perjantai 7. kesäkuuta 2013

Televiissiossa Tänään

Kun olen täällä purnannut tästä Suomlannin TV:n jatkuvasta toistosta, eräänlaisesta luupista (loop[silmukka]) niin on pakko taas tulla tänne toteamaan ; että ihan sama jatkuu, aivan sama jatkuu, mikään ei muutu, iiiihan sama jatkuu !. Taas tulee tuo viikottainen "Medusan Verkkokin" ja kaikki. The whole shebäng.
Ja juurhan tuossa Panic Ruumikin taas näyttäytyi ajallaan, noin kahden viikon väleinhän se tuppaa tulemaan.
Jos nämä leffat ei pyörähtele luupissa, limbossa, niin sitten luupataan MäkGaiver tai Star Trek tai re-buutataan joku muu vanha roska. (Tosin nuo ei ole roskaa vaan puhdasta kultaa! toisaalta, tavallaan, eräänlaista hölmön kultaa "fools gold").

Koirakuiskaaja on pyörinyt jo niin kauan, niin sekaisesti tuossa ympyrää, etten enää ota siitä mitään selvää missä mennään, ja se näyttäisi vain jatkuvan, kuin ulompi avaruus.

Ja kohtahan alkaa ymmärtääkseni taas, se saatanan Idols ! taas !. Joko nyt taas !?. Pitääkö sitäkin nyt, perkelettä, kokoo(sic) aika siinä jurnuttaa?! vittu se ketään enää kiinnosta !. Paitsi siltä osin kun siellä käy kaiken Suomen sekopäät ja hihhulit nöyryyttämässä itseään ja nynnyt tumpelot peelot nolaamassa itsensä täysin "ridiimauksen" tuollepuolen!. Nolatkaa vaan ittenne! niin mä nautin! ...ja toisaalta myötähäpeän mitä suurimmassa määrin. Sitä vartenhan se on, koko ohjelma, olemassa, ylipäätään. Nolausta. Nauramista. Nöyryytystä. Se on "Studio Julmahuvi" jos mikään, se  rutaalia tosi TV:tä, rutaaleimmillaan. Paitsi ehkä vielä brutaalimpaa olisi tietysti syöttää esim, Ben Süsskowitch... Krokotiileille, mutta junou, aika rutaalia.
(Tosin ; eikö se joku Krokotiili periaatteessa ole itsekkin?!. En tiedä söisikö yksi lisko toista...söisikö rokotiilikaan illuminaatin lisko-miestä....)

Sieltä tulee näkäjään myös Poliisiopistoa ja Morsiammen faijaa ja vielä mitä ! Bloodsporttikin perkele !. Ja juur pyörähti, taas, käyntiin tuo Beverly Hilssin Kyttäkin, taas. Kohta tulee taas Pretty Womanit ja Terminaattorit (ai mut nehän jo tuli)....no, ...Robokoppia ei ole vielä näkynyt, eikä ole mitään syytä näkyäkkään kyllä, että tältä pohjalta sitten.

Musiikissa summuussa on nyt jouduttu peruuttaan jo 70-luvulle asti kun kasari kulutettiin loppuun, kohta TV:kin siirtynee näyttelemään uusintana 70-luvun krumeluuriuksia. Ja se on sitten niin, että TV lentää kuin se kuuluisa leppäinen keihäs ja komeassa kaaressa ja pitkälle! ehkä jonkin pikajuoksuneekerin kylkeen !. Esim "ISO-Hoon".(Jos kukaan enään muistaa sitä Veekeriläskiä. Joka hytkyi ja nakkeli niskojaan sen tympeän jumputuksen tahdissa, niiin kuin joku kohtauksen saanut kyömyniskainen kyttyräselkäinen kääpiö, äly -kääpiö).


Sit sieltä tulee tuo "Perhe on pahin", ei oo vaan Suomen TV. Gordon Rämsin Pannu Kuumana joka ei tulekkaan kuin jokapäivä, ja nuo "Leijonanluola"t joka vitun maasta. Ja ensinnäkin niiden nimethän on oikeasti "hai allas" ja "Lohikäärmeen pesä" eikä Leijonanluola. Eikä tuota "pesää" tule ymmärtää minkäännäköiseksi eufemismiksi !. Häpeä !

Ja Hei !! Los Änzelesin tatuointi turinat ! jihuu !! sehän on tullut vasta muutaman vuuen, yhteen putkeen!!. Näin se käy ! kaivakaa vaan, yhä syvemmältä, kuopikaa tynnyrinpohjaa ja ale-laarin lattiaa, kyllä sieltä vielä jotain huitsin äldee löytyy, jou !!.Medusan Verkko       MTV3  00:05
Oikeasti aika hyvä leffa muuten, tuo ^^. Amerikan-sadasosaSuomalainen pölkkypää Damiaisen Matti harhailee Pariisissa rahakassin kanssa ja Frankka Potentte killuu kainalossa. Ei täysin paha !. Ja vain yksi tai kaksi neekeriä !!. Tämä on harvinaista herkkua.


Kaappaus Metrossa   TV 5     21:00
Tämän menin jostain syystä joskus vuokraamaan, ja oli itseasiassa yllättävän siedettävä. Homo"Karhulta" näyttävä Zon Travolta kaappaa raitzikan ja rähisee. Siinä oli jo spoileriakin kerrakseen, joten haista sinäkin vittu !. Go fak joorself !."En voi katsoa enkä olla katsomatta ; Suomen TV !. Data, jelppaa  !"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti