tiistai 18. marraskuuta 2014

Nokia N1

http://www.digitoday.fi/mobiili/2014/11/18/tassa-nokia-tabletin-tausta-suunnittelu-alkoi-samana-paivana-kun-puhelimet-lahtivat/201416033/66

NOKIA = palannut ?... vai....?....


18.11.2014 18:24 Teknologiayhtiö Nokian tuotekehitysjohtaja Sebastian Nyström ampuu nopeasti alas sen käsityksen, että tänään julkistettu Android-tabletti Nokia N1 olisi Nokian oma laite ja että Nokia olisi palannut laitevalmistajaksi.

- Ei, me emme valmista emmekä myy laitetta. "

Eli : kyseessä EI OLE NOKIA vaan Kiinalais-Taiwanilainen Foxxconn laite. Sama laitevalmistaja muistaakseni kuin Äplellä. Eli samaa paskaakin kenties ?
No ...katsotaan nyt. Mutta toki ideana hyvä ja niin ees päin, mutta vain muutaman vuoden liian myöhään.

(Nimeäminen ei ole edelleenkään Noksujen ja Suomalaisten muutenkin - vahvin osaamis-alue. Miksi aina noin tylsät ja umpimielisen insinöörimäiset nimet ?!)

Vaikka toki "parempi myöhään kuin ei milloinkaan".
"Nokia on lisensoinut Brändinsä Aasialaisvalmistajalle" eli suomennettuna : Nokia on huorannut nimensä Kiinaan.
Vanha tuttumme, kirjoitusvirhe, oli päässyt taas paikalle ja tulemaan ! Ihanaa. Hienoa.



"Vikka". 
Ettei tuo vain olisi jokin... Froidilainen-lipsahus tai jokin sellainen ennakko..jokin ? Enteitä tulevasta. "No-Vikka" on uusi Nokia haarake ehkä tulevaisuudessa.
No. Mutta.
Tsiigataan.

Kunhan siinä ei ole mitäääääään !! vitun Windowssia tai Mikrosoftia tai mitään sen kaltaistakaan !! Saatan itsekkin kiinnostua tuosta. En tiedä miksi, mutta katsotaan. Jos vaikka kiinnostuisin !
Aika Coolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti