sunnuntai 16. marraskuuta 2014

YLE:n jumppaa

Katsoin tuossa aiemmin päivällä YLE:ltä jotain laskettelua / voimistelua. En ole pitkään aikaan nähnyt mitään niin tyhmää ja mitään mikä saa oloni yhtä vaivaantuneen tyhmäksi kuin se jumppa / voimistelu !!  Hahahaha vittu se oli typerää.
Suomalaiset. Se ei oikein sovi teille. Meille. Suurimmalle osalle.

Ja minä puhuin täällä yksin jo TV:n ruudullekkin... kun... mikä vittu siinä on, että aina kun niiden jumppapimpittärien pimpat ym tulisi oikein kunnolla näkyville ja ruutuun, pitää jonkun vitun mäntin (ohjaajan) vaihtaa kuvakulmaa !?!?

Puhuin jo itsekseni, että "perkele!! ...näyttäkäää nyt niitä perseitä, lähikuvassa!..saatana!!".

Mutta aina se "tsuumataan" kauemmaksi kun ne kiiltelee ihanasti tuossa lähikuvassa, kireissä avaruus-ajan trikoissaan.

Niitä jaksaa aina kyllä katsoa, niitä piukeita ja kireitä, kiilteleviä ihonmyötäisiä asuja. Nuorilla naarailla, jopa "lapsilla" (mitä siinäkin taas oli) ja katsoa josko ehkä ...jossain olisi tarjolla "kamelinvarvas" tai jotain muuta. Yksi pieni pakara siinä kyllä vähän vilahti, mutta muuten ihan peruskamaa.
Pehmopornoa. Sitähän se On. Eikö ?

Mutta vittu, että se oli myös tyhmää. Varsinkin ne alun esitykset. Tsiisus !! Se ihan sattui. Sattui dee-än-aahan asti.

Ja ne ihan varsinaiset lapset, siinä lopussa. Ne oli kuten lapset aina, ihan täysin pallohukkaisina ja hölmistelivät ja makoilivat vain siellä lattialla, muina miehinä. Ja se finaali biisi oli ihan totaalinen lässähdys. Mutten katsonut koko rainaa, ja vieläpä äänillä. Vain pätkiä.

Ne ihonväriset asut oli kyllä hyviä, kiitos niistä. Ensikerralla.... miksei läpinäkyviä ? ne olisi myös, ihan oikeasti!! (en yritä huijata teitä näyttämään pimppiä!), mitä Moderneimpia ! Samanlaisia kuin "tähdillä" on tuolla punaisilla matoilla ja palkintogaaloissa ym.




Jotain tällaista ^^ .

Ja jottei vain naaraita käsiteltäisi niin lopuksi vielä miehisempikin kuva.

Joku käkkäräpäinen mäntti ja Teuvo Hakkarainen? vai Tauski? en osaa sanoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti