perjantai 7. marraskuuta 2014

Vanhuksen piinaajat

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288761981186.html

Siinä niitä on, "puutarhalajike" versioita "ihmisistä". Cro-Sapiensseja.
Vitun kakarat.

Koulu(kin) on taas vain ynissyt ja nynnyillyt ja tutissut housuissaan, kyvyttömyyttään. On se nyt jumalauta jo perkele jos ei saada saatana muutamaa pahaista lasta taltutettua !!

Näin käy kun ääliöillä ei ole mitään tekemistä (koska älykääpiöt ei koskaan keksi sitä itse, koska nillä ei ole mitään päässään. Mitään millä ajatella ja olla luova yms. Kun on tyhmä .... riehuu. It´s that simple).

Ääliöitä mitä ääliöitä.

Kunnon rangaistus saattaisi tehdä terää, sillä tuollainen(kin) käytös voi olla oire tulevaisuuden "rikollisesta" tai pahasta, käytöksestä ja "urasta".
"Gangstatkin" alkaa aina jostain.

Täytyy kyllä todeta, että SE hyvä puoli niissä vaeltelevissa neekeri-mamu-jengeissä on, että ne saattaa tarjota tällaisille "Vaahteramäen Eemeleille" vähän vastusta. Jotain mihin käyttää ylimääräinen energiansa ja nuoria hampaitaan.

Puskii, puskii !!

Alan ymmärtää miksi nuoria miehiä on aina tupattu lähettelemään sotiin kuolemaan !! (Ja itse ne idiootit luulee olevansa jotain "hot shittiä" ja kuolevansa jonkin ihan-vitun-paskantärkeän asian puolesta..ja ...bwhahahahaaaa).


Summa Summarum : nuori saa kyllä olla ja tehdä välillä, vähän jotain vilunkia ja luihua ja hauskaa. Mutta jos toiminta "eskaloituu" ja organisoituu tuollaiseksi ajojahdiksi ja vainoksi..... on syytä ehkä stopata miettimään syntyjä syviä.



Ei ees nekrut !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti