torstai 20. kesäkuuta 2013

StubbZilla

Laasasen Henkka ruoti Uuden Suomen Blogissaan sitä mysteeriä, että mikä mahtaa Alexander Stubb olla, Metrosexuaali, Androgyyni vai Alfa.
Oma vastaukseni on sekä sangen selkeä, että hätkähdyttävän simppeli ; ei mikään noista. Stubb on Hirviö !.
Itse Cthulhu, irvihampainen vihtahousuinen Paholainen, suoraan Juutalaisesta Helvetistä!.

Stubbhan on "entinen" koulukiusaajakin ja kaikkea !. Ne sen raadonsyöjänhampaat näyttää siltä kuin, että se jäytäisi salaa, öisin, pienten eksyneiden lasten luita ja ytimiä jossain siellä hienostokartanonsa ...ehkä länsi-siivessä, kellarin alla, salaluukun kautta avautuvassa maanalaisessa ....sala...luukussaan !. Hirvittävää, kertakaikkiaan hirvittävää !. Paetkaa ! jos vielä voitte. Älkääkä minua syyttäkö jos painajaisiinne tulee nyt, heti, tänä yönä valtava, kohti pyörivä Karnevaalipää, jättimäinen paholaismaisesti virnuileva irvistävä ja nälkäinen Stubbernaught !. Taustallaan selkäpiitä karmivaa avuttomien lasten ja spitaalisten huutoa ja pyörivä spiraali ja ehkä ....Niinistö, kiiluvine keltaisine liskomiehen silmineen.


Oikeastihan Stubbenstein pitäisi hätistää taivaanrannan taa, soihduin ja miekoin ja tuliasein ja kieltää kaikkia ikinä mainitsemastakaan tätä hirvitystä enään ikinä, nimeltä !. Älkööt ikinä kekään tämän pedon nimeä mainitko, jääkööt hän Histoorian sivuilta unholaan iäksi. ...

...."ja siellä, ja katso ja minä näen!!. Siellä, siellä hän palaa kelloineen ja urheilu-pukuineen, alinta kehää lähellä, kiirastulessa. Ja hänen kasvoillaan on Helvetillinen virne, karmiva ilme!...totisesti sanoi Herrakin ; on tämän mies syntinen ja paha ja alhainen ja hirvittävä. Totisesti.... ..olisi parempi ripustaa ...myllynkivi kaulaansa ja ....upottaa lantaan, .....kuin ..... ...
...mennä..... ja lastenkin... ..... hirvittävä! ja sanoi Juhannes Halla-Ahostajakin ; polttakaa hä...(neen) pedon merkki !!. ....itkua ja hammasten kiristelyä, ja totisesti sillä sitä on tämä(kin) ...(mies) aiheuttanut...ja hämminkiä. ......."

Enempää en jaksa nyt Raamattua lainata tähän, mutta ymmärtänettä idean. Pysykää kaukana, sillä tämä "mies" on hirvittävä. Kerrassaan hirvittävä !. Siihen pitäisi ripustaa / niitata -varoituskyltti ja kääriä se kelta-mustaan -teippiin.

Tässä on Suomen Gojiraa !!. ("Godzilla").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti