maanantai 3. marraskuuta 2014

Rämsin uus ohjelma

Kordon Rämsistä alkoi taas uusi ohjelma.

Katsoin sen.

Siinä oltiin, missäs muualla, kuin Maapallon yhteisellä kaatopaikalla eli "Intiassa". Intiassa haisee, se on hyvin tunnettu fakta.

Mutta asiaan. Siinä joku Intian berberi sanoi Kordonille, että "nyt saavut intian puhtaimpaan keittiöön" !! Ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... oh hoh hoh hoh hoijjaa... on siinä äijällä pokkaa...mutta siis jokatapauksesa..niin "intian puhtain keittiö" !!

Se ei ollut puhdas  !!

Iteasiassa saattoi olla jopa vähän likaisempi kuin ne kadut missä ne muut teki ruokansa, likaisten varpaidensa välissä ja jalkapohjiensa läheisyydessä.

Tuo kyseinen keittiö näytti jäähallin vessalta ...circa 1989 tjns. Mutta siellä oli enemmän kärpäsiä. Joka jumalan kattila ja kokki, oli kärpästen päällystämä ja  reunustama .....ja ellen väärin arvaa, tehdään niistäkin elukkaparoista myöhemmin jotain keittoa tai "raitaa" tai tandoorikänttyä, mitä lie.

Intialaiset kokitkin luultavasti, kun kamerat ei pyöri, lätkii niitä niillä vitun liskonkielillään suoraan ilmasta suuhunsa jolleivät jo livo jotain paskakasaa (koiran luultavasti) "ravintolan" ulkopuolella.

Siinä joukkio jotain Intian merkittävimpiä ruokakriitikoita yms, kehtasi miltei haukkua Gordonin kokkauksia tai ainakin alikehuivat niitä.

Intialaiset !! jotka vittu itse syövät saatanan rotat, ...rottia viemäristä ja kadulla !! Ja keittävät kokonaisia koiria ja varmaan toisiaankin. Ja kehtaavat lähes haukkua sellaista suuruutta kuin Gordon Ramsay !!

Jos mitään, olisi heidän pitänyt olla aika vitun kiitollisia ja otettuja siitä, että moinen iso valkoinen ja kuuluisa kokkismies tulee sinne heidän tautien ja syöpäläisten ja syövän yms riivaamaan kaatopaikkaansa nimeltä "intia". Syytä olisi ollut levittää punainen matto ja hieroa kordonia aina kun hän pysähtyy tai istuu johonkin.

Mutta ei. Häntä piti pitää huono kokkina ja tyhmänä.

Sellaisia ne on ! intialaiset ! "Maailman ´Rasistisin´ Kansa".

ja ne niiden häät ! vittu vieraita minimissään 500 tuhatta !! Ei ihme, että niitä on kohta koko planeetta täysi ! ja siitäkin tullaan syyttämään meitä valkoisia ja syytetäänkin jo, par´aikaa.

Ja kuten aina kun joku valkoinen ja ylivertainen elämänmuoto menee noiden villien sekaan, ne kaikki vaan tuijottaa !! sekä sitä itse esiintyjä-juontaja-tähteä, että ympäriinsä. Niillä on aina sellainen hämmästynyt ja vihainen ja tyhjä katse. Kaikkea tuota yhtä aikaa.
Kuin Ändi Mäkkoilla aikanaan.

Ne on kuin jotain huumattuja "Kaliman" seuraajia (indiana jonesista) jotka janoavat vain verta ja kuolemaa kuten muslimit, ja odottavat kameroiden sammumista jotta pääsevät iskemään. Suoraan kaulavaltimoon tai johonkin.

Kuten se joku heimoakkakin siinä savikylässä missä kordoni kävi, kuten kordoni itsekkin sanoi -näytti se akka lähinnä kuolleelta. Vittu se oli pierussa !!
Hohohohoouuuuliii faaak.

Vittu, että siinä on totisesti yksi kurja maa !! Intia.
Nehän itse uskoo karmaan kuten matruunakin ja että sen avulla joko kohoaa tai laskee olentojen arvoasteikossa ja hierarkiassa. Ja että mitä valkoisempi sen ylempi ja että mies on naista ylempi jne yms. Mutta ...miten ne ei, kaikista maailman olennoista, näe sitä, että ....he elävät Intiassa !! Vittu Iiiiiintia !! Intiassa !!!
Sen on oltava ...luultavasti jokin Brahmiinien / Hindujen ja myös ihmisten, helvetti !! Kannattaisi kai tehdä kaikkensa päästäkseen sieltä pois ! (mutta ei meidän maahan !! täällä on jo täyttä. Kiitos kiinnostuksestasi kuitenkin. Ota keksi ja ilmainen pinssi !)

Todennäköisesti ne söisi sen pinssin ja asettaisi keksin jalustalle tai "pyhättöön" ja palvoisi.

Eniwei... minua kuvotti (tässä kirjoituksessa ei muuten, mainittakoon, ole mitään erityistä järkeä tai sanomaa tai "pointtia" ! kunhan ...kirjoitan. Tämä on kai arvostelu tuosta ohjelmasta) se, että Gordon saatana ihan oikeasti söi niitä kaikkia mössöjä ja mömmöjä ja sössöjä mitä siellä sille tarjottiin... lattiaa pitkin ! Tai maassa ja hiekassa, missä ne paikalliset on, asuu ja elää. Kuten neekerit afrikassa.

Ja kuinka ne vitun vatipää apinat saatana teki ja veivasi ja vatkasi ja hämmensi kaiken aina paljain, likaisin käsin !! Hyi helvetti.
Ei ihme, että kaikki maailman taudit on kotoisin sieltä ja afrikasta.
Ne...ei ...vain..... käsitä mitään. Minä ihan säälin niitä. Miksette te ikinä käsitä mitään ?!
Hei ?! khamoon !!

Sen verran voin kyllä todeta jotain hyvääkin, että (paitsi että tuo ohjelma vaikuttaa oikein lupaavalta ja ihan katsomisen väärtiltä) olen maistanut tuota "Bater Chickeniä" eli "voi kanaa" Stadissa ja se on kyllä kieltämmättä ihan vitun mahtavaa !! Aivan helvetillisen hyvää. Ja se tuskin on lähellekkään sitä aitoa ja alkuperäistä ja originaalia ja tuoretta ja verevää.

Se on kyllä totta, että joillain apinalajeillakin ON hyviä ruokia !! Se on ....aika metkaa, mutta totta. Hämmentävää ja outoa... mutta siltikin kyllä totta.
Onhan niillä Kebabkin. Ja Kiinalaiset yms on toki maultaan hyviä, ne versiot mitkä on meille räätälöity (ne EI ole oikeaa Kiinalaista !!) mutta niiden hygieenia ym on ...vähän jotain muuta. Ja ne käyttää sitä vitun "ms" tai "mg" ...tai "msg" tai "mgs" tai "gsm" -mikä lie!! maustetta. Joka tekee olon aika vitun oudoksi. Se on aika puuduttava trippi, ja se on myös epäterveellistä maustetta tai mitä se oikeasti ikinä onkin. Ja tämä on tieteellisesti todistettu fakta !!
Se on vaarallinen aine, mutta sitä Kiinalaisruuissa ja muissa asiaattisissa sörsseleissä käytetään yhä edelleen. Niinkuin ennen käytettiin oopiumia ja heroiinia lääkkeinä ja pieniä annoksia muistaakseni jopa syaniidiä tai jotain vastaavaa. Ja tietysti elohopeaa !! Ahahahahaaaaa ....vitun typerykset !! Valkoiset typerykset. Silloin vaaleilla meni huonosti, ei voi muuta sanoa. Ei meillä täällä ylhäällä kai, lähinnä angloilla ja muilla kaheleilla.

"Konstit on monet" ..."sanoi akka kun kissalla pöytää pyyhki"

No, mutta... eniwei ...... mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pidän ihan suht PerusSuomalaisia perus-ruokia parhaina. "Vanhassa vara parempi" kuten sanotaan.

Onhan nuo exsoottiset ruuat aina välillä hyviä, mutta ...ei niillä elä !! Kaikilla lajeilla on mat safkansa ja "suutari pysykööt lestissään".

Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti