perjantai 7. kesäkuuta 2013

Suklaata Kapteeni iese ?

Tuossa kun nyt tuli pari tuollaista Suklaa dokkaria muuten, niin täytyy sanoa, että ensinnäkin guuglasin jo ohjelman aikan ikioman Fatserimme suklaan alkuperän ja huojennuin suunnattomasti kun ilmi kävi, että Feizerin chocolaadi on sentään eekvadorin  ryteiköstä kotoisin eikä mistään pakanoiden ahrikasta. Siinä Afrikkaneekeri osuudessa näkyi kuinka suklaahedelmä tai mikä se vommake nyt onkaan nimeltään, niin tai oikeastaan iiiiiso iiiiso kasa niitä, papujahan ne tais olla, kosketti neekerin paljasta, alastonta, likaista plättäjalkaa, apinanjalkaa !. Hyi !. En haluaisikaan pistää suuhuni mitään mikä on ollut neekerin jaloissa! kuten esim Ruotsalaispoliisia.

Mutta sitten kävikin niin, että kun tässä mälväsin yks päivä Fazerin sinistä, löytyikin siitä seasta joku saatanan karva! partajouhi tai joku !. Hävetkää saatana !! Fazer perkele !.
Onko siellä tuotantolinjoilla jotain parrakkaita naisia vaiko kenties jo Muslimeita ?!. Vai käänteleekö niitä Suklaa-Masiinan(kin) vipuja joku ihan sananmukainen apina ?. Ajaako joku siinä linjalla partaansa, aikaa säästääkseen ?. Helvetti sentään! en enää uskalla samaan tahtiin mussuttaa sinistä kuin ennen. Lankesin jo hurrien marabuuhunkin, mutta vain hetkeksi, ei siitä mitään tule, eikä sitä kultaista lippua kukaan saa!. Vittu siellä edes mitään lippuja ole ! saatana.

Fazerille ; kiehtova ja uusi ja mitä mullistavin idea uutuus-suklaaksi : karvaton suklaa !!. En usko, että kovinkaan moni suosii suklaataan karvallisena, tai voisihan sitä tehdä ehkä jonkun sellaisen teemasuklaan kuten  karvainen tussu. Se kyllä varmaan, kieltämättä, myisi kuin häkä !. Mutta silti, itse en ostaisi sitäkään. Kärpänen on vielä ihan jees, sillehän ei voi mitään, se paska pääsee lähes mihin vaan ja on sangen huomaamatonkin vielä, luonnollinen soluttautuja. Ja onhan siinä osa päivän proteiinin saantisuosituksesta. Niitähän ehdotetaan nyt jo tosissaan, myös meille valkoisille, "tulevaisuuden ruuaksi" kaikkia niitä hyönteisiä, joten sehän olisi vain aikaansa edellä tehdä sellainen "proteiinipatukka" esim.

Mutta miksei suklaata voisi kasvattaa esim, meillä täälä, lokaalisti !? Ei tarvitsisi rahdata sitä mistään vitun viidakoista ja nevadoista, likaisten Pedrojen kynsistä, jotka on luultavasti nussineet ainakin osia niistä pavuista(kin). Kanojahan ne nussii ihan virallisestikkin, se on siellä ihan täysin jees ja legitiimiä ja khuul´n´sheeet. Paneehan Simpanssitkin esim. Sammakoita suuhun ! siis nussii, ei pistä Sammakkoa suuhunsa, vaan ujuttaa kikkelinsä, hyvin hyvin epäonnisen, Sammakon suuhun !!. Käyttää konnaa Fleslaittina. Hävetköön saatanan likaiset elukat !!. Shame on you !.
(Niin tekevät kai Ranskalaisetkin...)
...Les Miserables.....elukat saatana.

~ Chocolaadi saapukoot kauppoihin karvatonna ~


Kuvassa Fazerin tuotantolinja.2 kommenttia:

  1. Kuvasta päätellen on tulkittava CSI-vaistojen ohjaamana, että kyseinen karva on lähtöisin norsunassikan kuupasta. Toisin sanoen olet saanut sinisesi oheen afrikannorsun keratiinia eli norsunluuta. Enää muutama levy suklaata ja voit tehdä jonkin hienon norsunluisen korukökkäreen, jonka voit sitten myydä mehevään hintaan Käteinen & kumppaneille.

    VastaaPoista
  2. ...jaa, että paskantaisin jonkun ...koriste-esineen / karvamotin ?. Nou thänx !. En tiiä mikä karva oli kyseessä ,mutta menköön nyt, tämän kerran.

    VastaaPoista