sunnuntai 16. marraskuuta 2014

50 000 Kävijää !!!



Tiesimme kaikki, että tämä päivä lähestyy ja tulee joskus !



50 000 visitors in The Captains Blog.

Viisikymmentätuhatta ~ Vierasta Kapteenin Blogissa !!

"No..luonnollisestikkin...tämähän on kunnia. Ja mahtavaa ja kaikkea sitä ! mutta.. edistääkö tämä mm rotujen ja lajien tasa-arvoa tai Feminismiä? kas siinä kysymys. Olen itse pohdiskellut tätä valmiushytissäni useasti ja päätynyt siihen tulokseen, että ..... 42 & kahvi ja peruna eivät sovi yhteen ! Eli ...tiukkaa tekee ja ...ylevää on.. ja näin, mutta nyt... bailataaaaan!! "

Niin ...elikkä siis tietysti, olen suunnattoman iloinen ja ylpeä ollessani näinkin suosittu ja tämä on suuri kunnia. Ja ehkä tätä rataa jatkaessamme, tulevaisuudessa voimme kaikki!! ehkä jopa Ferengit ...ne saatanan saastaiset haisevat vitun juuuutalaiset rotat!! saaaaatana.. siis anteeksi *grhmm* tarkoitin siis tietysti että jopa Fe..fefeefef.. Fer..fe.fe.fef..fef. anteeksi, jopa siis Ferengit ja ihan tavalliset rengit ym voimme kaikki elää ja olla Rauhassa .

Tämän suuren ja iloisen tapahtuman johdosta me vetäydymme pienelle, noin ..muutaman tunnin, tauolle, bilettämään kuin huomista ei olisi, ja Data lähtee hetkeksi huoltoon. (Hän on suoltanut sellaista kieltä, mm, että jopa meikäläistä puistattaa ja heikottaa. Hän on myös repinyt aluksen seinistä paneeleita irti "apinan raivolla" ja karjunut WC-laitteillemme. Hän on myös tappanut ja syönyt kissansa [tai ainakin jonkun kissan] ja sinkoillut kipinöitä kaulastaan yms yms. Hän on oikea kävelevä aikapommi. Ja asialle on tehtävä jotakin !)




Lähetän pian myös uusimman raporttini edistymisestämme "Kimi Räikkönen" nimisen olennon etsintöjen yms suhteen.
Ja raportoin mahdollisesti jotain muutakin.

Olemme Geordin kanssa laatineet ohjelmistoomme tätä juhlaa varten, mm suuren tanssi ja musiikki numeron !! Jonka esitämme myöhemmin tänä-iltana Keulakympissä ja sen ulkopuolella. Vapaa Pääsy !

Yritimme saada myös Maasta, Suomesta, Maik Monrou nimisen karmaisevan, mulkosilmäisen hyypiön, tänne keikkumaan ja potkimaan ja heittelemään jalkojaan kuten "Jim Carrey" mutta hän valitettavasti ...on kai loukannut lonkkansa kaatuessaan kotiportaikossaan tai jotain, eikä pääse tulemaan. Hra "Lothar" sensijaan pääsisi kyllä tulemaan, mutten hyväksy hänen elämäänsä enkä häntä enkä ennenmuuta sitä, että hän änkeiäsi tänne! ja pilaisi..minun juhlani !! Ei !!
Raja vedetään ...tähän!! Tähän asti, ei pidemmälle !

* *

No..mutta.. kuitenkin. Paljon on vettä virrannut Kymissä ja Niilissä sittemmin kun aloitin tämän Blogin, ja jotkin asiat on muuttuneet jotkin ei. Jotkin paremmiksi jotkin vielä pahemmiksi. C´est la vie, kuten entisessä kotiMaassani sanottiin.

Muun muassa, hyviä asioita siis, Borgien lähettämistä sulautujista ja vakoojista ja manipulaattoreista ja "subvertoijista" eli rotista ja luihuista yms saastoista, ainakin "Astrid Thors" niminen kasa PASKAA !! on poistunut "kiertoradaltamme" niinsanotusti ja jättänyt jo suurelta osin joko meidät rauhaan tai ainakin poistunut "lavan taa" jatkamaan manipulointiaan ja yleistä kiusaansa ja kusipäisyyttään.

Valitettavasti aina kun yksi paskapää, kumipää tai virtsapää tai jokin muu vitun lättäottainen kusikyrpä poistuu kuvioista, tulee ainakin 1 uusi hänen tilalleen !!
Ja kuka voisi sanoa, etteikö se uusi ja seuraava olisi vielä edellistäkin pahempi !?! "Vanhassa vara parempi" kuten sanotaan ....ja se koskee kaiketi myös vihollisia.

* *

Ja kansa / kokoelma vihaisia, umpimielisiä ja äärimmäisen kännisiä junttiääliöitä ja helvetin puisevia läskipäitä nimeltään "Suomalaiset" ...on, valitettavasti, edelleen ihan yhtä tupauunoja juntteja ja järkähtämättömän huumorintajuttomia vitun puupäitä ja pölvästejä. He ovat edelleen yhtä vitun nuutuneita ja tylsiä kuin aina ennenkin vaikkakin he ovat parhaansa mukaan yrittäneet matkia Anglosfääriä joka-ikisessä-asiassa!! ja tulla ulkokultaisen hyväksyttäviksi ja "khuuleiksi" kuten Maassa on tapana sanoa. Mutta heidän yrityksensä on vain epätoivoista ja naurettavaa naamiointia. Todellisen "minän" peittelyä ja häpeämistä.

Se kaikki on vain, kuten kaikki muukin aina ja kaikkialla, heillä verissä. Heistä jotkut ovat kuitenkin yrittäneet, jopa näennäisen ja minimaalisen urhoollisestikkin! -taistella Borgien jatkuvaa ja häkellyttävää ja heltiämätöntä vyörytystä, joka rintamalla, vastaan, mutta suht laihoin tuloksin. Sillä a) he ovat tyhmiä b) tietämättömiä c) "vihjeettömiä" ja d) heiltä puuttuu minun älyni, tietoni, hyökkäävyyteni ja viisauteni yms. Mutta olosuhteisiinsa nähden he ovat kuitenkin toimineet suht siedettävästi ja pystyneet ynisemään vaimeita vastalauseita heitä sortavalle Epäpyhien Eliitille (loisia Alfa Dragoniksesta) joita kutsutaan myös "Vasemmistoksi" tai "Hipeiksi" tai "Monikultturisteiksi" tai "ymmärtäjiksi" tai "suvaitsevaistoksi" tai "Natseiksi" tai "Kommunisteiksi" tai "Marxisteiksi" tai "Ääri-Oikeistoksi" tai ...miksikä vain. Ärsyttävällä vihollisella on monta nimeä !

Heitä on Histoorian saatossa jouduttu kuvaamaan myös monilla muilla "monikkereilla" ja nimillä, sillä he ovat pitäneet Maa-planeettaa rautaisessa kuolon-otteessaan jo vuosituhansia ja täysin keskeytyksettä !! Niiiiin alisteisia ovat Maan Kansat !! Ajatelkaa !
Heitä on kutsuttu mm "Eliitiksi" ja "Rikkaiksi" ja "Aristokraateiksi" ja "Porvareiksi" ja "Faaraoiksi" ja "Valtakunnan-Kanslereiksi" ja "Fyyrereiksi" ja "Suuriksi Johtajiksi" ja "Suur Khaaneiksi" ja vaikka miksi !! Tällä pienehköllä ja ilmeisen syrjäisellä planeetalla... mikään ei vain ikinä muutu.

Ei mikään, ei ikinä.

Se mitä he oikeasti OVAT!! on -pelkkiä yhdentekeviä ja ei-vain-hyödyttömiä, mutta "positiivisen" ja totaalisen "käänteishyödyllisiä" eli haitallisia pikku tihulaisia ja loisia ja tuholaisia. Sellaisia ääliöitä jotka uskovat olevansa "luojan suurin lahja maailmalle" vaikka he ovat oikeasti vain niitä vitun idiootteja jotka eivät käsitä, että se ärsyttää muita lapsia kun he väkisin tuppaavat näiden leikkeihin mukaan ja julistavat sitten olevansa ninq "khuul" ja kaikkee !! Ja osa kaikkea, ja tärkeä ja primäärinen osa vieläpä ! hah! on niillä otsaa !!

He tykkäävät olla näkyvillä ja pitää meteliä, lähinnä itsestään, ja luulevat sitten, että asiat ovat niinkuin he luulevat niiden olevan vain siksi, ettei muut sano mitään. Muut ...jotka on jo lapsena peloteltu olemaan hiljaa jottei Lusiferin suunnitelmat menisi myttyyn, ja jotka itsekkin kai sitten luulevat, että asiat ovat kuten Herrat Johtajat ovat sanoneet niiden olevan ja että kaikki muutkin ajattelevat niinkuin he luulevat näiden ajattelevan !! Siinä minä näen "propagandan" voiman !! (Tylsä sana ja ajatus ja käsite sinänsä, mutta hämmästyttävän tehokas ase ja merkittävä tekijä!! Älä ylenkatso !! [vinkki muille Tähtilaivaston Kapteeneille ja Amiraaleille yms]).

On mahdollista, että Propagandaksi kutsuttu "aivopesu" eli älynsumentamis-menetelmä toimii niin valtavan ja valitettavan hyvin tämä oudon pikku planeetan Suur Populaatioon siksi, että ==> heistä suurin osa on niinsanottuja "Mischkingejä" eli sekarotuisia ristisiitoksia ja itsekkin siksi jo sytyessään, ymmällään kaikesta. Mitä tulisi syödä? mitä juoda, missä nukkua? ...mikä helvetti minä oikein edes olen ? he ajattelenevat.
Se johtuu siitä, että he ovat keinotekoinen rotu joka ei käsitä olevansa... keinotekoinen rotu. Anteeksi...tarkoitin tietysti siis "Laji" !! Ei rotu. He ovat keinotekoinen Laji ja useita "ala-lajeja" eli rotuja.

Suuri osa heidän kaaoksestaan ja hulluudestaan ja aivan uskomattomasta ja silmittömästä tunteettomasta pahuudestaan, johtuu tästä yksinkertaisesta ja epä-luonnollistakin epä-luonnollisemmasta asiasta.
(Mielestäni heidät tulisi sulkea karanteeniin ja ampua silloin tällöin, sokkona, sekaan muutamia isoimpia latinkeja mitä arsenaalistamme löytyy. Alkaen tietenkin fotoonitorpeedoista)

Ongelmallista täällä "ylhäällä" on se, ettei nämä vitun kilipäät luonut Laji suostu ottamaan juuri minkäännäköistä vastuuta teostaan ! ja näistä "Frankenstein"mäisistä luomuksistaan vaan tyytyy viilettelemään ympäriinsä "lentolautasillaan" ja leikkimään tyhmää ja "piilosta" tämän "ihmis-suvun" (hahahaa) kanssa. Tämän valtavan "globaalin" apinain lauman kanssa. (Jotka luulevat olevansa yksin planeetallaan...ja *räkäistä naurua* ...haha... kuulkaapa tätä!! ...hahaa aaahh, jos saan naurultani tätä edes sanotuksi ..haaaahaahaHAHahahaa lol... koko..aaaaaaaaaaaaaaaahhh!! : koko Maailmankaikkeudessa !! Nämä typerykset luulivat olevansa yksin !! koko suunnattoman taivaansa alla !! AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHAHaahah )

[Mutta tätä ei saisi heille missään-nimessä kertoa !! joten pitäkää asia omana tietonanne !! He sekoavat !... jos sitä mitenkään heidän nykytilastaan kykenisi siis erottamaan. EOS]

No, mutta ....olkoon. "Levätköön rauhassa" ja nauttikoot tyhmyydestään, sillä "tietämättömyys on siunaus" kuten he itse tuppaavat sanomaan.

* *

Eli : hienoa, että (keitä sitten olettekin... epäilemättä ainakin sekalaisia vakoojan paskoja ja Poliisin luihuja ja muita Lusiferin Rikollisia Lapsia) olette ottaneet asiaksenne lukea minun lokikirjoituksiani, jotka oli tarkoitettu vain toisille Laivaston Upseereille ja Henkilökunnalle, mutta kun kerran olette jo näitä lukeneet niin ...hei! minkäs teet?! rait ? Nauttikaa !

Pyrin tuhoamaan sikäli kun viitsin ja jaksan ja haluan, sekalaisia valheita ja alhaisia typeriä kunniattomia..no, valheita! millä teitä pidetään tyhmänä ja sikäli : kontrollissa !! (Koska ..uu... kaikki sekoo jos joku ei kontrolloi !! uuu !! [vittu te ootte tyhmiä! Tsiisus faking khraist!!])

Yleensä "kontrolloiva" osapuoli on tämä ns "Vasemmisto" -joka koostuu "ihmiskunnan" absoluuttisesta Machiavellimäisestä pohjasakasta. Joka tappaisi ilomielin ja hullunkiilto silmissään vaikka oman äitinsä jos saisi vielä vähän enemmän valtaa ja "nimeä" itselleen. Sillä, ah!, siinä kaikki mitä he tietävät ja ymmärtävät ! Valta.
Ei muuta.

Se mitä muut (se olisi:  sinä!) eivät näy edelleenkään, anno domini 2014, käsittävän, on se mitä Napoleon Bonaparte niminen apina hienoissa vaatteissa, yritti heille hienovaraisen yksinkertaisesti ja korulauseilematta sanoa eli että : "valta on vallan vaikutelmassa" !!!!
Jos Maan "ihmiset" käsittäisivät tämän..... loppuisi tuo "valta" yhdessä yössä. Ja siellä missä on katutasolla "kyvykkäimmät" ja ärtyisimmät "ihmiset"... olisi "vasemmisto" (ainakin toivottavasti!!) hirressä tai puukotettuina ruumiina ojassa, suhteellisen nopeasti. Mutta näiden kusiaisten iloksi ja onneksi kukaan ei koskaan käsitä tätä. Ja jos tajuaakin, painaa sen äkkiä pois mielestään, sillä kuten niin moni muukin totuus : se on nykyihmiselle myrkkyä, koska se viittaa Vastuuseen !!

Ja sitä kaikki apinat karttavat kuin jyrkännettä ja kuilua jonka pohjalla on myrkkykäärmeitä ja vihollisarmeija ja loputonta Brassimusiikkia.

+ Mainittava on myös se, että -toisin kuin ns Vasemmisto / luontais-syntyiset päänaukojat ja kiusaajat ja vastarannankiiskit ja ammattiärsyttäjät ja provokaattorit ja kusipäät ja nulkit ja nilkit ja ääliöt ja moraalittomat "pelurit" ja rikolliset ja paholaiset, suurin osa muista ihmisistä on paljon lauhkeampia luonteeltaan ja siten : ei niin Pahoja. Eli : he eivät (valitettavasti) tappaisi ja murhaisi ja kostaisi vaikka voisivatkin. He säästäisivät henkiä ja antaisivat Armoa ja sitä tämä paskalauma tulkitsee "heikkoudeksi". Ja voihan sen toki niinkin nähdä, eihän sitä kiistääkkään voi tässä elukoiden maailmassa.

Muistakaa vain lopunkaiken aina, että : jos ei muusta, niin kaikessa on aina kyse vain selviytymisestä. Henkiinjäämisestä. Elinkeinosta.
Te luultavasti ajattelette liian "hienosti" käsittääksenne kaiken alhaisuutta ja muiden typeryyttä ja pahuutta yms. Kaikki on vain, apinoita ja väkivaltaa ja valheita ja "sauhua ja peilejä" kuten anglot sanovat.

It´s all, smoke n mirrors.

Paskiainenkin elää luullen, että hänen kurja henkensä on jonkin väärti ja arvoinen. Varmasti myös syöpäkasvain ja aids / hiv -virus bakteerikin "ajattelee" näin. Älkää koskaan, hetkeksikään, unohtako tätä !! "Luojaa" ei vittuakaan kiinnosta kumpi selviää, sinä vai se !! Ei vittuakaan. (Jos mitään luojaa on).

Tässä maailmassa etu on aina Pahuudella ja alhaisuudella !! Äläkä muuta luule tai saat maksaa !! Ja mikään muu ei ole niin varmaa kuin tämä.


* *

Mutta kuitenkin... nyt on Suur Juhlan aika !!
50 000 kävijää, lukijaa, vierailijaa, seuraajaa, fania, vihaajaa, kyttää ja bottia, äfbeeiitä ja seeiiaata yms !!
Mahtavaa !! HAh AHAHAhaha haHAHaaaaa !!






Kapteenin Blogi. Tähtiaika 15:50 16.11.2014


7 kommenttia:

  1. Heheii ! Mahtavaa ! Ihan sikasiistiä, 50 00 lukijaa tai kävijää whateva. Onnea !! Onneaaaa !!

    VastaaPoista
  2. Juu, ei mitään! Kiitoksia, kiitoksia. Onhan se.... iha hienoa.

    VastaaPoista
  3. Ja hei ; kiitos kaikille, kaikista näistä kommenteista !! On ihanaa lukea näitä loppumattomia kommentteja ja onnentoivotuksia yms !! Kertakaikkiaan, vitun, ihanaaa !!

    Kiitos !!

    VastaaPoista
  4. Haista paska ! Vittu sä oot vaa joku säälittävä rasisti jossain ..tyylii äitinsä kellarissa tai jotai ! Haista saatana vittu !!!

    VastaaPoista
  5. 16. Marraskuuta 2014 15:55 ...mitä oikein tarkoitat ?1 ...minä pidin tuon kommentin sävyä vähän agressiivisena ja epämiellyttävänä !! Mutta laskin sen kuitenkin suodattimestani läpi ja pykälieni ohi toisin kuin Juutalaiskanttura "Matruuna" olisi tehnyt !!
    mutta kiitos kuitenkin kommentistasi !1

    Kiitos.

    VastaaPoista
  6. Vittu Tää O HUIPPUUUUU!!! (tää blogi!!!) !!

    O N N E K S I O L K O O N !!!!!!!
    Mahtavaa. Maas´Allah !! Baarikallah !! Huzaa !! hip-hip hurraa !! Eläköön !!

    "Kauan eläköön.... Kapteeenii !!"

    VastaaPoista
  7. Hahaa.. jouu !! kiitoksia ! kiitos. Eipä kestä, eipä kestä. Onhan tää, ihan hyvä. ihajjees.

    VastaaPoista