torstai 20. kesäkuuta 2013

Näkemätön Matka

Mä suuren ilon ilmoitan, maan kansoille nyt tulevan ; en ole vieläkään langennut katsomaan uutta " Star Trekiä " !!. Hallelujaa !.

Enkä aio katsoakkaan, en ehkä katsoisi sitä vaikka tulisi just nyt, Televisiosta. Eikä tulisi Mieleenikään (hyi!) vuokrata sitä, minulle pitäisi melkein maksaa, jotta katsoisin sen. Muuta kuin erikoistehosteet, mitä hyvää siinäkin muka voi olla ?! se juonen käännekkö, minkä koko netti ja sitäkautta koko maailma jo tietää ?!. Siitä tiedetään jo Saturnuksessakin, pimeällä puolella. Ja parissa sen kuussa.

Ja kysympä vaan ; mikä järki oli re-buutata just tuo alkuperäinen Star Trek, kun olisi ollut tarjolla se niiiin niin paljon parempi TNGkin !?. Ketä kiinnostaa joku vitun Uhura tai joku teräväkorvainen näsäviisas peikko ?! tai joku oudosti puhuva / ääntävä -juutalainen ?! (Kirk [Shatner]). Thäts rait ! ei ketään ! ei sitten niin kertakaikkiaan ketään !. Ei varmaankaan edes niitä surullisenkuuluisia "Trekkieitä". Tai no, ...joo ...ehkä joku  isovanhempiensa liiterissä asuva akneinen plösö tämänkin katsoo, mutta saa olla kyllä jo sangen Sci-Fin-nälkäinen ja epätoivoinen jos menee tälle Trekille osallistumaan. Se Aabrams, ketä suuresti vihaan, on yksinkertaisesti ; Lahjaton. Jutku. 
thäts it.


"..jaa oliko hyvä ?!. Vastaan, että..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti