keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Murjaanit vai Mars ?

Jotkut Anglot sanovat netissä, että Amerikalla oli kaksi vaihtoehtoa ; joko BRA (Black Run America[Neekerien Johtama Amerikka]) tai matka MARSsiin ja muutenkin avaruusaika. Ja kuinkas siinä sitten kävikään !! Hoplaa!!.


No, ....uskoiko joku, että ihmisillä, edes valkoisilla, olisi oikeasti munaa aloittaa oikea Avaruusaika?!. Lähteä oikeasti ottamaan sitä seuraavaa evoluution tai minkä lie, askelta, ihan omasta tahdonvoimastaan ?!. No ei tietenkään !. Mutta voihan Marssiin sentään lähetellä aina välillä jotain radio-ohjattavia pyörimään ympyrää hiekassa ja tihrustaa NASAn suttaamia kuvia ja nähdä niissä sitten kiviä ja hiekkaa ja "Mars jyrsiöitä" yms.

Mutta, eniwei "pointtini" oli se, että Valkoiset olisivat voineet pysyä omalla trajektooriallaan, jatkaa omaa juttuaan, elämäänsä ja unelmiensa jahtailua yms. sen sijaan päättivätkin rahoittaa, ymmärtää, auttaa, pedestalisoida, suvaita, rakastaa, hoivata, edesauttaa, mahdollistaa ja niin eespäin, neekeriä !. Vaikka ehkä ajatuksena toki sangen jalo ja ihan jo siksikin, mitä valkoisin, on se siltikin lähinnä ärsyttävää ja etovaa.

Sen sijaan, että menisimme kohti kohtaloamme ja etenisimme kohti korkeita unelmiamme ja loputtomia korkeuksia, kommarin nuljaskamme päättivät ymmärtää näitä vitun viidakon simppelttoneja, barbaarisia villejä, sivistymättömiä pakanoita ja sellaisia joita on täysin mahdotonta ikinä, ikinä, sivistää. Sille he ovat totaalista teflonia.

Helvettiäkö te niitä autatte ?!. Jos ne ei pysty muuhun kun tappaan toisiaan ja meitä muita, niin ne ei silloin ansaitse sen enempää, mutta auttaahan valkoiset jopa villieläimiä, niin totaalisen ylivertaisia, ja ylivertaisen hyväsydämmisiä ja myötätuntoisia Enkeleitä valkeat on, verrattuna mustiin, pimeisiin pakanoihin, kaikkiin niihin. Se kertoo mm siitä, että kyseisenlaiset valkoiset on omassa mielessään jo ylentäneet itsensä Jumalaksi Jumalan paikalle ja luulee, että voi ja osaa päättää miten Universumi toimii, paremmin kuin se itse !.

No, jokatapauksessa. Saa nähdä tuleeko Marssiin menosta taas yhtään mitään, tai onko se totta, että Neukut ja Yenkit sinne jo ryykäsivät joskus 70-luvulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti