torstai 20. marraskuuta 2014

2 Keharia

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112018851730_uu.shtml

Jaha.

2 jotain vitun keharia on taas riehunut. Noin siinä sitten käy, ennenpitkää, lopulta, aina. Kun kyseessä on jonkinlaiset koulukoti / tarkkailuluokka / lastenkoti yms -idiootit ja ääliöt jne.
Niistä tulisi varmaankin vain päästää ilmat pihalle heti ensimmäisten merkkien ilkeydestä, välinpitämättömyydestä ja ylimalkaisesta pahuudesta, tultua pinnalle. Tässä on tulevia "Poliisin Vanhoja Tuttuja". Eli "elämäntaparikollisia" ammattireppanoita. Cro Simpanssi hylkiöitä.
Miksi tuollaistakin syntyy ? (tai tiedänhän minä sen MIKSI, mutta tämä on kin lähinnä "retoorinen" kysymys).

Onko tuollaisillakin jokin erityinen SYY elää ja olla olemassa ? täällä, haittana ?! ....ei erityisemmin. Ja se näkyy ja se tulee näkymään, ja kuulumaan ja tuntumaan.

Valitettavasti valkoiset on nykyään tyhmiä kuin neekerit ja uskovat, kuten neekerit, kaikenlaiseen taikaan yms paskaan ja kuvittelevat, että se mikä on nyt jotain, on tulevaisuudessa jotain muuta ! Eli ikäänkuin läjä sontaa muuttuisi ajan myötä, kuin viini vanhenisi, jotenkin merkittävästi paremmaksi ja oleellisesti ja fundamentaalisesti erilaiseksi ! Molekyylejään myöten. Ikäänkuin asioiden "essenssi", sisin, joskus ja jotenkin muuttuisi.
Se johtuu siitä, että te olette tyhmiä.
Typeriä.
Tyhmimmät mulkut mitä maa on ikinä päällään kantanut.

Läjä sontaa on aina : sontaläjä !! (tuli... tuliko tämä yllärinä? ....sry : / ...ei ollut toki tarkoitus hämmentää JA järkyttää!).

Jos vaikka esim....sanotaan nyt vaikka "koira" -"laskee kaapelia" pihallesi, niin oletatko, että a) "kaapeli" (uloste) muuttuu joksikin "ei uloste"eksi jossain vaiheessa ja b) itsestään ?! tai kenties jonkin taian avulla, jonka kai käy suorittamassa yöllä kun kukaan ei näe eikä kuule mitään, jokin maaginen lihava keiju ?! c) oletko tosissaan näin tyhmä ?!

Kyllä kakka on kakkaa, kaikkialla ja aina. Ja aika pysyvästi !!!

C´est la vie.

Mutta toisaalta, luullaanhan sitä niinkin kaheleita kuin, että neekerit muuttuu yhdessä yössä tai korkeintaan kahdessa tai ehkä kolmessa, valkoisiksi ja kykeneväisiksi -ei vain elämään valkoisten maassa ja tavalla ja toimimaan valkoisten seassa luonnollisesti ja hyvin, mutta uskotaan jopa heidän nousevan valkoisten tasolle ja (hahaha, kuulkaapa tätä!!) olevan niiiiiiiiiiin tasavertaisia, että he / ne pystyvät saatana jopa "kontributoimaan" eli antamaan jotakin lisää!! itsestään, "yhteiskunnalle" !! HAAhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vitun valkoiset !! Vittu te olette tyhmiä !! Mutta toisin kuin muut, te voitte valita toisinkin ! (useahkot teistä, ei kaikki).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti