sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

"Teini" juhli synttäreitä

                                                       http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288572505284.html

Onko kyseessä Mustalainen vai Muslimi vai Somali, vai kenties joku vielä eksoottisempi ?!. Sitä kun ei taaskaan nähty aiheelliseksi mainita.

Yllättävää muuten, ettei Ählämit juhli täälläkin ammuskelemalla AK-47:lla villistä ilmaan esim häissä yms. mutta toisaalta täällä on hitusen tiukemmat säädökset aseiden suhteen kuin "lähtömaissa". Täällä "kohdemaassa" se vaikuttaisi sivistymättömältä yms. papattaa ja räiskiä kuin rintamalinjoilla, vain siksi, että joku vitun suustaanvaahtoava hullu, lakanaanpukeutunut houriva sekopää, nai vihdoin ihan virallisesti sen esi-teini-ikäisen serkkunsa (ja sen kanssa). Tai jos on juuri "korkannut" uuden vuohensa tai Kamelinsa tai hommannut ne "Borat-uikkarit". (Jotka pitäisi olla Hiekkaväen Parlamentaaristen[hah!] edustajien pakolliset virka-asut).

Saatanan Ähläm-pöllöt taas !. Siinä missä Anglo-Saxit ja epäilemättä jotkin juutalaiset, raahasivat neekereitä pick-up autojensa perässä, tulisi meidän ehkä ottaa käyttöömme nuo jo vähän kulahtaneet ja unohtuneet "Ruotsinlaivat" ja pistää Kamelinpalvojia surffaan !! / hinaukseen / vesihiihtoon yms. Eiks vain !?. Ne voitaisiin vaikka hinata periaatteessa ihan tuonne Herrarodun kotopuoleen saakka, ihan siihen johonkin Stukholman satamaan asti.
Tokihan ne on käsittääkseni vesikauhuisia, mutta se on sivuseikka, tärkeintähän on kuitenkin se itse ajatus, ei niinkään se toteutus. (Joissain asioissa [ei esim lentoturvallisuudessa]).

Tai jos oikein tulisi taas, uusi nälän-hätä / pula-aika, niin voitaisiinhan me syädäkkin ne !. Ählyt siis !. Ei se ennenkuulumatontakaan ole. Olé !P.s En tiennytkään, että tuo paikan nimi on ; Kansalaistori !. Ompahan ihanan Kommunistinen nimi! ahhh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti