torstai 13. marraskuuta 2014

S.O.A UJA osa.4

Sons Of Anarchy. Uusimman Jakson Arvostelu.

Aika hyvä jakso. Mutta nyt alan olemaan lopullisen vakuuttunut siitä, että kyseessä onkin kai farssiksi tarkoitettu komedia. Jo pelkästään se vitun italiaano-liero "Fränki" eli "Frankie" joka ammuttiin seulaksi (spoileri varoitus!) -jo sen se typerä vitun italiaano murjaani taikinainen lärvä ja ne typerät värjätyt "bulzarit" ja trimmatut viikset.... vittu se oli naurettava jätkä.
Se näytti enemmän homolta italialais parturilta kuin karkealta prätkäjätkältä.

Eniwei... taas oli ihan käsittämättömiä ja selittämättömiä yht´äkkisiä leikkauksia ja outoa "editointia" eli leikkelyä ja virittelyä ja säätelyä yms. Hypättiin silmänräpäyksessä yhdestä paikasta ja ajasta toiseen yms amatööri dramatiikkaa. Sitähän tuo sarja kai on, ja se näkyykin. Se vaikuttaa itseasiassa sangen "kengännauhabudjetilla" tehdyltä, näin lähemmin tarkasteltuna.

Eikä sitä vitun juutalaista, epämuodostunutta Morlokkia vain saada hengiltä millään. Jukolauta se on sitkee äijä ! Eikä sillä ole kai lainkaan kiveksiä !! Joka on naurettavaa, koska se on muuten niin, ilmeisesti, ISO äijä ja olevinaan sellainen maailman pelottavin karju ja brutaali köriläs ja ISO, taisinkin jo sanoa tuon?..no, mutta.... tässä tapauksessa se kannattaakin toistaa. Sillä ei siltikään näy olevan "miehustassaan" juuri mitään muuta kuin pieni tyhjiö. Eli sillä on pienet juutalaiset pääsiäismunat.

Ja se yksi vitun turhake ja tyhjäpää siellä sairaalassa!! Tsiisus vitun kristus! tehkää nyt sille / sillä jo jotain !! Se silmälappu-sarjan isä-luova nero-mäntti tyyppi.

Ja yksi asia joka käy yhä kuumottavammaksi ja kuumottavammaksi on se sen Zäkxin eli "Jax"in nainen. Aloin itse jo himota käteenvetoa siltä nyt kun tuossa sellaista annettiin vähän ymmärtää. Olenkin jo toivonut, että se antaisi kättä, auttavaa kättä, sille silmälapulliselle ruumiille joka vieläpä älysi sitä ihan pyytääkkin. Se olisi jo jotain !! Ja katsomisen arvoista ja luultavasti sarjan aidointa antia, mitä tulee pärrähiirten seikkailuihin tosielämässä !!
Se on vieläpä oikein katseenkestävä muija, se.

Idioottimaista oli taasen mm se, että viimejaksossa suvusta ulos manattu ja kirottu ja ilkeään vuuduu lumoukseen noiduttu juutalainen Muija (en muista sen nimeä)...se, se....se sen Tzäxin äiti? se Pulmusten "Peg". Se. Se pääseekin tuosta vain, taas, takaisin sisään perheeseen ym jos hoitelee sitä jutkuköntystään  vielä kerran.
Naurettavaa dramatiikkaa !
Kuin suoraan jostain suomalaisleffasta tai TV-sarjasta tai P-Korean Uutisista ja Aasian poliittisesta elämästä (Aasia kattaa myös Ryssän).

Sarjan käsikirjoittaja ja "luova ideoija" on selvästikkin...junou!?... miksikä niitä nyt sitten sanotaankaan...se sellainen "hieno" ja "virallinen" nimi niille?....se on selvästi sellainen, sellainen...."idiootti!" !! idiootti ! niin, sehän se. Idiootti.
Ja töksähtelevän taitamaton kuin lapsi pyörän selässä. (Taas!! mielenkiintoinen mielleyhtymä... sattuipa sopivasti).

Se on kai se tyyppi joka antoi itselleen rooliksi ...maata sairaalan / vankilansairaalan sängyllä, silmälapussa (koska se jos mikä, tekee tyypistä pahan!1!) ja puhua välillä vähän.

Wau !!

Oottakaa...täytyy istua välillä ! Tuo on kyllä sen luokan vitun tykitystä ja kyvykkyyttä ja häikäisevää neroutta, ettei sitä voi katsella seisaaltaan. Täytyy istua ! Kuten sen juutalaisen köriläänkin, Se ei kauaa jaksa olla pystyssä eikä se "VP" eli Vara Puheenjohtaja tai jokin, se karvainen lörtsy. Ne mieluummin istuu. Tuolilla, sohvala, pyörän selässä, autossa.. you name it! missä vain !



Ja tämä sarjahan on kuten todettua, kuin Kauniit ja Rohkeat, mutta fillareilla. Siinä puhutaan, puhutaan ja puhutaan ja huokaillaan, sekä puhelimeen, että keskustellessa kasvotusten. Ja ollaan huolissaan milloin mistäkin diilistä ja pilallemenneestä kelmintyöstä.
Ja edelleenkin: onko se IRA muka vieläkin!?!? saatana 2 0 1 4 !!!!?!?! olemassa !!?!?! Ja minkäänlainen "tekijä" ?!

Perunoillako ne heittelee Brittejä ? vai mitä vittua ?

En tiedä.... vähän omituinen skeida tuo kyllä on, mutta jostain syystä siihen jää snadisti koukkuun. Katsottava sitä on vaikka välillä ällöttää ja hämmentää, kuin katselisi suomalaista "poliittista keskustelua".


Mutta se lastenhoito juttu saisi jo jäädä vähän vähemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti