keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Nuubialaiset & Jamatolaiset

Iltaa. (Tai aamuyötä)

Tulin vain pikaisesti raportoimaan, Maapallon Neekerin uusimmasta riehaantumisesta Mäkdonaldsissa.

Tässä : http://www.liveleak.com/view?i=e11_1414877242

Kuten näette, ei voida sanoa, etteikö neekerit olisi sangen viihdyttävää populaa eli väestöä tai sakkia. Kyllähän noita seuraa, ihan mielellään jos ei muutakaan ole.
Eritoten kutenn jotkut tuolla kommentoivat, se joku kräk-sekopää "oravanturkkitakissaan" jolla ei ole mitään käsitystä mitä on tekeillä. Eikä luultavasti mitään käsitystä muutenkaan... mistään. Erityisesti.
Kiehtovaa jengiä kyllä ! kertakaikkiaan.

*

Ja jos sitä verrataan minun "lempi apinoihini" eli Japanilaisiin "kalanpäihin" niin...ero on melkomoinen !

Kas näin :  http://www.liveleak.com/view?i=733_1414871707

On kiehtovaa miten neekerit saa aina aikaan tuollaisen ex tempore rähinän... käytännössäkatsoen aiheesta kuin aiheesta. Kuin joku "tulisielu" jolla hyvin.... hyvin!! lyhyt sytytys. Poikkeuksellisen lyhyt jopa tulisielulle.

Ja on (joskus) huvittavaa ja jopa viihdyttävää katsella kuinka se vyöryy kuin lumipallo, alamäkeen, karaten vääjäämättä kenenkään ja kaikkien kontrollista. Pyörien kuin jokin käsistälähtenyt ..kuolonspiraaliin kiertyvä ...jokin!! ...väkkärä ! tai jotain.
Ja kuinka neuvottomia nämä viidakosta haetut harmittomat muusikot on tilannetta ratkaisemaan.
Se herättää vällistä myös sääliä ja ärtymystä. Vaihtelevissa suhteissa.

Samanlaista "apinanraivo" käytöstä nähdään usein myös erilaisten Slaavilais imbesillien Parlamenteissa kuten Ukrainassa ja muistaakseni myös Puolassa ja missä vain missä on slaaveja.

Dat´s how dey roll.

Tuolit ja kengät ja herjat -lentää (ja neekerien tapauksessa ehkä myös muutamat spermat) ja kaikki huutaa ja kiljuu toistensa päälle ja sylkee ja rähisee ja ....siitä yleensä seuraa jonkinlainen kaaos !
Tuo on nähkää vasta sitä alkusoittoa. Se on vasta sitä "kresendoa" kohti sitä "huipentumaa" joka voi olla... mitä vain !!

Huu nous ?!

Outoa kyllä, neekerien kyseessäollessa, paikalle usein todentotta! ilmestyy joku "sutenööriltä" näyttävä kuvottava sillan alla asuva kajahtanut ....erakko ? tai jokin. Luultavasti sekin on vain "näyttelijä" tai "muusikko" tai "taiteilija" tai jokin vastaava. Ja ihan vitun sekaisin !!

Tuota hahmoa ei ilmesty, yleensä, jos kyseessä on esim ....riehaantuneet suomalaiset tai  japanilaiset tai .......ehkä jopa norja ja ruotsa -laiset.
Mutta, se ilmestyy nuubialaisten myötä. Lähes aina.


Hyvää loppuyötä.

(Ehkä se ilmestyy uniisi!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti