blogissa useasti ennenkin, mutta täytyy silti ihmetellä taaaaaas, että .... millä vitun helevetin ihmeellä ne saa tuonne aina jonkun nolaamaan itsensä ja vetämään mahdollisen julkisuuskuvansa ja maineensa paskapöntöstä alas ? sille tasolle missä nuo vakiovieraat siis jokatapauksessa jo ovat ja odottavat, että sinne helvetin kehälle lankeaisi jotain muutakin, jotain saalista, jotain minkä mitätöidä pelkällä läsnäolollaan, ja alistaa sitten inhottavalle, rivolle ja lahjattomalle, typerälle sadismilleen.



"Juujuu...kylläkyllä...iha...ihan hauskaahan tää on.."

"..haaassua hassua juu..."

"...haaass...*krooooh pyyyh*.."

"Tsiyyyh..tjiiiyhhhhh..niih...hei.. tajuuttex te perkele ! et mä oon kalju apina?! hä !?! ....mä olin linnassa !! ..panenxmäteitäperseeseenvaihä !? hä ?! "

"...................................?.................!........?........................Zzz.."

Kuka hevon vittu tuo ^^ on ?

Tässä kuvassa aina niin "hauska" (tylsä ja säälittävä ja ehdottoman -myötähävettävä- !!) JiiPee ..jotain, katselee puhujapöntössä leiskuvaa valoa kuin neekeri valkoista pillua ja ...on ajatuksista täysin tyhjä! vapaa !

Itse Pää Piru ottaa hömpsyt sillä ..huh!! kyllä se niin, tuo nauru, koettelee paitsi vatsalihaksia myös kardiovaskulaarista kestävyyttä !!
Vittu, että nämä Suomi-Roustit tekee pahaa. Ihan aidosti ja oikeasti. Ja luultavasti aiheuttaa niitä lukuisia murhia esim prasiliassa ja missä vain missä vuuduusta ja lannanhajusta seonneet mielisairaat neekerit kaahottaa pitkin katuja murhanhimo silmissään kiiluen ja veitset tanassa ja aseet esillä.

Tuolla Suomiroust Areenalla eli Stadin Apollossa ilmeisesti, ensinnäkin kaikuu ihan suht ...tarpeeksi? ja siellä on selkeästi kuultavissa kaikki äänet joita EI pitäisi Roust-lähetyksessä tai juutuub-sessiossa kuulua eli ...junou..kaikki !! Yleisön hengitys ja sydämmenlyönnit, naapuritilassaolevien mahdolliset piarut, jokainen yksittäinen helähdys ja kolahdus (jotka luultavasti tulee JiiPeen päästä) ja kaaaaikki "ambientit" ympäristön äänet !! Siellä on siis lyhyestisanottuna -ihan vitun kolkkoa !!
Tunnelma on kuin jossain vitun... irstaassa kappelissa tai jossain ...jossain missä kaikuu ja on hiljaista ja tylsää ja jossa kaikki laukovat päättömiä ja ajattelemattomia hävyttömyyksiä toisilleen ja välistä joku känniääliö huutaa taustalta jotain. "Näyttäkää tissit!" tai jotain.

Hyytävän hirveää !!

Minulle ainakin meni kyllä Teuvo "Teukka" Loiman-Leiman-LoManista maku. Se oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin surkeaa.... niiin huonoa, että.....että !!

Teuvokin on itse tuossa omassa osuudessaan ihan puissa ! Totaalisesti. Mikä onkin sahamiehelle sekä sopivaa, että tuttua, mutta se ei kuulu roast-areenalle. Teukka mm halusi  sanoa "pakkopullaa" mutta päätyi sopertamaan ja sölköttämään "papa..papapapapapa pallopullaa". AaaaaaaaaaaaaaahaHHahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! "pallopulla" !! mitä SE on !? Jotain vitun Viitasaarelaista herkkuako !? wahauu !! Täytyypä mennä makustelemaan !!!

"Makumatkalle maailmaan .." ...ääriin. Viitasaareen. (Se on jossain !)

Kukaan ei juurikaan (en siis todellakaan!! katsellut tätä kokonaan vaan ihan pieniä pätkiä sieltä täältä ja jo se oli ihan liikaa) ollut taaskaan viitsinyt valmistautua ja joutuikin hölmistelemään suuren osa puheestaan jos ei sopertanut ajatus ja kirjoitus ja päättely ym -virheitä. Joutuivat selittelemään mitä tarkoittavat... selittäviä lisäyksiä vitseihin...ei hyvä.

Teuvo Tietää itsekkin olevansa niin vitun puisevan tylsä, ettei edes yrittänyt olla hauska vaan pilasi iltaa yhä entisestään käyttämällä loppupuheenvuoronsa puhumalla pelkkää typerää paskaa, mistäpä muusta kuin ......poilitiikasta !
Jee !!
"ja nyt vähän politiikkaa...ilman huumoria!!"
Vittu mikä idiootti !!
Vittu ..VITTU SE ON ROAST !! EIKÄ MIKÄÄN ILMAINEN TILAISUUS MAINOSTAA TYMPEÄÄ POLITIIKKAANSA !! SAATANAN TOLLO !
Toisaalta..... odottiko joku häneltä "politiikkaa...huumorilla !"..?

Teukka näytti jatkuvasti palaavan puheessaan johonkin "kahteen naiseen" Persujen kokouksista. Voin kyllä hyvin kuvitella ne, miehennäköiset vitun PerLooks hirviöt mitä hän tarkoittanee. Toinen sata, toinen kolmesataa -kiloa, korkeat ja laakeat isot otsat, huono iho, ruskeat ja vähälukuiset hampaat, käkkärä blodattu tukka, kuteet uusittu viimeksi 80-luvulla, niminä ehkä "Sirkka" tai "Sinikka" ja "Soile" tai "Pirkko" tai jotain muuta yhtä tyhmää ja turvenuijaa.
Yäk.

Huoh.

Teuvo ei osannut lausua edes sanaa "ahkera" !! aHahhaaa vaan sanoi "ahtera" !! HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ja juurikin puhuessaan homo-Teuvolle ! ja Hetero-Teukkaa haukuttiin ilmeisesti koko ilta "homoksi" ja "epävarmaksi heteroksi". Kiehtovaa..."Froidilainen lipsahdus" kenties.?...

Hakkarainen myös sanoo suojautuvansa Teuvo Lomania vastaan "peltihousut jalassa".
Tämä mies on Kansanedustaja.
Kuuluisa Poliitikko.

* * * * *

Minua inhottaa myös tuo, että näissä plagiaatio, näennäis, sianpaska "rousteissa" tuo JiiPee...joku, taputetaan ja hurrataan aina lavalle kuin jokin suuri sankari ja odottamisen väärti hauska henkilö. Se ei yksinkertaisesti ole hauska !!
Vittuako sitä taputatte saatana !? hävetkää !!

Vittu tuo vitun partajeesus pitäisi vain taluttaa klubilta ulos, kahden rotevan cro-magnon zombien kummallakin puolella. Ja vaikka, siellä takapihalla / kujalla mihin hänet sitten heitättekin, vielä varmuuden vuoksi potkaista mahaan.

Tämä kuva on kaikenkertova.

Teuvoa (homoteuvo) alkoi, ymmärrettävästi, myös oksettaa ja hän kääntyikin yrjölle yhdessä vaiheessa.

Tämä oli niiiin häkellyttävää ja brutaalia tykitystä ja pommitusta, että olo oli kuin olisi ihan tyhjentynyt...

...puhujapönttöön.





Vittu mikä känninen, jurrinen, juntti.

Jokha lausuu jotkhut sanat vähän tuollain kräheästi ja tuo mieleen välillä myös Svartsennekkerin. Molemmat kai yhtä vitun tyhmiä taulapäitä. Tosin varsineekerihän on ziljonääri ja ultramenestynyt... tuo taas on.. Teuvo Hakkman...Loinen..Loman-Hakkarainen.. .?!... mikä vittu se on ?...

No oli mikä oli. Kamalaa oli.

Jostain taksimatkasta se jotain selitti... bandiittien kerhotiloihin..?...

Kuten sanoin ; jos ette unta saa niin ...miksette katsoisi tätä ? (paitsi siksi, että se on ihan paska. Ja tylsää).

Summa Summaarum: ottakaa unilääkettä tai jotain yrttiteetä tai itseltänne suihin. Kunhan nukutte.
Toisaalta.. mitä minä siitä välitän?...helvettiäkö minä täällä edes taas puhun?... w t f !!? tehkää mitä lystäätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti